21.10.14

Fall boots on!Takki Vila | Farkut Dr.Denim | Saappaat Migant | Pipo Seppälä

Noniin. Tässä ne nyt on, syyssaapikkaat eka kertaa käytössä. Kauppareissulle lähdössä ja heti saivat Prismassa kyselyjä ostopaikan suhteen :) On nää kyllä mainiot menopelit, ja tuo kivasti kontrastia tähän mun jatkamaani vaaleaan linjaan.

Nyt mulla on täällä takka lämpenemässä ja poika päiväunilla. Ulkona on taas melkoisen synkkää, ja mua ahdistaa kauheesti tuo viikonlopun kellojen siirtäminen. Tulee vieläkin pimeämpää vieläkin aikaisemmin. Eikö siitä kesä- ja talviajasta voitais jo luopua?

4 kommenttia:

 1. Sanoppa muuta, kyllä harmittaa itselläkin tuo kellojen siirtäminen.. Meidän 2 vee tytönkin kanssa varmaan pitää yrittää loppu viikko hiissautua pikkuisen myöhemmin päivä-ja yöunille ettei tule kerralla tuo kellojen siirto lapselle yllätyksenä.. Tulisipa jo lunta niin saataisiin vähän kirkkautta tähän syksyyn. Iloa sinne teille pimeneviin iltoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä voin vaan kuvitella kun tuo meidän poika tuosta kasvaa niin kellojen siirtäminen tuntuu vielä tuplasti raskaammalta! Mutta onpa hyvä idea yrittää vähän varautua ennakkoon ja valmistella pienokaista kellojen siirtämiseen :)

   Ja kyllä, lumi olisi erittäin tervetullutta! Meillä on menossa vedonlyönti ensilumesta ja mun veikkaama päivä lähestyy uhkaavasti :D

   Poista
 2. Täälläkään ei tykätä kellojen siirtämisestä :/ Mutta voi että miten herkulliset saappaat, muutenkin koko asu niin täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että jos kansa sais päättää niin kellojen siirtämisestä luovuttaisi - kyllä meitä vastustajia sen verran paljon varmasti olisi ;)

   Ja kiitos ♥ Saappaat on edelleen ihan lempparit, ja innolla ootan että pääsen yhdistelemään niitä kaikkiin erilaisiin asukokonaisuuksiin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design