22.1.15

Kuulumisia ja kaksi kuvaa joulusta


Aika menee vauhdilla. Varsinkin nämä hyvät päivät hoitokertojen välissä. Mutta ai että miten mä oonkaan nauttinut olostani ja elämästäni nyt kun vointi on olosuhteisiin nähden hyvä! Oon buukannut viikon täyteen ystävien kanssa kahvittelua, leffailtaa ja kaupungilla kiertelyä :) Leikin ja touhuan Jasperin kanssa niin paljon kuin suinkin jaksan, ja koitan pysyä konttaavan, seisomaan pyrkivän kaverin perässä parhaani mukaan. Kehitys on ollut melkoista ja kuten kuvista näkyy - pikkutyyppi ei ole enää niin kovin pieni ;)

Joulukin tosiaan tuli ja meni ja mä pääsin kuin pääsinkin sairaalasta jouluksi kotiin! En halua muistuttaa joulusta noita kahta kuvaa enempää - itsellä ainakin katse on jo niin tiiviisti edessä siintävässä keväässä ettei joulua halua enää tuon kummemmin ajatella ;) Me vietettiin kyseinen juhla ihan perhepiirissä rauhallisissa merkeissä, ihmeteltiin ja ihasteltiin Jasperin touhuamista lahjapapereiden sekä uusien lelujen parissa, syötiin herkkuja ja levättiin.

Tammikuun alussa mulla oli toinen hoitokerta mikä meni huomattavasti sujuvammin kuin eka kerta. Jälkioireet oli sata kertaa lievemmät ja ne oli kokonaisuudessan ohi viikossa. Sairaalareissultakin säästyin ja sain keräillä koko ajan voimia omassa kotikolossa. Nyt alan jo pikkuhiljaa valmistautumaan seuraavaan koitokseen mikä on ensi viikon keskiviikkona.

Sitten mä tuossa vähän mietiskelin. Että haluisin sen mun vanhan blogin takaisin. Siis sen mitä kirjoittelin ennen sairastumista kaikkine turhanpäiväisyyksineen ja höpöhöpöjuttuineen. Musta tuntuu, että mä tarttisin jotain just sellasta tämän kaiken muun vastapainoksi. Totta kai kertoilen blogissa aika ajoin näitä muitakin kuulumisia, mutta pääasiassa koitan pitää postaukset hitusen kevyempinä ja hyväntuulisempina. Tällä hetkellä mua vähän ahdistaa avata blogi, koska täällä on nyt vaan näitä sairausasioita. Ja niin suuri asia kuin se onkin, niin onhan tässä elämässä onneksi niin paljon muutakin! Mä luulen, että nyt on aika tutkailla maailmaa muultakin kantilta ja uskaltaa haaveilla tulevaisuudesta. Nyt jos koskaan tämän mun kivan harrastuksen pitää toimia arjen pakopaikkana, sellaisena josta saan itsekin hyvän mielen, paikkana, jossa voin hetkeksi siirtää ajatukset jonnekin aivan muualle.

Toivottavasti pysytte edelleen blogini matkassa :) Nähdään taas pian!

54 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! ❤ Suunnitelmasi blogin suhteen kuulostaa tosi hyvältä. :) Samanlaisia juttuja sitä itsekin kaipaa arjen keskelle, juuri sitä ihanaa haaveilua ja "höpönhöpöjuttuja". Aivan varmasti pysytään edelleen matkassa! Kiva kuulla, että toinen hoitokerta meni jo paremmin, toivotan jo valmiiksi tsemppiä ensi viikolle. Mukavaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kiva kuulla että siellä on matkassa mukana pysyviä ja samantyylisiä postauksia kaipaavia :) Kiitos tsempeistä ja mukavaa alkavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Ihana Jasper ja ihana sinä<3 Tosi kiva kuulla että paremmin menee, niin menee jatkossakin! muutamat harvat aurinkoiset päivät tuovat varmasti energiaa ja iloa, sekä pieniä toiveenpilkahduksia tulevasta keväästä! Tää blogi on varmasti just se mitä tarvit, täällä ollaan vielä ja mihinkään ei olla lähdössä! Tosi kiva jos meinasit jatkaa niitä sun normijuttuja täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mieltä lämmittävistä sanoista, Jessika &hearts: :)

      Poista
  3. Voi kuinka hyvä idea! Keskityt kirjoittamaan kaikkea kivaa, ihan niinkuin ennenkin! Ei tarvitse velloa sairauskuulumisissa, vaikka pikku update voi silloin tällöin olla paikallaan. Miten musta tuntuu, että tulet selättämään tän sairauden tuon sun mahtavan asenteen ja perheesi tuen voimalla!!! Kaikkea hyvää ja "hömppää" odotellen :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ♥ Suurkiitos kannustavista sanoistasi! :)

      Poista
  4. Ihana kuulla hyviä uutisia. Mukavaa, että olet jaksanut touhuilla enemmän eikä aina lepo vedä puoleensa. Piristi itseänikin kun luki mukavia uutisia. Täällä ainakin pysytään mukana, kirjoitat sitten mistä tahansa. Innolla jo odotan seuraavia postauksia ja etenkin kun kevättä kohti mennään. ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos murunen ♥ On kyllä niin kiva kun on jaksanu touhuilla - alkoikin toi sama kohta sohvanurkassa jo pikkasen kyllästyttämään ;) Kevättä kohti todellakin! ♥

      Poista
  5. Itse sairastan agressiivista ms-tautia ja siltikään en halua, että elämäni on vain pelkkää ms-tautia ja etenkään en halua voivottelua. Elämä on niin paljon muutakin - oikeastaan enemmän kaikkea muuta kuin sairautta. Ymmärrän siis hyvin toiveesi blogisi suhteen :)
    Voimia omalla tahdilla kaikkeen ja aurinkokin on muuten jo aikasta korkealla ja kohottaa sieltä mielialaakin :)
    t. miu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin, Miu! Elämässä totta tosiaan on paljon kaikkea muuta ku sairautta ja joskus sitä ei jaksa edes ajatella koko terveydentilaa. Joskus tekee hyvää sulkea mielestä kaikki paha ja keskittää olemassa oleva energia niihin hyviin juttuihin :) Ja hei, oot niin oikeessa - päivät on selkeesti jo niin paljon pidempiä ja aurinkoisempia! Ihanaa :)

      Poista
  6. En kestä miten suloinen vauva teillä on!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii Jasper ja ylpeät vanhemmat kiittävät ♥ :)

      Poista
  7. Peukku höpöhöpöjutuille! Mukava ollut seurata asukokonaisuuksia ja kun osaat niiiin nätisti sisustaa ja laittaa kotia! Ja hei - pikkumiehenne on valloittava tapaus, emmää kestä <3.
    Ps. Sädehdit joulukuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ♥ Ihana kommentti, kaikin puolin :)))

      Poista
  8. Hienoa Taru, ihanaa kuulla susta! <3 En varmasti jätä tätä blogia. Minäkään en kestä tuota teidän poikanne suloisuutta, kaikki vauvelit on tietysti suloisia, mutta teidän poika on ihan super-suloinen pulskaposki! Johtunee myös siitä, että herättää tunteita sillä muistuttaa ulkonäöllisesti omia poikiani ihan hirveästi. :)

    Kannatan ehdottomasti ajatusta kevyestä, kauniista "hömpötys"-blogista, mitä tämä blogi on ollut alusta saakka! Rakastan tätä ja tämän tuomaa hyvää tunnelmaa. Unohdetaan sairaudet ja ikävyydet ja keskitytään hömppään ja kaikkeen pieneen kivaan. Hyvää kevään alkua teidän perheelle! Taidan olla hieman liian optimistinen näin TAMMIKUUN lopulla, mutta eikös nyt jo kohta ole kevät?! ;)

    Terveisin uskollinen lukijasi Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitos ihanasta viestistäsi Ansku ♥ Tosi kivaa että oot pysynyt ja pysyt edelleen siellä ruudun toisella puolen :) Oon hurjan kiitollinen just sun kaltaisista lukijoista!

      Juurikin noin! Unohdetaan kaikki paha ja suunnataan katseet aurinkoon ja kaikkeen muuhun kivaan mitä tulevaisuus pakostikin pitää sisällään! Mä odotan ihan intopiukeena kesää ja kärpäsiä, ja ei. Ystäväiseni ei. Nyt ei ole ollenkaan liian aikaista olla optimistinen kevään suhteen. Se on ihan just kohta! ;) ♥

      Poista
  9. Kiva kuulla sinusta ja hienoa, että haluat hömpötellä taas<3

    VastaaPoista
  10. Ihanaa kuulla sinusta!erittäin hyvä idea :) (ja vähän on jo ollut ikäväkin sun höpöhöpöjuttuja, kotijuttuja, asukuvia ja Jasperin kuvia)
    Kirjoitat just siitä, mikä susta tuntuu hyvältä, kyllä me täällä ollaan :)

    T:Piiku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähyvähyvä! Tosi kiva kuulla, että muutkin on kaivanneet sitä "vanhaa" blogia :) Mulla onkin iso kasa ideoita varastossa - sormet oikein syyhyää päästä niitä toteuttamaan! :D

      Poista
  11. Just niin , hömpöttele vaan :) ilman muuta pysyn seurassa ja odottelen kivoja postauksiasi ❤️

    VastaaPoista
  12. Moikka Taru! Kiva kuulla susta! :) Täytyy ensiksikin todeta, että Jasper on maailman suloisin! Siis aivan ihastuttava pikkuinen <3 Ja kasvaa vauhdilla! :) Kirjoittele ihan siitä, mikä susta itsestä hyvältä tuntuu - we will be here! <3 Oikein ihanaa tammikuun jatkoa ja alkanutta kevättä! Toivottavasti lumet ja loskat sulaisi pian pois ja päästäisiin nauttimaan auringosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Vilhelmiina! Hih tuo meidän mussukka kasvaa kyllä hurjaa vauhtia ja on palloposkineen aika suloinen pakkaus ♥

      Samaa toivotaan täällä - lumi ja loska saisi tehdä mahdollisimman pian tilaa leskenlehdille ja vihertävälle nurmikolle ;)

      Poista
  13. Ihanaa kuulla sinusta! Mielessä olet ollut päivittäin!:) Kirjoittelet tänne blogiisi aiheista, joista milloinkin haluat ja mikä tuntuu sinun omaa oloasi milloinkin parantavan, höpöhöpöä tai vähemmän höpöhöpöä!:) Täällä keikutaan kyllä mukana, se on varma se. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii, ihana kuulla että oon ollut ajatuksissa ♥ Niin hienoa, että teitä hengessä mukana olevia on siellä ruutujen toisella puolen olemassa! Jaetaan välillä niitä höpöhöpöjä, niin jaksetaan paremmin ne rankemmat jutut ;)

      Poista
  14. Tervetuloa takaisin :)
    Sisustus- ja tukka-juttuja toivomuslistalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu! Toivomukset laitettu korvan taakse ;)

      Poista
  15. Niin sitä pitää! Katse tulevaisuuteen, kevääseen, valoon ja höpönhöpöönkin <3

    VastaaPoista
  16. Hömpällä hetken unohdus. Kannatetaan!
    Alennusmyynnit on parahimmillaan ja sun asukuvia ikävä :D
    Hyviä päiviä ja vointeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Teinkin just ihan huikeen alelöydön minkä voisin esitellä ;)
      Ihanaa alkanutta viikkoa sulle, Mari ♥

      Poista
  17. Hei vaan Taru! Löysin blogisi vasta eilen ja halusin nyt vain pikaisesti moikata, kehaista järisyttävän suloista pikkumiestä ja toivottaa hyvää vointia ja aurinkoisia päiviä :)
    - Katja -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Katja! Kiva että löysit tiesi blogiini - sydämellisesti tervetuloa :) Toivottavasti ilahdutat kivalla kommentillasi jatkossakin!

      Poista
  18. Juuri eilen luin tuon about me kohdan ja ajattelin että: niin ei kovin suloista ja ihanaa tällä hetkellä. Joten kannatetaan sitä että blogi pysyy yhtä suloisena ja ihanaan kuin kirjoittajansakin :) On tosi kiva kuulla edelleen uutisia ja päivityksiä voinnistasi mutta itsesi takiakin on hyvä että saat jonkun paikan ja asian joka ei muistuta siitä ikävästä asiasta joka muuten on niin kovin läsnä. Aivan ihanaa alkavaa viikonloppua <3
    Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa tiedätkö mä luin sen saman kohdan itekin ja ensin mietin pitäiskö sitä muokata, mut päädyin sitten muokkaamaan blogin siihen entiseen, parempaan muotoonsa :D Kohti valoisampia päiviä ja postauksia siis!

      Ihanaa viikonloppua sinnekin :)

      Poista
  19. Uskomaton taistelija kyllä olet, hattua nostan ja tolla asenteella paranet aivan taatusti! Onnittelut myös melkein liian syötävän suloisesta pojan-pallerosta ja hyvästä miehestä joka tukee sinua, olet siinä mielessä onnen tyttö - ne hopeareunukset, nääs =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ♥ Kaunis kiitos sulle ihanista sanoistasi! Ja just niin, ne elämän hopeareunukset on mun tapauksessa kultaakin kalliimpaa. Mistään ei tulis mitään ilman noita kahta elämäni miestä ♥

      Poista
  20. Keep your head high! :) taistelija luonne. Kiva kuulla
    Sinusta ja tietää että asiat ovat selkeästi paremmin :)

    VastaaPoista
  21. Tottakai täällä ollaan ja seurataan blogia edelleen! Olet uskomattoman luja mimmi, huh!! Kevättä alkaa olla täälläkin rinnassa ja mielellään kaikkea kivaa siihen liittyvää - sisustus-, vaate- ym. juttua - lueskelisin blogistasi! :) Aurinkoa ja lämpöä sinulle ja perheellesi!
    t. Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos piristävästä kommentistasi :) Matkataan yhdessä kohti kevätaurinkoa sisustus- ja vaatepostausten myötä!

      Poista
  22. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja rukoilen täällä puolestasi <3 We are never so lost that the angels can't find us! Kaikkea hyvää koko sydämeni pohjasta sinulle ja perheellesi <3

    VastaaPoista
  23. Jatka sweetyn ja lovelyn blogin pitämistä! :) Toivon sulle voimia ja kaikkea hyvää tulevaan kevääseen.... Kaikkea ihanaa ja mukavaa viime aikojen rankkojen juttujen vastapainoksi. <3 ps. Poikasi tosiaan on syötävän suloinen pallero, kerrassaan valloittava nuorimies. Söpömagneetti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Välitän kauniit sanasi meidän pallerolle :))

      Poista
  24. Hyvä Taru! Asenteella eteenpäin ja tosiaan, kaikki kivat hömppähömppäjutut piristää aina mieltä! Varmaan niin ruudun sillä puolen kuin tälläkin! Peukku hömpälle kaikelle kivalle! Kosmetiikkapostauksia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi, tosi kiva kuulla että hömppöjutut miellyttää :) Mulla onkin ollut testissä yks kiva kosmetiikkauutuus mistä voisin postailla!

      Poista
  25. Tosi hyvä! Keskity kivoihin asioihin ja pidä tärkeä harrastus mieluisena. Hyviä vointeja!

    VastaaPoista
  26. Olipa kiva lukea taas sun kuulumisia ja hei... pakko sanoa, mutta ihan jokainen meistä saisi ottaa mallia sun positiivisesta asenteesta! Oot ihan hiukea ihminen ja sun mies sekä Jasper super onnekkaita. ♥

    Juu, hömppää tännekin. Niistä olen tykännyt aina ja niitä on kiva lukea! :)

    Kaikkea ihanaa sinne! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua. Mitä kertakaikkisen ihania sanoja. Mää vallan mykistyn! Kiitos paljon, Jeba ♥
      Mäkin oon kyllä mahdottoman onnekas kun mulla on nuo mun miehet ja sun kaltaisia lukijoita ♥

      Kaikkea hyvää myös sulle, pus! :)

      Poista
  27. Just niin Taru! Blogi voi olla sulle juuri se ihana henkireikä kovien aikojen keskellä, kirjoitat täällä juuri siitä mistä haluat, vaikka pelkästään kevättulppaaneista.<3 Olen vähän väliä käynyt kurkkimassa täällä ja Instagramissasi, toivon niin sydämeni pohjasta, että hoidot tepsivät ja sut saadaan taas kuntoon. Ihanaan, että toinen hoitokerta sujui jo paremmin ja annostukset olivat kohdillaan. Teidän poika on muuten ihan kuin herkullinen, syötävä joulukarkki. Ihan liian söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Alma ♥ Hih oon kyllä niin kukkafriikki että saattaisin saada koko kevään postauskiintiön täyteen tulppaaneista ja ruusuista ja liljoista kirjoittelemalla :D

      Ja suurkiiitos tsempeistä! Mä oon vakaasti päättänyt, että tämä tauti nujerretaan ja kesällä oon jo ihan uus ihminen. Sen on vaan pakko mennä niin. Elämässä on vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa, ja mä haluan nauttia siitä kaikesta koko ruumiillani ja sielullani! Ilman teitä ihania ihmisiä siellä ruutujen toiselle puolella tää taival olisi kaksin verroin kamalampaa, joten oon ikuisesti kiitollinen että jaksatte kannustaa ja olla mun matkassa mukana ♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design