9.1.12

Villaa ylle


Neulepaita ja farkkuleggingsit GT

Hrrr ulkonahan on kylmä! Kiva silti, että on pakkasta ja lunta maassa :) Tänään on koittanut virallinen paluu arkeen ja opintojen pariin. Olen yrittänyt hahmotella kevään lukujärjestystä ja kurssivalintoja. Kovin vaikeeta se on kuitenkin ollut, kun nuo mokomat on mennyt muuttamaan koko opintojaksoille ilmoittautumisen ihan uuteen uskoon. Noh, huomenna saatan olla astetta viisaampi aiheeseen liittyvän infotilaisuuden jälkeen. Sitten aloitetaankin puurtaminen täydellä höyryllä! Tsemppiä kaikille muillekin opiskelijoille uuteen lukukauteen! :)

12 kommenttia:

 1. Joo nyt on tosiaan ilmat sen verran kylmenneet että on saanut laittaa vähän enemmän vaatetta päälle :P

  VastaaPoista
 2. Tiia: Todellakin! Vähän ristiriistaista, kun nettikaupoista on tullut tilattua kaikkea kivaa ja kevyttä kevääseen, ja nyt pitäisikin pukeutua täysiin talvivermeisiin ;)

  VastaaPoista
 3. On vähän kummallista, että yhtäkkiä on aika kovatkin pakkaset kun koko syksyn tottui niin lämpimiin keleihin. :) Mun puolesta vois tulla kyllä nollakelit ja mennä vauhdilla kohti kevättä! Onko tuo sinun neule muuten mitä materiaalia? :)

  Ja kiitos samoin, tsemppiä opiskeluihin!! :) Mulla alkaa gradun paketointi nyt lähestyä ja toivottavasti maaliskuussa ei enää olekaan kuin pientä viimeistelyä tehtävänä. Kaikki energia on siis nyt tarpeen!

  Oikein kivaa viikkoa, Taru! :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
 4. Ai niin, sulla kyllä otsikossa lukikin, että "villaa ylle", joten olisko materiaali sitä.. :D

  - Kristiina

  VastaaPoista
 5. Kristiina: Kummallista todella! :) On se toisaalta ihan kiva, että edes hetken on "kunnon" talvi ennen kevään tuloa :)
  Itse asiassa tässä neuleessa on vaikka mitä materiaalia :D Tässä on siis viskoosia, nailonia, villaa ja angoraa :) Tykkään kyllä materiaalista! Ei kutita ja on tosi pehmeä :)
  Oikein paljon voimia gradusi pariin!! Ja ihanaa viikoa :)))

  VastaaPoista
 6. kerro sit mulleki mitä ne siel infossa sanoo ku oon ite töis... :)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä opiskeluun, täällä on opiskeltu työn ohella ahkerasti ja aktiivisesti jo kesästä asti, huhhuh. Mutta onneksi on ollut lomiakin välissä, olisin muuten palanut ihan loppuun, joten muistathan Sinäkin pitää taukoja ja hemmotella itseäsi aina välillä jotta jaksat! =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 8. Blogistani löytyy sinulle pieni haaste :)

  VastaaPoista
 9. Tiiu: Kiitos!! :) Sä olet ollut tosi reipas! Mä olen tosi huono tekemään töitä ja opiskelemaan samanaikaisesti, joten tämä kevät meneekin varmaan pääasiassa koulun parissa. Jos siitä sitten tulisi valmistakin jossain kohtaa... :) Pienet hemmottelut ja irtiotot on kyllä paikallaan aika ajoin, niitä ei sovi unohtaa ;)
  Oikein paljon tsemppiä Sinunkin opintoihisi! :)

  Tiia: Kiitos, käynpäs heti kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 10. Olen aika uusi lukija blogissassi, mutta olen aivan myyty! Todella ihana ja herttainen blogi joka on todella mieleeni! :) Kiitos sinulle siitä, piristät hurjasti päiviäni!!

  Saanko muuten udella että mitä alaa opiskelet? :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Voi miten kivaa!! Kiitos itsellesi piristävästä kommentistasi, siitä tuli tosi hyvä mieli :))) Huippukiva, että olet löytänyt tänne blogiini :)
  Saa totta kai kysyä; opiskelen liiketaloutta ammattikorkeassa, ja suuntautumisvaihtoehtoni on markkinointi ja viestintä :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design