20.10.14

Jasperin päivä


Tänään on Jasperin eka nimipäivä, ja me vietettiin sitä pienellä porukalla jo eilen. Kutsuttiin lähisukulaiset ja kummit koolle suhteellisen lyhyellä varoitusajalla ja melkein kaikki pääsivät onneksi paikalle näihin nopeasti kokoon kyhättyihin nimipäiväjuhliin. Tarjolla oli - mitäs muutakaan kuin mokkapaloja ;) Jasper sai vaikka mitä hienoja lahjoja vaikka tässä kohtaa tuo lahjapaperi taisi viedä sen suurimman mielenkiinnon :)

Paljon onnea Jaspereiden lisäksi tänään nimppareitaan juhlistaville Jespereille, Kaspereille ja Kaunoille! :)

7 kommenttia:

 1. Onnea Jasperille!

  VastaaPoista
 2. Onnea pikkuiselle sankarille! :) p.s. Olisi kiva, jos joku kerta intoudut tekemään postausta sun arkimeikistä! Oot aina niin freshinä, mutta kuitenkin luonnollisena, joten mielellään otetaan vastaan vinkkejä luonnollisen arkimeikin teosta! :) Mukavia nimpparipäivän jatkoja pienelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ♥ Voi kiitos Vilhelmiina ihanista sanoistasi! Voisin kyllä tehdä postausta arkimeikistä :) Olitko ajatellut kuvina vai videon muodossa? :)

   Poista
  2. Kiitokset vastauksestasi Taru! Ihan kuule kummin vain, kuvat / video molemmat sopii, kumpi vain on itsellesi mieluisampi tapa toteuttaa :) Oikein mukavaa syyskuun jatkoa! :)

   Poista
 3. Onnea Jasperille! Pieni niin tohkeissaan, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nojuu, ekat lahjat ikinä mitkä sai avata ja oli kyllä niin hienoa saada repiä papereita :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design