17.8.14

Cafe Elban brunssi
Oon jo pidemmän aikaa hinkunut päästä brunssille ihastuttavaan Cafe Elbaan, ja radiotoimittaja Tuija Pehkosen Instagram -hehkutus oli viimeinen sysäys laittaa ihan oikeasti tossua toisen eteen :) Tänään siellä siis vihdoin oltiin yhdessä Jasperin ja mun isosiskon kera.

Elba on jo paikkana aivan älyttömän viihtyisä, ja brunssi osoittautui kaiken hehkutuksen arvoiseksi. Salaattipainotteinen herkkupöytä notkui useampaa eri salaattipohjaa, jolle sai rakentaa mieleisensä kokonaisuuden lisäten kanaa, kalaa ja erilaisia kasviksia sekä juustoja. Itse olin varsin yllättynyt ja mielissäni tarjolla olleesta vuohenjuustosta - sitä kun ei turhan monessa paikassa ole tarjolla! Kaiken kruunasi silmiähivelevä ja houkuttelevan kaunis esillalaitto :)

Kun masu oli saatu täyteen ruokaisaa salaattia, oli aika siirtyä jälkkäriosaston pariin. Sieltä löytyi useampaa erilaista kakkua, pikariin koottua superhyvää tiramisua ja lisäksi pöydässä oli kombo erilaisia hedelmiä. Ah ja nam!Tällä pärjääkin pitkälle iltapäivään asti!

Cafe Elban brussi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-14.
Suosittelen lämmöllä! :)


Ps. Tämä ei ollut maksettu mainos! ;)

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa: kiitos arviosta! Pääkaupunkiseudulta takaisin Satakuntaan muuttaneena yksi suurimmista harmin aiheista on ollut brunssipaikkojen lähes totaalinen puute (jotenkin hotellibrunssille en itse lämpeä, vaikka täältä olen hyvää Vaakunasta kuullutkin). Tuota Elbaa olen pohdiskellut jo jonkin aikaa, mutta kun ei aivan Porissa asuta niin ei ole tullut pelkän brunssin takia lähdettyä (kahvilana olen paikasta tykännyt kovasti). Tämän postauksen perusteella kuulostaisi hyvinkin reissun arvoiselta, täytyypä laittaa oikeasti suunnitelmiin sunnuntaiajelu brunssin perässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lähde ihmeessä! Sunnuntaisin yleensä onkin sellaista luppoaikaa, että on kiva hypätä auton kyytiin ja lähteä vähän kauemmaksikin nauttimaan hyvästä ruoasta :) Ja Vaakuna on toki hyvä paikka sekin (käydään miehen kanssa siellä aika ajoin aamiaisella), mutta se on nimenomaan enemmän sellainen perinteinen aamupalapaikka munakokkeleineen, pekoneineen ja puuroineen :) Tämä Elban versio olikin siis erittäin tervetullutta vaihtelua! Toivottavasti Sinäkin tykkäät :)

   Poista
 2. Taru! Saaneen kysyä, että mistä on tuo vaalea laukku mikä näkyy toisessa kuvassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki saat! Laukku on KappAhlista :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design