8.12.14

The real life

Kauan, tosi kauan mietin miten tästä kertoisin. Vai kertoisinko ollenkaan. Blogi on paikka, jossa voi itse päättää miten paljon itsestään jakaa. Mitä puolia elämästään näyttää ja missä valossa. Siloteltua, kaunista kuvaa on totta kai ilo antaa ja hyvää mieltä jakaessa sitä saa itsekin niin paljon voimaa.

Mutta kaikkihan me tiedetään ettei ei elämä ole pelkkää kepeää liihottelua ja onnellista tassuttelua. Sillä on kääntöpuoli. Ruma, kamala, pelottava nurja puoli. Tämän syksyn aikana se on näyttäytynyt mulle aivan koko komeudessaan.


Pala palalta mulle on valjennut mistä on kyse ja viime viikolla sain kuulla koko totuuden. Musta on löydetty harvinainen syöpä, mikä on nopeassa tahdissa levinnyt useampaan kehon osaan. Syöpä on agressiivinen ja valtaa alaa mun sisältä valtavalla vauhdilla. Hoidoilla alkaa olla jo kiire, ja Luojan kiitos ne aloitetaan huomenna. Hoidot tulee olemaan tosi rankat, mutta kaiken otan vastaan mitä annetaan. Takeita paranemisesta ei ole, mutta joka ikinen oljenkorsi käytetään, jotta edes taudin leviäminen saataisi kuriin.

Satakunnan keskussairaala on kesästä asti hukannut korvaamattoman paljon aikaa lääkäreiden toimettomuuden ja osaamattomuuden vuoksi. Mun luotto kyseiseen laitokseen meni totaalisesti, ja niinpä mun hoidot tehdään nyt Helsingissä yksityisellä klinikalla. Ja kyllä, tulee vaatimaan valtavan tukun rahaa, ja ei, ei meillä sellaisia rahoja olisi. Mutta me myydään vaikka koti alta, jotta saadaan tämän sairauden vaatima hoito. Pakkohan se on ainakin yrittää.

Diagnoosin jälkeen on vuodatettu tuhatmäärin kyyneleitä, on vaivuttu epätoivoon, täristy pelosta. Kysytty kysymyksiä joille ei ole vastauksia, rukoiltu ja tuijotettu sanattomina tyhjyyteen. Jasperiin oon tarrautunut kaksin käsin, ottanut joka yö vierelleni tuhisemaan pieni nenänpää kiinni omassani ja jatkuvasti kertonut kuinka paljon häntä rakastankaan. Tuo pieni iloinen aarre on mun suurin huolenaiheeni enkä kestä ajatusta siitä, etten näkisi häntä tepastelemassa aivan liian iso reppu selässään kohti ekaa koulupäivää. En vain kestä.

Kaikesta, ihan kaikesta huolimatta yritän pysyä toiveikkaana. Vaikka ei sitä helpoksi ole tehty. Kun vastapäätä istuu vakavailmeinen lääkäri, joka vaimealla äänellä kertoo musertavat tulokset, punnitsee tarkoin jokaisen sanansa jottei rikkoisi edessään nököttävää potilasta palasiksi, muttei antaisi turhia toiveitakaan, sitä on tuskallisen vaikea ylläpitää omaa uskoa.

Uskottava se kuitenkin on ja taisteluitta en periksi anna.


Pari pyyntöä mulla olisi teille.

Ettehän sääli. Sääli on sairaus ja sitä en osakseni halua. Kultaisia sydämiä siellä ruutujen toisella puolen on lukuisia ja kaiken tuen otan avosylin vastaan. En myöskään halua kuulla tarinoita serkun kummin kaimoista ja heidän syöpätarinoistaan. Jokainen sairaustapaus on erilainen ja muiden kohtaloiden kuuleminen ei mua tässä kohtaa auta.

Lopuksi pyytäisin, että ristisit kätesi ja lähettäisit enkeleitä matkalleni.
Taistelu alkaa huomenna.

198 kommenttia:

  1. Voi ny Prkl. Voimia taisteluun Taru!

    Eteläisen pallonpuoliskon enkeleille kerrottu koordinaatit <3

    VastaaPoista
  2. Voimia ja onnea matkaan <3

    VastaaPoista
  3. Paljon voimia taisteluun <3 Lähetän täältä paljon enkeleitä matkallesi. Toivon koko sydämestäni, että syöpä saadaan nujerrettua.

    VastaaPoista
  4. Elämä on epäreilua. Mutta tämän taistelun jälkeen entistä vahvempana saat nauttia perhe-elämästä ja katsella sitä koulurepun heilumista ;) Valoa ja voimia matkallesi Taru!!

    VastaaPoista
  5. Voi mitä kerroit! Ihana, upea Taru! Kädet on ristitty.<3
    Jos vaan millään tavoin voisi teitä tukea tässä matkassa, sen tekisin!
    Voimia koitokseen, sinä selviät siitä! Te selviätte siitä.
    Olet ajatuksissa.

    VastaaPoista
  6. Voimia ja enkeleitä kauniille! <3

    VastaaPoista
  7. Oi Taru!! Enkeleitä lähetetty täältäkin <33

    VastaaPoista
  8. Enkeleitä ja suuri määrä voimaa matkaan <3

    VastaaPoista
  9. Isosti voimia ja jaksamista tähän taisteluun! <3

    - M*

    VastaaPoista
  10. Sisua ja tahtoa. Paljon enkeleitä!

    VastaaPoista
  11. Enkeleitä matkallesi täältä Espoosta käsin!

    VastaaPoista
  12. Kuulostaa aivan uskomattomalle. Tietenkin olisi kiinnostavaa kuulla enemmän sairaudestasi että mikä syöpä on kyseessä ja miten se löydettiin ja minkä oireiden perusteella. Tietenkin Jos et halua kertoa niin asia on ok. Onnea matkaan.

    VastaaPoista
  13. <3 kasapäin onnea.

    VastaaPoista
  14. Paljon enkeleitä matkaasi <3

    VastaaPoista
  15. Olet ajatuksissani, paljon voimia taisteluun! -Elina

    VastaaPoista
  16. Enkeleitä matkallesi! <3 paljon voimia sinulle, yritä pitää tuo iloinen elämän asenteesi, se auttaa varmasti jaksamaan! Onneksi Suomessa on nykypäivänä erittäin hyvää hoitoa ja yhä useampi syöpä on nujerrettavissa! :) -Maeri-

    VastaaPoista
  17. Voimia sinulle ja perheellesi taistelussa. <3 Tämä on elämää ja kenties tarinasi voi jotakuta auttaa omassa taistelussaan. Olet rohkea kun kerroit! Nipsu

    VastaaPoista
  18. Paljon onnea hoitoihisi! Ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi nyt ja tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
  19. Kädet ristitty ja enkeleitä lähetetty. Toivon kaikkea hyvää ja voimia taisteluun! Jenni

    VastaaPoista
  20. Voimia taisteluun ja enkeleitä matkallesi. <3

    VastaaPoista
  21. Voimia Taru! <3 Vaikka emme ole koskaan tavanneetkaan, tiedän sinun olevan sisukas taistelija! Voimia <3

    VastaaPoista
  22. Muuta en voi sanoa, kuin voi perkele. Uskon kohtaloon ja että kovimmat vastaiskut suunnitellaan heille, jotka sen tulevat kestämään. Kokemusta minulta löytyy tästä oman isosiskoni kohdalta, jolle vastoinkäymisiä on tapahtunut aivan liikaa, mutta joka on huonoista lähtökohdistaaan huolimatta selättänyt monta muuria, joista ei moni muu olisi päässyt yli.
    Paljon voimia ja tsemppiä koko teidän perheelle. En hetkeäkään epäile, etteikö nuoresta äidistä löytyisi leijonaemon voimia taistella, haleja.

    VastaaPoista
  23. Rukoukset lähetetty matkaan!

    VastaaPoista
  24. Mä uskon että teit ihan oikean päätöksen jättäessäsi paikalliset hoitolaitokset taaksesi. Toivon sulle ja perheellesi paljon voimia taisteluun!

    -When life puts you in tough situations don´t say "why me", just say "try me"-

    VastaaPoista
  25. Olen pahoillani sinun ja itseni vuoksi satakunnan sairaalan hoitotason takia. Mä oon sairastunut tänä syksynä mystisesti, oon täysin toimintakyvytön, sydän hakkaa ja kurkku turpoaa ja jalat ei kanna mutta lääkäri soitti että koska mulla ei ole mitään akuuttia niin selvitetään tautia myöhemmin. Jos mullakin sattuisi olemaan joku etenevä tauti päällä, niin tärkeetä aikaa olis hukattu jo neljä kuukautta vain odotellessa. Hävettää olla porilainen.. :( Voimia taisteluun, yksityisklinikan valinta oli hyvä! T:äiti 89

    VastaaPoista
  26. Voihan helkkari soikoon! Kiitos rohkeudestasi jakaa suuri murheesi, toivottavasti saat voimaa taisteluusi meiltä muilta. Vaikutat rohkealta ja iloiselta naiselta, älä missään nimessä luovuta vaan päätä että tästähän muuten selvitään. Psyyke ja fyysinen terveyshän kulkevat käsi kädessä. Aina on toivoa!

    Täältä lähtee rukoukset oman äitini lisäksi sinun, miehesi ja pienen suloisen pojan puolesta.

    PS. Olisin jopa valmis lahjoittamaan sulle rahaa, tosin puhutaan muutamista kympeistä, sillä olen opiskelija. Jos rohkenet vaan antaa tilinumerosi...

    VastaaPoista
  27. Enkeleitä sinulle.Olet rukouksissani mukana.

    VastaaPoista
  28. Siunausta koko teidän perheelle <3

    VastaaPoista
  29. Voimia sinulle ja koko perheelle. Olette rukouksissani joka ilta <3
    Paula

    VastaaPoista
  30. Voimia sinulle ja koko perheellesi.

    VastaaPoista
  31. Kylmät väreet menee pitkin ihoa eikä sanoja meinaa löytyä. Elämä tosiaan on epäreilua! Ihan hurjan paljon voimia ja positiivisia asioita elämääsi! Täytät päivät asioilla joista todella nautit ja ihmisillä joista todella pidät! Se antaa voimaa jaksaman tuon taistelun läpi. Sä voitat sen!

    VastaaPoista
  32. Try to stay positive, u can beat this. Hurjasti voimia koko perheelle <3 T. Taru H

    VastaaPoista
  33. Kyyneleet nousivat silmiini tätä lukiessani, enkä oikein tiedä mitä kirjoittaisin. Ei tuollaista toivoisi kenellekään, etenkään noin positiiviselle, aurinkoiselle ja ihanalle ihmisille kuin sinä. Asenteesi ja läheisesi auttavat varmasti taistelussasi. Paljon voimia ja halaus <3

    VastaaPoista
  34. Nyt on kliseisen anonyymin kommentin vuoro. En koskaan kommentoi kirjoituksiasi, mutta nyt on pakko, sillä blogiasi on ihana lukea ja haluan lähettää sinulle kaiken positiivisen energian, mitä vain annettavissa on. Hurjasti voimia koko perhelle! -Heidi

    VastaaPoista
  35. Rakkautta ja voimia <3 <3 <3

    VastaaPoista
  36. En tiedä mitä kommentoisin, joten lähetän enkeleitä sinun matkaasi ja ristin käteni <3

    VastaaPoista
  37. Ei helvetti!!! Elämä on toisinaan ihan helvetin epäreilua! Hysteerisen itkuni lomassa liitin käteni yhteen ja lähetin teille voimia, suojelusta, selviytymistä ja enkeleitä! Ei löydy sanoja, jotka lohduttaisivat tai kannattelisivat, mutta sanon silti: Olet aina Taru ollut taistelija ja selviytyjä! Älä anna toivon hiipua sisälläsi, älä anna liiaksi inhottaville asioille mielessäsi valtaa, nauti täysillä pienestä pojastasi ja perheestäsi! Päivä kerrallaan ja pienin askelin! Voimia!!!

    Terveisin ystävä vuosien takaa: Janika Sukeva

    VastaaPoista
  38. Tämä postaus oli todella pysäyttävä. Tsemppiä, voimia ja enkeleitä sulle. <3 Olet upea ihminen, älä luovuta!

    VastaaPoista
  39. Olen seurannut taustalla blogiasi pitkään ja vauva-arki on yhteinen tekijä <3 toivon koko perheeni puolesta teidän perheelle voimia ja jaksamista selättää syöpä <3 olet ajatuksissani, vaikka me ei tunnetakkaan muuten!

    VastaaPoista
  40. Enkeleitä lähetän minäkin matkaasi ��

    VastaaPoista
  41. Paljon voimia ja siunausta<3

    VastaaPoista
  42. ensimmäistä kertaa tänne kirjoitan, seurannut olen jo kauan koska täältä saa lukea kivoja postauksia. nyt pitää myöntää, että itseä pelottaa sama, varsinkin äitinä tulee pohdittua mitäs jos. nautin siis joka ikisestä päivästä poikani kanssa, kun vielä täällä elän. huomisesta ei koskaan tiedä. ristin siis käteni jotta Sinulla hoidot auttaisi ja kaikki kävisi parhain päin!

    VastaaPoista
  43. Kädet ristitty ja enkelit lähetetty matkaan. Uskomattomasti voimaa ja jaksamista, vaikka kyllähän me lukijat tiedämme että sulta löytyy tarvittava sisu! <3

    VastaaPoista
  44. Tsemppiä ja voimia sinulle ja koko perheellesi! <3

    VastaaPoista
  45. Voi rakas ystävä <3 <3 Kunpa pääsisin halaamaan ja tukemaan sinua sinne!
    Mutta muista, että aina on toivoa, ihan aina! Lähetän kasakaupalla voimia ja enkeleitä <3 Oot sisukas nainen, se on varma se. Ajattelen teitä <3

    VastaaPoista
  46. Jaksamista, tsemppiä ja VOIMIA, Taru, hurjaan taisteluusi sekä sinulle että perheellesi! Olet ajatuksissani. <3 Hali!

    VastaaPoista
  47. Enkeleitä, tuhansittain!! Voimia, voimia ja vielä kerran VOIMIA koko perheelle <3

    VastaaPoista
  48. Oikein paljon voimia ja siunausta Taru! <3

    VastaaPoista
  49. Hurjasti voimia ja enkeleitä koko perheelle! <3 Täällä ihan itku silmässä tätä luen vaikken sinua tunnekaan. Vaikutat todella vahvalta ja elämänhaluiselta naiselta, yritä pitää siitä kaikin voimin kiinni. Toivon sydämestäni että hoidot tehoavat! ♡

    VastaaPoista
  50. Paljon, paljon voimia sinulle <3

    VastaaPoista
  51. Täytyy sanoa että onneksi elämme Suomessa jossa hoidot ovat huippuluokkaa, toivon sinulle kuitenkin myös onnea matkaan ja sisua!! Enkeleitä vierelle kulkemaan.. <3

    VastaaPoista
  52. Voi Taru, ihan hirmuisesti jaksamista ja voimia taisteluun! Oot sisukas tyyppi, joten selviät tästä voittajana, kuten raskausajan vastoinkäymisistäkin! Tää koskettaa niin paljon, kun itsellänikin noin Jasperin ikäinen poika.. Enkeleitä koko perheellesi<3 -Tanja

    (ps. Olet jo toinen tietämäni jonka asiat Satks on mokannut hitaalla toiminnalla, onneksi pääset asianmukaiseen hoitoon)

    VastaaPoista
  53. Voimia ja enkeleitä matkaasi<3

    VastaaPoista
  54. Voimia. Ja enkeleitä.

    VastaaPoista
  55. Vaikkemme tunne, kosketti tarinasi. Toivon sydämestäni voimaa ja valoa tulevalle kokemustenpolullenne sekä tietenkin kaikki toivo paranemisesi puolesta. Älä luovuta, olet vahvempi kuin ikinä uskoisitkaan <3

    VastaaPoista
  56. Voimia taisteluun koko perheelle. Ota lapsestasi ja miehestäsi kaikki rakkaus irti. Niin kauan kun on rakkautta ja elämää on myös toivoa.

    VastaaPoista
  57. Voimia taisteluun koko perheelle ja enkeleitä matkallesi mukaan!

    VastaaPoista
  58. Vaikken kauhean uskonnollinen ihminen ole, niin siunausta! ♥

    VastaaPoista
  59. Voimia, itse olen hoitoalalla ja olen nähnyt monia tapauksia mistä on hyvillä hoidoilla selvitty, jaksamisia <3

    VastaaPoista
  60. Rukoustaistelussa mukana! <3 taivaan Isin kädessä!! <3

    VastaaPoista
  61. Toivotan koko sydämestäni voimia taisteluun <3

    VastaaPoista
  62. Paljon voimia taisteluusi, rukoukset taivaaseen puolestani on lähetetty! <3

    VastaaPoista
  63. Voi Taru, itkuhan tässä pääsi!
    Hurjasti halauksia ja voimia sinulle, Juhalle ja Jasperille <3

    - Inni

    VastaaPoista
  64. Voimia, rohkeutta ja enkeleitä koko perheelle ja onnea Taru taisteluun, uskon koko sydämestäni sun voittoon! <3

    VastaaPoista
  65. Kyyneleet silmissä lähetän suuren enkelijoukon luoksesi ♥ Paljon voimia sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  66. Paljon voimia taisteluun! Kädet ristitty ja rukoukset puolestasi lähetetty matkaan lähellä taivasta Levitunturin huipulla ❤

    VastaaPoista
  67. Siunausta sinulle ja koko perheellenne. <3 Sanattomaksi vetää. Rukoilen.

    VastaaPoista
  68. Paljon voimia rankalle matkalle. Rukoilen puolestasi <3

    VastaaPoista
  69. <3 Paljon enkeleitä elämääsi ja teidän koko perheen poluille! <3 Olet ajatuksissani iltaisin, rukouksen aikaan! <3
    t. Leena

    VastaaPoista
  70. Jasperin takia kestät tämän asian ja paranet. Taistelutahto huokuu sinusta. Paljon onnea matkaan, enkelit on lähetetty matkaan luoksesi! <3

    VastaaPoista
  71. Voimia ja enkeleitä sinulle ja perheellesi <3

    VastaaPoista
  72. Enkeleitä ja lämpimiä ajatuksia sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  73. Olen koko päivän aamusta asti pohtinut sinua ja tilannettasi.

    VastaaPoista
  74. Voi Taru, periks ei anneta prkl! Sä oot vahva mimmi ❤ Isot virtuaalihali ja enkelit lähetetty! ❤

    VastaaPoista
  75. Siunausta ja enkeleitä matkaasi mukaan!
    Kai teille kerrottiin, että nykyään saa itse valita, missä syöpä hoidetaan (myös siis kunnallisesti )eli voi valita vaikkapa Tampereen tai Turun - yliopistollisissa sairaaloissa on usein uudemmat hoitomuodot nopeammin käytössä. Ikävä kokemus Satks:sta, mutta sielläkin saa kyllä ansiokasta syövän hoitoa. Tsemppiä ja muista ihmeitä tapahtuu joka päivä, myös sinä voit olla yksi sellainen!

    VastaaPoista
  76. Kyyneeleet silmissä en edes tiedä mitä kirjoittaisin. Paljon voimia taisteluun <3 Olet meidän kaikkien ajatuksissa & rukouksissa.

    VastaaPoista
  77. Jaksamista ja voimia enkelten kera <3 elise

    VastaaPoista
  78. Luin kirjoituksesi heti aamulla ja olet ollut ajatuksissani koko päivän. En ole uskonnollinen ihminen, mutta nyt ristin käteni ja rukoilen, että hoidot tehoavat.

    Sain joskus voimaa, kun kirjoitit niin kannustavasti sen jälkeen, kun vastoinkäymistesi jälkeen tutustuit mieheesi ja sait mieleisesi työpaikan. Toivottavasti voin nyt kannustaa vuorostani sinua taistelussa syöpää vastaan! <3

    VastaaPoista
  79. "Toivoisin olevani enkeli,
    - jolla olisi voimia Sinulle, jos heikkona olet.
    - Jolla olisi aikaa Sinulle, jos kiire ahdistaa.
    - Joka opastaa Sinua, jos apua tarvitset.
    - Joka valoa näyttää, jos pimeässä kuljet.
    - Joka rohkaisee Sinua, jos epävarmana kuljet.
    - Toivoisin olevani enkeli, joka kuiskaa Sinulle,
    Sinä voit, Sinä pystyt, Sinä olet hyvä, kaikki on vielä hyvin."

    Voimia elämäsi taisteluun!

    VastaaPoista
  80. Markuksen evankeliumi 16:18: ”Ja he panevat kätensä sairaiden päälle ja nämä tulevat terveeksi”. Jeesuksen Kristuksen läsnäolo Pyhän Hengen kautta parantaa sairaan. Saakoon tämä Taru Sinunkin kohdalla tapahtua. Ole hyvässä turvassa <3

    VastaaPoista
  81. Voimia ja enkeleitä sinulle ja perheellesi <3

    VastaaPoista
  82. Paljon rukouksia sun puolesta Taru ❤ Taistelutahtoa tähän epäreiluun taisteluun. Kuten joku jo sanoikin, että taistelutahto huokuu sinusta... Se pitää täysin paikkansa! Olet vahva ja voitat tämän taistelun!

    VastaaPoista
  83. Paljon voimia ja enkeleitä matkallesi Taru! ♥ Taistelutahtoa tarvitaan, mutta sinusta huokuu onneksi sitä.

    VastaaPoista
  84. Kyyneleet tuli silmiin kun tämän luin. Lähetän täältä naapurista Raumalta sulle paljon voimia ja enkeleitä <3 Jasperin vuoksi jaksat, olen varma siitä <3

    VastaaPoista
  85. Kaikkea hyvää ja voimia taisteluusi, olen varma että selviät voittajana!

    VastaaPoista
  86. Voimia satapäin taisteluusi! Paljon jaksamista koko perheelle.

    VastaaPoista
  87. Huh, ei tiedä oikeasti mitä sanoa. Täällä rukoillaan sun puolesta <3 Voimia ja jaksamista teille.

    VastaaPoista
  88. Rukoilen puolestasi. Toivon koko sydämestäni, että hoidot alkavat tehota. Voimia koko perheelle. Tämä vetää niin sanattomaksi.

    VastaaPoista
  89. Paljon tsemppiä ja enkeleitä, nyt vain ristin käteni ♡

    VastaaPoista
  90. Todellakin rukoilen puolestasi ja toivon kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
  91. Paljon enkeleitä ja siunausta sulle ja koko perheelle <3

    VastaaPoista
  92. Liikutuin. Rukoilin puolestasi ja enkeleitä Sinulle ja perheellesi, sinä selviät. Iloa, valoa ja voimia tulevaisuuteen! <3

    VastaaPoista
  93. Enkeleitä ja tsemppiä tulevaan koitokseen! <3

    VastaaPoista
  94. Itku tuli, kun tätä luin. Niin epäreilua. Niin törkeää. Miten jotain niin kauheaa voi tapahtua noin iloiselle, elämänmyönteiselle ja kunnianhimoiselle ihmiselle, joka on aina auttamassa muita??

    Enkeleitä ja uskoa matkaasi, toivoa en lähetä, sillä usko on vahvempaa. Uskon sinun voittavan tämän taistelun, et vain Jasperin ja Juhan, vaan ennen kaikkea sinun itsesi vuoksi! ♥

    - Tiiu

    VastaaPoista
  95. Voimia ja tsemppiä koko perheelle!! Suomessa on tosi hyvä hoito. Olen itsekin sairastanut syövän.

    VastaaPoista
  96. Ihan hätkähdin lukiessani kirjoituksesi, niin pahalta tuntuu sinun ja läheistesi puolesta! Suojelusenkeli olkoon kanssanne, voimia ja onnea taisteluun!

    VastaaPoista
  97. Itkuhan tässä tuli. Paljon voimia koko perheelle, ootte ajatuksissa! <3

    VastaaPoista
  98. Itku tirahti täälläkin :'( Me lähetämme pikkuneidin kanssa täältä enkeleitä sinne, ja rukoilen puolestasi Taru <3 <3 Rutistushali!

    VastaaPoista
  99. Rukouksia ja voimia ja enkeleitä sinulle ja koko perheellesi <3

    VastaaPoista
  100. Enkeleitä vierellesi <3

    VastaaPoista
  101. Tällainen meinaa pistää ihan sanattomaksi, elämä osaa joskus olla niin uskomattoman epäreilua. Olen jo pitkään lukenut blogiasi ja ihaillut kykyäsi arvostaa elämän pieniä ja suuria iloja - uskon ja toivon, että se on sinulle hyödyksi tässäkin tilanteessa. Toivottavasti jaksat nauttia niistä pienistä onnenhetkistä myös tämän vaikean matkan aikana sekä uskoa ja toivoa, että niitä hetkiä on luvassa vielä pitkällä tulevaisuudessakin. Toivon koko sydämestäni, että seuraavaksi on vuorossa hyviä uutisia. Voimia sinulle ja tietenkin myös perheellesi. Onneksi sulla on paljon, minkä vuoksi taistella. <3 Täällä ainakin ristitään tänään kädet ja pyydetään enkeleitä matkaasi.

    -MD-

    VastaaPoista
  102. Voimia xoxoxo

    VastaaPoista
  103. Uskomatonta miten surulliseksi sitä voikaan tulla luettuaan tällaisesta, vaikken sinua Taru tunnekaan. Paljon voimia sinulle ja perheellesi, olet ajatuksissa! <3

    VastaaPoista
  104. Rukous ja enkelit lähetetty taisteluun sinulle, pojallesi ja miehellesi<3 Enkelit pitää susta huolen!
    -Heidi.He

    VastaaPoista
  105. Tuhannesti voimia ja enkelten suojelua<3 Tämä todella kosketti, olet rukouksissani. Niin kauan kun on elämää, on toivoa<3

    VastaaPoista
  106. Vaikka en tunne sua kun blogisi lukijana, uskon että sun täytyy olla tosi rohkea, kun kirjotit tästä. Ja vielä niin hienosti. Paljon voimia käyttää sitä rohkeutta myös jatkossa! <3 Ja niitä, enkeleitä, luottamista ja toivoa. Tuli kyllä uskomattoman pysähtynyt olo, enkä osaa edes kuvitella mitä käytte nyt läpi... :(

    VastaaPoista
  107. Enkeleitä, hyviä haltioita, tähtipölyä ja rukouksia, niistä on tämän illan ajatukseni tehty ja sinulle ne lähetän. Voimaa tulevaan! <3

    VastaaPoista
  108. Sä oot Taru taistellut ennenkin. Se oli kai harjoituskierros... Nyt on kieltämättä hurjan kovat panokset.

    Uskothat koko matkan - olkoon se kuinka kuoppainen ja pimeä tahansa - että pääset voittajana maaliin. Hoidot maksaa paljon (ja ne on tietysti avainasemassa!!!), mutta usko parantumiseen ei maksa euroakaan. Sekin voi olla kriittisellä hetkellä avainasemassa.

    Mä tiedän, että sä et luovuta. Sulla on tarpeeksi rakastettavaa vierelläsi.

    Voimia matkalle ja koko kompanjan verran enkeleitä taustatukea antamaan!

    Terhi R.

    VastaaPoista
  109. Hei,

    En tiedä tuliko edellinen kommenttini läpi. Docrates on varmasti hyvä ja edistyksellinen klinikka, mutta ehkä kannattaa kysyä vielä toista mielipidettä myös ulkomailta. En tiedä mikä syöpä sinulla on, mutta tässä muutamia esimerkkeja Yhdysvaltojen parhaista syöpäsairaaloista. Ainakin osasta on mahdollista saada maksua vastaan "second opinion" lähettämällä diagnoosi, kuvat jne. Kaikki aseet käyttöön ja voimia taistoon!

    Best cancer hospitals
    1. Memorial Sloan Kettering Cancer Center, New York
    2. University of Texas MD Anderson Cancer Center, Houston
    3. Mayo Clinic, Rochester, Minnesota
    4. Dana-Farber/Brigham and Women's Cancer Center, Boston
    5. Johns Hopkins Hospital, Baltimore

    http://health.usnews.com/best-hospitals/rankings/cancer

    VastaaPoista
  110. Mulla hyppää sydän aina kurkkuun, kun luen tällaista. Tiedän, mitä käyt läpi juuri nyt. Kaikki se epätietoisuus sekoitettuna taistelutahtoon ja kuolemanpelkoon on kaikkinensa raskas tunne. Sairastin itse 17-vuotiaana syövän ja olen kirjoittanut blogia diagnoosistani saakka. Vaikka tätänykyä olenkin terve, pelko syövästä ja menettämisestä ei hellitä tuskin koskaan. Lähetän siulle tuhansittain voimahaleja! Olet ajatuksissani. Jos haluat jutella ihan mistä vain ja ihan milloin vain, meiliosoitteeni on elinahenriikka@outlook.com. Ja jos toisen nuorena sairastuneen raapustukset kiinnostavat, niin löydät blogini osoitteesta cancerchangedmylife.blogspot.com.

    Vielä kerran rutkasti voimia, selviät tästä kyllä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, hoksasin nyt vastaa toiveesi postauksen lopussa, etteivät lukijat kertoisi omista kokemuksistaan. Toivottavasti et kokenut kommenttiani tyrkyttämisenä, se ei todellakaan ollut tarkoitukseni!! Itseäni on auttanut vertaistuki hurjasti, joten siksi sitä parhaani mukaan yritän tarjota muillekin. Mutta kuten kirjoititkin, jokainen sairaustapaus on erilainen ja keinoja käsitellä näinkin suurta elämänmuutosta on monia. Jokatapauksessa kaikkea hyvää sinulle!

      Poista
  111. Enkeleitä vierellesi ja paljon voimia. Taistelet varmasti leijonaemon lailla ja kuten aiemminkin on kommentoitu niin onneksi Suomessa on myös hyvää hoitoa. Toivottavasti löytyy konsti jolla tauti laitetaan aisoihin. Itsekin pienten lasten äitinä voin uskoa, että elämänhalusi on ääretön. Tsemppiä ihan hirmuisesti raskaisiin hoitoihin <3

    VastaaPoista
  112. Taru, en tunne sinua, mutta luin tekstisi eilen illalla ja olet ollut koko yön ajatuksissani, sinä, miehesi ja mahdottoman suloinen poikasi. Haluan sanoa sinulle, että olet hyvissä käsissä. Kuten joku edellä sanoi, mieli ja keho ovat täysin yhteydessä toisiinsa, joten vahva psyykkinen taistelutahto on eduksi tässäkin tilanteessa. Keskity nyt vain itseesi ja perheeseesi. Nykyään hoidot ovat hyviä ja monet pahatkin syövät saa parannettua täysin tai laitettua edes aisoihin jotta voi elää lähes normaalia elämää. Kenties niissäkin tapauksissa löytyy parantava hoito jossain vaiheessa. Paljon voimia ja kaikkea hyvää, en ole uskonnollinen ihminen millään tavalla, mutta nyt rukoilen ja toivon sinulle enkeleitä. Kunpa voisin jotenkin auttaa sinua, toivon, että näillä rukouksilla olisi apua. Voimia rankkoihin hoitoihin, onneksi sinulla on ihanalta vaikuttava mies, voimia myös hänelle! <3

    VastaaPoista
  113. Rukouksin olet(te) ajatuksissa. <3

    VastaaPoista
  114. Enkeleitä Espoosta! Voimia!

    VastaaPoista
  115. Moi (todella pitkästä aikaa)!

    Tällaisista kuulumisista tulee todella kiukkuinen ja surullinen mieli ja todella toivon, että hoidoilla olisi parantava vaikutus. Varmastikin läheisten, tuttujen ja tuntemattomienkin tsemppiviesteistä saa voimaa eteenpäin, mutta ylivoimaisesti suurimmin tsemppauksen ponnisteluihin saat kotoa sekä pienemmältä että isommalta mieheltä. Terveys ja perhe on tärkeimmät asiat mitä kukin maailmassa tarvitsee! Niiden edestä on taisteltava ja uskon, että sinulla riittää taisteluntahtoa!

    -Saku-

    VastaaPoista
  116. Enkeleitä <3

    VastaaPoista
  117. Enkeleitä, voimia ja taitelutahtoa sulle Taru ja koko sun perheelle.

    Jenniliina

    VastaaPoista
  118. Voimia ja enkeleitä <3

    VastaaPoista
  119. Kädet ristissä.

    VastaaPoista
  120. Paljon voimia ja enkeleitä myös täältä!

    VastaaPoista
  121. Hei,

    Siiten kun jaksat, niin suosittelen lukemaan Karitan blogia.
    Antanut minun perheelleni valtavasti voimia syöpätaisteluun, toivon samaa myös sinulle <3
    www.karitaaaltonen.fi

    VastaaPoista
  122. Bonjour, je suis Française et je vous souhaite beaucoup de courage. Je suis sure que vous trouverez la force. Je vous embrasse.

    VastaaPoista
  123. Rukoilen puolestasi

    VastaaPoista
  124. Ihan hirmuisen paljon lähetetään täältä enkeleitä ja rukouksia sinne♥ Voimia ♥

    VastaaPoista
  125. Niin epäreilua! :( Muistan sua ja perhettäsi joka iltarukouksessani. Valtavasti voimia ja tsemppejä! Olet niin positiivinen ihminen, että tämän taistelun kyllä voitat. ♥

    VastaaPoista
  126. Paljon voimia sinulle ja teille <3 Todella pysäyttävää lukea tälläinen teksti, kun on ollut hetken ihan ulkona monien blogien tapahtumista ja nyt jostain syystä minulle vain tuli tunne kurkata sinun blogiasi pitkästä aikaa. En sääli niinkuin meiltä lukijoilta pyysit, vaan toivotan lisää voimia ja tsemppiä hoitoihin <3

    VastaaPoista
  127. Olen seuraillut blogiasi alkumetreiltä asti, välillä kommentoinutkin, ja ihaillut elämänasennettasi joka näkyy kirjoituksistasi. Olen saanut paljon iloa blogistasi, kiitos siitä. Nyt haluan myös osaltani tukea teitä ja lähettää suojelusenkeleitä matkallesi. Onneksi vaikeudet on tehty voitettavaksi ja sinä jos kuka siihen pystyy :) Mielettömän iso voimahali koko teidän perheelle ja erityinen tsemppirutistus vielä Sinulle Taru! ♥

    - Elina -

    VastaaPoista
  128. Taru, luin tämän jo eilen ja voin sanoa, että olet ollut mielessäni siitä lähtien vähän väliä.

    Pitkään mietin, miten saisin puettua sanoiksi ajatukseni.

    Ensinnäkin: olet uskomattoman vahva, positiivinen ja elämänilolla varustettu nainen. Ne ovat äärimmäisen tärkeitä piirteitä aina elämässä, mutta nyt niiden tärkeys vain korostuu entisestään. Toivon teidän koko perheelle mielettömän paljon voimia! <3 Ja Taru sinulle erityissuuret voimahalaukset ja mielettömästi energiaa taisteluun! <3 Minä olen varma, että sinä selviät tästä taistelusta voittajana. <3

    Laitan tähän loppuun vielä pari ajatusta, mitkä ovat mun mielestä hyviä. Olen laittanut jälkimmäisen niistä Instaankin, mutta se on musta vaan niin osuva.

    "Saat voimaa, rohkeutta ja itsevarmuutta jokaisesta kokemuksesta, jossa pysähdyt kohtaamaan pelkosi. Voit sanoa itsellesi: Olen läpikäynyt tämän kauhun, pystyn kohtaamaan seuraavankin haasteen. Pitää tehdä se, mihin ei usko kykenevänsä"
    - Eleanor Roosevelt

    "Sometimes the best thing you can do is not think, not wonder, not imagine, not obsess. Just breathe, and have faith that everything will work out for the best."

    Ja muista: aina on toivoa! <3

    Halauksin Emma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä piti sanoa, että rukoukset ja enkelit lähetetty matkaasi <3

      Poista
  129. Voimia ja rakkautta.

    VastaaPoista
  130. Suloinen ihana Taru, enkeleitä elämääsi. Rukoilen sinun ja ihanan perheesi puolesta <3

    VastaaPoista
  131. Mua alkoi itkettämään. Toivottavasti paranet ja paljon voimia ja enkeleitä tiellesi. Usko selviämiseesi! <3 <3

    VastaaPoista
  132. Paljon voimia ja enkeleitä. <3

    VastaaPoista
  133. Paljon paljon tsemppiä ja voimia <3 toivotaan parasta ja pidetään kädet ristissä sinun vuoksesi <3

    VastaaPoista
  134. Tuli niin paha mieli sun ja teidän perheen puolesta!! Hirveesti jaksamisia ja niitä enkeleitä teille <3<3

    VastaaPoista
  135. Rukoilen puolestasi joka päivä tästä eteenpäin! Toivon todella että paranet ja uskon että mikäli hoitokulut tulevat perheellenne ylivoimaiseksi, minä mukaanlukien olen valmis lahjoittamaan vaikken paljoa omista! T: Kahden pienen äiti

    VastaaPoista
  136. Luin tämän postauksesi tänä aamuna ja olet ollut koko päivän ajatuksissani. En tunne sinua ollenkaan, mutta olen täysin pois tolaltani. Aina sanotaan että elämä on arvaamatonta ja niin se todella on. Onneksi sinulla on miehesi ja maailman suloisin poikasi, joiden vuoksi tulet varmasti taistelemaan etkä ikinä luovuta! Pidä kiinni positiivisesta asenteestasi, joka sinusta paistaa läpi kaiken tämän keskellä! Rukoilen puolestasi ja lähetän enkeleitä matkaasi, voimia sinulle ja perheellesi! <3

    VastaaPoista
  137. Rukouksia puolestasi <3 En ihan oikeasti juuri ikinä kommentoi mitään blogia, nyt ei ollut vaihtoehtoa. Voimia ja enkeleitä luoksesi. Toivottavasti kaikki kääntyy vielä parhain päin.

    VastaaPoista
  138. Paljon voimia sinulle ja perheellesei! <3 Olet rukouksissa - itse sairastuin vakavasti täysin yllättäen noin vuosi sitten, ja tuolloin jättäydyin kokonaan Taivaan Isän hellään huolenpitoon. Rukoukseni kuultiin ja Hän paransi minut! <3

    VastaaPoista
  139. Tämä pysäytti..oot ollut mielessä
    siitä lähtien,kun tämän luin..
    Paljon voimia ja enkeleitä taistoon,muistan sua iltarukouksessa<3

    VastaaPoista
  140. Toivon sinulle ja läheisillesi valtavasti sielun ja ruumiin voimia tuleviin koitoksiin. Nuoren syöpäpotilaan lähiomaisena kiitän sinua rohkeudestasi kertoa sairaudestasi julkisesti.

    VastaaPoista
  141. Toivottavasti paranet! <3 Voimia teidän perheelle! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  142. Toivon sinulle ja perheellesi oikein paljon voimia tähän taisteluun. Blogisi välityksellä minulle on piirtynyt kuva sinusta elämänmyönteisenä, upeana naisena ja hyvänä äitinä. Elämä on välillä todella epäreilua, mutta uskon vakaasti että selviät voittajana.

    VastaaPoista
  143. Oih, tämäkö hiljaisuutesi syy olikin. :´( En osaa muuta kuin toivottaa sinulle suuresti valoa, lämpöä, voimaa ja rakkautta matkallasi. Mieleen tuli myös tämä runo:

    Nukkumaan käydessä ajattelen.
    Huomenna minä lämmitän saunan,
    pidän itseäni hyvänä, kävelytän, uitan, pesen,
    kutsun itseni iltateelle, puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen,
    kehun: Sinä pieni urhea nainen, minä luotan sinuun.

    -Eeva Kilpi

    VastaaPoista
  144. Voi pahus, jopas se elämä ikävän haasteen heitti... Kiitos, että jaoit näin suuren asian, olet tosi rohkea jo nyt ❤ Sydämen rohkeutta ja mielen vahvuutta tulevaan, teille kaikille. Yritä myös välillä levähtää ja hetkeksi "unohtaa" sairautesi, jos suinkin pystyt. "Olkoon suojanasi siipi enkelin ❤"

    VastaaPoista
  145. Voimia ja Taivaan Isän siunasta Sinulle ja perheellesi ! Muistan sinua rukouksissani päivittäin. T. Matleena

    VastaaPoista
  146. Hei Taru! Rukoilen puolestasi täältä kaukaa Teksasista käsin! Ihanaa, että sinulla on mies ja poika vierelläsi. He antavat syyn taistella <3! Olet ihana!

    VastaaPoista
  147. Voimia ihan hirmuisesti!

    VastaaPoista
  148. Vaikka en sinua ja perhettäsi tunne niin tämä todellakin pysäytti. Luin tämän uudelleen ja uudelleen ja kyyneleet valuivat kun mietin millaiseen taisteluun elämä on teidät haastanut. Niin epäreilua. Paljon jaksamista ja voimia, minäkin ristin käteni teidän puolesta. ♥ En oikein löydä muita sanoja.

    VastaaPoista
  149. Paljon voimia koko perheelle! <3

    VastaaPoista
  150. Voimia ja tahtoa jaksaa eteenpäin!!! <3

    VastaaPoista
  151. Sattumalta löysin blogisi ja aloin lukemaan postauksiasi. Itsellänikin on tänä vuonna syntynyt pieni poika (esikoinen) ja minulla näyttää olevan samanlaiset kiinnostuksen kohteet kanssasi, joiden vuoksi löysinkin blogisi. Tämä postaus pysäytti todella ja sai minut itkemään. En tunne sinua mutta sillä ei ole väliä, sillä jos vain voisin auttaa jotenkin, niin sen tekisin. Ristin käteni ja lähetän Sinulle ja perheellesi paljon, paljon enkeleitä suojelemaan teitä. Toivon sydämeni pohjasta, että paranet ja kaikki menee parhain päin.
    Terveisin Johanna Oulusta

    VastaaPoista
  152. Enkeleitä matkaasi! Voimia myös itsellesi ja perheellesi toivottaen Sari

    VastaaPoista
  153. Muista, että siellä, missä tuntuu, ettei kukaan ihminen ymmärrä tai että on aivan yksin, siellä
    on Kaikkivaltias Jumala, joka kantaa sinut tämänkin läpi. Siunausta ja rauhaa sinulla tähän vaikeaan aikaan.

    VastaaPoista
  154. Itsekin pikkuisen vauvan äitinä toivon koko sydämestäni sinulle kaikkea hyvää ja voimaa taisteluun! Näiden pienten puolesta me äidit mennään läpi vaikka harmaan kiven! Niitä enkeleitä ja valtavasti tsemppiä Taru!
    -Mirka

    VastaaPoista
  155. Järisyttäviä uutisia olette saaneet, elämä on todella arvaamatonta. Todella harmillista tuo keksussairaalanne viivyttely! Mutta tällaista se taitaa olla monessa muussakin paikassa. Onneksi nyt hoitosi vihdoin alkavat. Voimia ja jaksamisia koko perheelle, mutta ennen kaikkea sinulle raskaiden hoitojen läpikäymiseen. Toivoa on aina ja oma perhe, varsinkin pieni suloinen poikasi antavat varmasti eniten voimia. "Oikeita sanoja" on vaikea löytää, mutta kaikkea hyvä sinulle ja koko lähipiirillesi. T. lukija itä-suomesta

    VastaaPoista
  156. http://www.rukousystavat.fi/index.php?lang=fi

    Lähetä tänne rukouspyyntö, käy tapahtumissa, pyri lähemmäs Jeesusta.

    Minä paranin rukouksen ja ihmeen kautta epätoivoisesta sairaudesta ja Hän on sama Jumala minulle kuin sinulle.

    http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ps.86.html

    VastaaPoista
  157. Voimia ja enkeleitä,sinulle Taru ja koko perheelle 🙏

    VastaaPoista
  158. Kunpa ajatus voisi parantaa sinut. Paljon voimia taisteluun, näytä sinnikkyytesi ja voita syöpä!

    VastaaPoista
  159. https://www.youtube.com/watch?v=x-eHCxMM3PI

    Herramme Jeesuksen Kristuksen armo, Isän Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon Sinun ja perheesi kanssa, nyt, aina ja iankaikkisesti.

    VastaaPoista
  160. Ihan hirmuisesti voimia ja enkeleitä taisteluun sekä sulle, että perheellesi <3

    VastaaPoista
  161. Toivotan sinulle hurjasti voimia, uskoa tulevaisuuteen ja enkeleitä sinua ja perhettäsi turvaamaan. Pienen tytön äitinä tilanteesi koskettaa todella.

    Pinja

    VastaaPoista
  162. Voimia täältäkin tuikituntemattomalta ❤️ Positiivisuudessa ja uskossa tulevaisuuteen on uskomaton voima! Uskotaan yhdessä!

    VastaaPoista
  163. Uutisesi todellakin koskettivat, kun eilen illalla blogiisi päädyin pienen tauon jälkeen. Olet ajatuksissani, toivottavasti paranet! -Anna-

    VastaaPoista
  164. Enkeleitä elämääsi ja voimia !

    VastaaPoista
  165. Enkeleitä, voimia ja rakkautta taisteluusi! <3

    VastaaPoista
  166. Olen ollut lukijasi vuosia. En edes muista mistä lähtien. En yleenä kommentoi ikinä mitään. Nyt olen lukenut kirjoituksesi valehtelematta 20 kertaa läpi. En voi käsittää miten epäreilu maailma on. Pyysit meiltä, ettemme sääli. Minä pyydän sinulta, ethän luovuta?!?! Enkeleitä sinulla on riittävästi se on varma. Voimis hoitoihin. Oot nuori ja vahva, se kantaa pitkälle! T. Lukijasi Elli

    VastaaPoista
  167. Voimia ja rukouksia myös täältä :)

    VastaaPoista
  168. Voimia sinulle Taru kestää tuleva taistelu, enkeleitä kantamaan sinut yli vaikeiden aikojen. Monet ajattelevat sinua tälläkin hetkellä, blogisi kautta olet tuonut meille lukijoille hyviä hetkiä ja niitä me toivomme myös sinulle.
    Tiina

    VastaaPoista
  169. Kädet ristii puolestasi myös eräs mummu <3.

    VastaaPoista
  170. Voi kun elämä tuntuu joskus epäreilulta! Tällaisen uutisen jälkeen onneksi muistaa mikä onkaan oikeasti tärkeää elämässä. Itse pelkäsin keväällä veljeni hengen puolesta ja se oli hirveää aikaa. Upea asenne sinulla kuitenkin, olet vahva taistelija! Rukous lähtenyt matkaan täältäkin.
    -Miss M

    VastaaPoista
  171. Olen tainnut hoitaa sinua sairaalassa. Enkeleitä matkallesi ja rutkasti taistelutahtoa! Toivon sydämeni pohjasta, että selviydyt voittajana. <3

    VastaaPoista
  172. Tsemppiä Taru! Oot ollut paljon ajatuksissamme viime aikoina <3

    T: Silja ja Kalle

    VastaaPoista
  173. Vahvimmat meistä sairastuu. Kuten myös minä. Helppoa se ei ole. Mutta periksi ei anneta. Nautitaan jokaisesta hetkestä, eikä anneta hetkenkään lipua ohitse. Voimia ja enkeleitä matkallesi. ♡

    VastaaPoista
  174. Eilen illalla rutistin omaa samanikäistä poikaani kun teidän Jasper on ja kuiskasin pojan korvaan: "muista olla elämässäsi kiitolinen joka päivä siitä, että olet terve ja että kaikki on hyvin. Se kaikki voi muuttua hetkessä". Pussasin puhki ja kerroin kymmeniä kertoja rakastavani häntä. Mies kuunteli hiljaa vieressä ja painoi päänsä alas. Kertomasi kosketti ja laittoi miettimään. Meidän pieni perhe lähettää suuresti suukkoja, voimia ja enkeleitä taisteluunne <3

    VastaaPoista
  175. Kädet on ristitty ja enkeleitä lähetetty. Toivottavasti ne löytävät perille ♥

    VastaaPoista
  176. En tiedä onko tänne kommentoitu, mutta ottakaa selvää d-vitamiinin ym. tärkeydestä tukihoitona. Monesti lääkärit ei näistä puhu. Voimia!

    VastaaPoista
  177. Voimia, halauksia ja enkeleitä matkallesi! Uskon ja toivon, että saat nyt hyvää hoitoa.

    T: Olivia

    VastaaPoista
  178. Tänään menimme glögille tyttäreni luo ja hän kertoi sinusta, tilanteestasi. Ei saa sinua mielestään. Olette samanikäisiä ja bloggaajia molemmat. Juttelimme asioista ja elämästä. Lohduttavia sanoa ei oikein löydy, mutta voit olla varma, että sinua ajatellaan lämmöllä. Toivon paljon voimia ja koeta pitää lippu korkealla, vaikka rankkaa varmasti on, teille kaikille. Kaikki hyvä on mahdollista, uskokaa. Olemme sen kokeneet. <3 -Mama P.

    VastaaPoista
  179. Tänään vasta tämän luin - ja kädet ovat ristissä♥

    VastaaPoista
  180. Enkeleitä matkallesi <3 Yritä kaikesta huolimatta pysyä positiivisenä ja nauttia elämästä! <3

    VastaaPoista
  181. Paljon voimia ja lämpimiä ajatuksia pitkäaikaiselta lukijaltasi. Tuntuu todella pahalta puolestasi ja toivon todella, että alat pian voimaan paremmin sekä olet päässyt jouluksi kotiin.

    VastaaPoista
  182. "Sääli on sairaus."

    Mitä ihmettä?

    Sääli on myötätuntoa, ei sairautta. Tarkoitit varmaan, että et halua voivottelua, vaan tsemppausta ja niitä olet onneksi saanutkin.

    t. yksi myötätuntoinen säälijä

    VastaaPoista
  183. Rukoilen voimia koko perheelle. Tsekkaa Nessan blogi The little things. Se on hyvä vertaistuen paikka sinulle, jos sitä kaipaat. Pura tuntojasi blogiin. Me "kuuntelemme" kyllä.

    VastaaPoista
  184. Kädet ristitty ja enkelit ovat matkalla suojelemaan matkaasi! Me pienen tyttöni kanssa lähetämme voimia koko perheelle! ♡♡

    VastaaPoista
  185. Voimia taisteluun ja enkeleitä <3
    Valmistaudu kuitenkin kaikkeen mahdolliseen. Pahimmassa tapauksessa suuressa surussa ei omaisesi pysty ajattelemaan kaikkea. Tee se itse kirjoita paperille kaikki haluamasi asiat esim. hautajaiset, muistotilaisuus, lapsesi liittyvät toiveet yms. Kuvaa itseäsi mahdollisimman paljon, nauhoita pätkiä videokameralle, kirjoita kirjeitä pojallesi ja miehellesi.
    Ja sitten kun OLET selvinnyt VOITTAJANA voit lukita ne laatikkoon ja olla onnellinen saadessasi elää rakkaidesi kanssa <3

    VastaaPoista
  186. Olet tuntematon mutta ajatuksissani ja toivon sydämestäni sinulle tervehtymistä, hyvää oloa ja yhdessäoloa vielä vuosia ja vuosikymmeniä rakkaittesi kanssa! Voimia ja uskoa tulevaan.

    VastaaPoista
  187. Tsemppiä ja taistelutahtoa!!

    VastaaPoista
  188. En tiedä tuliko äsköinen kommenttini mutta laitan varmuudeksi uudelleen! Tällaiset uutiset kolahtaa ja kovaa, eikä itkuakaan pystynyt pidättää tätä lukiessa. Täältä lähetän taisteluhenget mukaan matkallesi, lähetän kokonaisen soturilauman! Rakkautta ja voimia <3 aina on toivoa!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design