9.3.14

Eilisen asuIhan mahtava viikonloppu takana! Ollaan käyty sukulaisen 60 -vuotisjuhlilla herkuttelemassa,  pyörähdetty miehen kanssa kaksin kaupungilla, käyty onnittelemassa 3 -vuotiasta Bar Somaa, vietetty paikallisen pienkiinteistöyhdistyksen talvikevätpäiviä ja nautittu auringonpaisteesta :) Niin, ja mahtuipa tähän viikonvaihteeseen myös omat nimpparit ja naistenpäivä, joiden kunniaksi sain siipaltani yhden kaikkien aikojen lempparituoksuistani, Burberryn The Beatin ja äidiltäni Holly&Whyten neulepaidan. Huippua :)Kaupungilla ja syntymäpäivillä tuli hiipparoitua tällaisessa asussa.
Yksinkertaista ja mukavaa :)
Ihastuin totaalisesti tuohon Vero Modan takkiin,
jossa on mun makuuni aivan täydelliset yksityiskohdat.

Auringonpaisteista alkavaa viikoa, muruset! :)

20 kommenttia:

 1. Ihana asu, hehkuva odottaja! Mulla on raskaus vielä ihan alussa, mutta kovasti jo yritän imeä vinkkejä, miten olla tyylikäs myös puolivälin jälkeen, kun oma olo ehkä ei ole enää niin hehkeä (en tiedä, miten sinulla on, mutta veikkaan, että minulle siis käy niin!)

  Kertoisitko meille vähän omista fiiliksistäsi, kehityksestä ja tunnelmista? Miten suhtautuminen omaan kroppaan on muuttunut, onko tullut lisää painoa jne? Onko sulla ollut himotuksia, mikä piristää synkempänä päivänä (jos niitä on) jne jne. Kovasti kiinnostava aihepiiri sattuneesta syystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kaunis kiitos ihanista sanoistasi ja kovasti onnea omasta raskaudestasi! ♥ :) Voi kyllä, oot aivan oikeassa: olo ei todellakaan ole enää mitenkään hehkeä, olo ihan ilman vaatteitakin on sellainen, että joka paikkaa ahdistaa, puristaa ja kolottaa :D Onneksi kuitenkin aika ajoin on niitä päiviä, kun omaan ulkonäköön jaksaa ja haluaa panostaa niiden rentojen kotiasujen vastapainoksi ;)

   Hei hirmuisen hyviä kysymyksiä ja loistava postausaihe! Vastaava ajatus on pyörinyt mielessä - olisi varmasti hyvä summata fiiliksiä omalta raskausajalta, ja nyt näiden sun konkreettisten kysymysten myötä alankin heti väkertämään pohjaa postaukselle :) Suurkiitos siispä kommentistasi ja hyvästä ideasta! :))

   Poista
  2. Voi miten kiva, että kysymyksiini on luvassa vastauksia! Jään kuulolle! :)

   Poista
  3. Stay tuned - postaus tulee vielä tämän viikon aikana! ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti murunen ♥ :)

   Poista
 3. Ihana asu ♥ :)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 4. Ihana takki, onko väri harmaa? Kuvasta pikkuisen hankala saada selvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Takin väri on musta. Taitaa tosiaan aurinko vähän vääristää väriä näissä kuvissa :)

   Poista
 5. En kestä! Näytät vaan niin upealta masun kanssa. <3
  Oliko tuo sun laukku minkä hintainen? Olisi oivan kokoinen munkin käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii iii! ♥
   Laukku maksoi noin 270 euroa alennuksien kanssa. Tilasin tämän siis Zalandolta, ja hyödynsin alennuskoodin, joita saa tosi kätevästi netistä :) Suosittelen laukkua, tää on tosi kätevän kokoinen ja mallinen!

   Poista
 6. miten saat noihin instagram-kuviin sydämiä ym tehosteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän sellaista appsia kuin DeluxeFX :)

   Poista
 7. Ihana blogi! Koko ilta kulunut mukavissa merkeissä lueskellen aikaisempia postauksiasi!

  Aurinkoisia kevätpäiviä & ilon hetkiä odotuksen suhteen. :)

  Born Grown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa! Onpas kiva, että löysit tiesi tänne :)) Toivottavasti tulet piipahtamaan jatkossakin, ja ilahdutat mukavalla kommentilla :)

   Auringonpaisteista kevättä myös Sinulle ♥ :)

   Poista
 8. Ihana takki kyllä!:) Muutenkin kiva asu!:)

  VastaaPoista
 9. Todella kiva asu, olet kyllä aivan ihanan siro ja kaunis odottava äiti, sun ulkomuodolle raskaanakin ei voi olla kuin kateellinen! :) <3

  Luin aiemmista postauksista, että työskentelet visualistina? Mitä olet opiskellut, entä onko työ vastannut opintojasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua. Vau mitä kehuja, kiitos kovasti kauniista sanoistasi! ♥ :) Tiedätkö, mä jotenkin odotin, että mun kroppa olisi ollut taipuvainen keräämään lisäkiloja raskauden aikana oikein urakalla, mutta oon ollut melkoisen yllättynyt miten vähäisellä painonkasvulla tässä ollaan menty :)

   Joo, visualistina työskentelen :) Mulla ei ole ko. työhön mitään virallista visualistin koulutusta, vaan olen opiskellut itseni markkinoinnin ja viestinnän tradenomiksi (tai no melkein tradenomiksi - se surullisen kuuluisa opinnäytetyö uupuu ;) ). Lisäksi oon tehnyt aiemmin työelämässä esillelaittoja, ja eniten kai vaikutti se, että seuraan itse aktiivisesti kaikkia esteettisesti kauniita asioita (muoti, sistustus) ja niitä kohtaan on luontainen kiinnostus :)

   Työ ei siis sinällään vastaa opintojani, mutta mulla ei ollutkaan opiskelemaan lähtiessäni mitään tarkkaa ideaa siitä, mitä haluaisin tehdä :) Visualistin työ on yllättänyt siinä, että se on melkoisen fyysistä ja kiireistä hommaa, mutta samalla antaa kyllä paljon. Parasta on se, että oman työnsä jäljen näkee heti :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design