7.3.14

Haaveilua Tukholmasta



Tämän sateisen perjantaipäivän iloksi aloin selailemaan vanhoja kuvia. Ja erityisesti matkakuvia. Nyt on nimittäin niin, että mulla on ihan valtaisa matkakuume! Asiallehan ei juuri nyt voi tehdä mitään, mutta haaveilen jo kovaa vauhtia kesästä ja suunnitteluasteella olevista reissuista. Ollaan mieheni kanssa tuumattu totuttaa palleromme matkustamiseen heti pienestä pitäen, ja ajatuksena olisi aloittaa pienellä minilomalla kesäisessä Tukholmassa :)

Tukholma on yksi niistä paikoista, joihin ei vain tunnu kyllästyvän. En ole enää pysynyt laskuissa mukana, miten monta kertaa kyseisessä kaupungissa on tullut vierailtua, mutta silti sinne on päästävä aina vain uudelleen :) Keräsin tähän postaukseen kuvia yhdestä parhaimmasta Tukholma -visiitistä kaveriporukalla vuodelta 2011. Kierreltiin perinteisissä turistikohteissa, istuttiin kahviloissa ja shoppailtiin :)









Ihania muistoja :)
En malta odottaa, että päästään tekemään taas uusia sellaisia
tuossa kauniissa kesäkaupungissa

10 kommenttia:

  1. Oi että, olipa ihania kuvia! Mä rupesin kans jokunen päivä sitten haluamaan pian Tukholmaan kun kuulin että siellä on Laduree! <3 Oispa ihana kesällä tehdä retki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, littleB! Vanhoihin kuviin on välillä niin kiva palata, ja tehdä pieni aikamatka noihin ihaniin maisemiin ja tunnelmiin :)

      Yksi Tukholman ehdottomasti parhaita puolia on just nuo hitusen paremmat shoppailumahdollisuudet kuin meillä täällä Suomessa ;) Mäkin oon jo koonnut itselleni muistilistaa, missä kaikissa liikkeissä täytyy muistaa käydä nappaamassa tuliaiset mukaan! :)

      Poista
  2. Tukholma on kyllä niin kiva kaupunki! Meillä onkin sinne kesäksi buukattu pikkureissu! Tosi kiva että lähdette rohkeasti pienen kanssa reissuun! Se vaati ehkä enemmän järjestelyjä ja väljemmän aikataulun, mutta muutenhan lapsi kulkee helposti mukana. Näin ainakin meillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Joo, itse asiassa tuo pienokaisen kanssa matkustamiseen totuttelu on opettelun aikaa se vauvalle että vanhemmille, sillä meidän pitää totta tosiaan ottaa lapsi ja hänen tarpeensa huomioon aikataulujen ja muiden asioiden suhteen :) Tukholma on siis läheisen sijaintinsa ja tuttuutensa vuoksi varmasti loistava paikka aloittaa tämä yhdessä matkustamisen opettelu! :)

      Poista
  3. Minä kävin kaksin 8 kk kanssa tukholman reissulla. Moni ihmetteli miten uskallan lähteä, mutta minusta siinä ei ollut mitään outoa olisi pitäny jo aikaisemmin käydä. Itse ainakin nautin reissusta. Viime kesänä käytiin kahdestaan, kun pimu oli 1v 8kk ja taidetaan taas tänä vuonna mennä likkojen reissulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, mahtava kuulla, että matkaaminen voi sujua hienosti ihan kaksinkin pikkuisen kanssa! Eikä kai siinä mitään isompia haasteita olekaan, kun vaan oma asenne on kunnossa ;) Nauttikaahan taas reissustanne, jos päätätte tänäkin vuonna lähteä kaksin matkaan :)))

      Poista
  4. Olin juuri kaksi viikkoa sitten Tukholmassa. Se oli ensimmäinen kerta maissa kunnolla, aiemmin käyty vain pikaisesti sataman ulkopuolella ja sitten palattu takaisin laivaan. Tukholmassa emme oikeastaan käyneet missään turistikohteissa, shoppailtiin vähän ja käytiin syömässä niinkin hienossa paikassa kuin McDonaldsissa. :D

    Laivalla shoppailinkin sitten enemmän, hamstrasin mm. Victoria's Secret-saippuoita, voiteita sekä vartalotuoksuja. :D Olimme siis Silja Symphonylla. :)

    Haaveena olisi päästä Tukholmaan kesäaikaan pidennetyksi viikonlopuksi tai jopa kokonaiseksi viikoksi lentokoneella! Ehtisi kiertää nähtävyydet, shoppailla ilman kiirettä ja nauttia ravintoloiden tarjonnasta (muustakin kuin hampurilaisista, joita saa täältäkin!). :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tuollainen pikapyrähdyskin Tukholmassa on välillä ihan kiva, ja paremman puutteessa sellaisenkin avulla pääsee onnistuneesti irti arjesta :) Mutta menkäähän ihmeessä kesällä ajan kanssa, istuskelkaa kahviloissa, ihmetelkää ohikulkevia tyylikkäitä tukholmalaisia ja shoppailkaa jossain tunnelmallisessa ravintolassa/terassilla :) Takaan, että reissunne tulee olemaan onnistunut! ♥

      Poista
  5. *Silja Serenadella korjaan! :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  6. Näyttää upealta kaupungilta vielä noin kesällä! Itse ihastuin toissa vuonna Riikaan. Kaunis vanha kaupunki sekin :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design