10.1.12

Lauren Conrad in pink


Kuvat Zimbio.
Kevääksi himoitsemani pinkit pöksyt löytyy nähtävästi myös meidän monen tyyli-ikonin Lauren Conradin garderobista. Aika rento look tämä kyseinen kokonaisuus on, mutta housut näyttää omaan silmääni joka tapauksessa hyvältä :) Tästä näyttäisi muuten tulevan melkoinen hitti, koska vastaavat housut tällä värityksellä on jo monesta paikasta loppu!

2 kommenttia:

 1. On kyllä tosi hyvännäköset housut! :) Missä tuollaisia mahdollisesti on sitten ollut myynnissä? Itse kävin tänään sovittamassa punaisia farkkuja. Jotenkin arveluttaa, että uskaltaako niitä ostaa kun on aina ollut vain tuttuja ja turvallisia värejä housuissa. ;) Mutta pitäis ostaa ainakin sovitukseen kotiin ja päättää sitten. Valkoisen kanssa olen niitä kaavaillut, olisi mukavan kesäiset. :)

  p.s. Voi että kun kesä tulisikin pian, tilasin yhdet bikinitkin jo, apua!

  - Kristiina

  VastaaPoista
 2. Kristiina: Ainakin H&M ja Gina Tricot on myynyt näitä vastaavia housuja, ja molemmissa on enää vaan suurimpia kokoja jäljellä :/ Sama juttu kyllä mullakin, että neutraaleissa väreissä on tullut pysyteltyä pitkään, mutta ajattelinpa nyt kerrankin uskaltaa repäistä! ;) Valkoisen ja pinkin yhdistelmä olisi aivan täydellinen!
  Oih, mä en ole vielä pikineihin asti ehtinyt...pitäisiköhän sellaiset kuitenkin kanssa jo hankkia? ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design