8.1.14

Synttärijuhlat

Maanantaina juhlittiin mieheni syntymäpäivää. Oikea päivä oli vasta tiistaina, mutta tuo pyhäpäivä tuntui olevan aikataulullisesti se kaikkein paras aika juhlille :) Kahviteltiin perhepiirissä, lahjottiin sankaria ja vietettiin yhdessä kaikin puolin mukava, leppoisa päivä.

 My b-day boy


Tarjolle laitoin pientä suolaista ja top 5 lemppariherkkua -listalle sijoittuvaa unelmatorttua :) Menin siis jälleen hyvin pitkälti sieltä, missä aita on matalin, mutta tämänhetkinen olotila ei mitään mittavia valmisteluja sallinut. Raskaus siis hieman koettelee, mutta toistaiseksi kaikki pääosin kunnossa. Nyt pitää vain malttaa ottaa iisisti :)

Iisiä keskiviikkoa sinnekin!

4 kommenttia:

 1. Voi kuules, saat hyvällä mielellä ottaa iisisti! :) Muiden pitäisi ennemminkin passata sua, kun on niin arvokas lasti kyydissä. ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana kauniista sanoistasi! ♥ Mikä siinä onkin, että väkisin potee huonoa omatuntoa, jos joutuu turvautumaan muiden apuun asioissa, jotka on tottunut hoitamaan itse? Tämä on kyllä hyvää aikaa opetella laittamaan tuo pikkukaveri kaiken, siis ihan kaiken, edelle ♥ :)

   Poista
 2. Niinpä, pidähän itsestäsi huolta ja mitäpä siitä, vaikka menisi siitä missä aita on matalin - ihanan näköisiä tarjottavia olet nimittäin siitäkin huolimatta loihtinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Kirsi! Onneksi tarjottavat tekivät kauppansa yksinkertaisuudestaan huolimatta ;))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design