10.1.12

Sweet dreamsKuvat Zara Home.

Tekisipäs mieli uudistaa kevään myötä makuuhuonettakin ja piristää ilmettä oikein kauniilla petauksella :) Pitsiä, muhkeita peittoja ja reilusti pehmoisia tyynyjä. Omasta sängystäni puuttuu edelleen pääty, mutta sitä tuskin tulen tuohon nykyiseen hankkimaankaan. Haaveilen kokonaan uudesta, täysleveästä sängystä, johon voisi sitten panostaa enemmän. Nyt pitäisi siis kehitellä jotain pienempää ilmeen kohennusta. Lisää tyynyjä, uusi päiväpeite ja tuollaisen alimman kuvan tapaisen naulakonkin haluaisin koristamaan makuuhuoneen seinää :)

5 kommenttia:

 1. Onpas kyllä houkuttelevan näköisiä sänkyjä ja pettauksia :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan muhkeita tyynyjä noissa kuvissa, näyttää kovin houkuttelevilta nuo sängyt. =) Itselläkin on suunnitelmissa jonkun sortin muodonmuutos kaikkiin tekstiileihin asunnossa, petivaatteet ja sohvatyynyt yms. Tämän hetkiset on linjaa tumma liila-harmaa-valkoinen.... Jotain raikkaampaa kaipaisin. =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 3. No todellakin sweet dreams, ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Tiia: Eikös olekin! Miten kummassa se oma sänky ei milloinkaan näytä ollenkaan tuolta... ;)

  Tiiu: Sanos muuta :) Kuulostaapa ihanalta tuo sisustuksesi väritys tällä hetkellä, mutta varmasti sitä kaipaa jotain uudistusta kevättä kohden. Jos en olisi hurahtanut tuohon pinkkiin ja vaaleanpunaiseen niin vahvasti, haluaisin kokeilla liilaa sellaisissa pastellin sävyissä. Näin eräässä sisustuslehdessä jutun, jossa oli hempeän liilasta kodista ja voi miten kivalta se näyttikään! :)

  Nanna: Ihan varmasti näissä petauksissa tulisi oikein makoisat unet! :)))

  VastaaPoista
 5. Juu on nää tosi kivat ja ihanat, mut nyt oon hurahtanut puhtaan valkoiseen ripauksella kirkkaan sinistä, Kreikkalaistyylistä siis. =) Saa nähdä miten onnistun sen kotiini taikomaan.. Tämäkin idea sai lähtönsä Arabian Tuokio-astiastosta. :D

  - Tiiu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design