20.1.14

Pikavisiitti Raumalle

Heipähei ja terveisiä Raumalta! Aikani aamulla ihmeteltyäni päätin hypätä auton rattiin ja huristella extempore -retkelle naapurikaupunkiin :) Päivä oli taas kaunis, mutta hyytävä kylmä, joten maisemien ihastelu auton lasin läpi oli sopivaa ajanvietettä - ja sainpa samalla taas pientä harjoitusta miniriikkisesti pelkäämääni maantieajoon ;) Olen siis ajellut kesästä asti ajokortin saatuani lähes päivittäin, mutta pääsääntöisesti vain näillä tutuilla kotikulmilla. En tunne oloani vielä kauhean kotoisaksi suurissa nopeuksissa, joten ajattelin tässä pikkuhiljaa kartuttaa pidempien matkojen ajokilometrejä.



Suunnistin perille saavuttuani heti Vanhan Rauman puolelle - tykkään niin paljon tuon pienen kaupunginosan tunnelmasta, kapeista kaduista ja pikkuputiikeista :) Aikani kierreltyäni parkkeerasin itseni yhteen lempparikahviloistani: Cafe Saliin. Lämmin toast ja kuppi kaakaota antoi riittävästi puhtia pikaiseen piipahdukseen pariin ihastuttavaan sisustusliikkeeseen ;)


Jotain pientä siis tarttui reissulta mukaan!
Tyytyväisin mielin suuntasin auton nokan kohti kotia ja
nautin auringonpaisteisesta kotimatkasta
viihdyttäen itseäni (ja poikaa) kunnon diskojytämusiikilla :D

Hieno maanantai,
kertakaikkiaan :)

10 kommenttia:

  1. Rauma on kyllä kaunis pikku kaupunki - ja nimenomaan Vanha Rauma. Toivottavasti kaupunki pysyy elinkelpoisena, vaikka sieltä onkin telakkateollisuus viety. Liian harvoin tulee käytyä - ehkä ensi kesänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, toivotaan, että Rauma on ja pysyy vielä pitkään!
      Kesällä Rauma onkin monen muun maamme kaupungin tapaan ihan erityisen kaunis, joten silloin siellä ehdottomasti kelpaa vierailla :)

      Poista
  2. Siitä onkin aikaa kun on Vanhassa Raumassa käynyt! Täytynee korjata asia kun porilaistuu.

    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi reissua Raumalle! Kaupunki on tosiaan aika ihana - porilaisenkin mielestä ;))

      Poista
  3. Ai, kävit täällä meillä :) Olis ollut hauska törmätä! Ja hui, uskaltauduit ulos hyytävään pakkaseen. Me ollaan vauvan kanssa vaan jumitettu sisällä, kun ulos ei tarkene mennä :/ Olen puolueellinen, mutta sanon kanssa että vanha Rauma on ihana, ja Sali ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih joo uskaltauduin vaikka piti kyllä aika nopeita happihyppelyitä suorittaa ja poiketa tasaisin väliajoin lämmittelemään johonkin liikkeeseen ;) Voi olisipa totta tosiaan ollut hauska törmätä! Mun pitää ensi kerralla infota etukäteen kun liikun sielläpäin :))

      Ja täytyy olla kanssasi samaa mieltä: Vanha Rauma ja Sali on ehdottomasti vierailun arvoisia! :)

      Poista
  4. Voi miten ihania Rauma-kuvia, heti tuli kauhea ikävä noita pikkuruisia putiikkeja ja Café Salin tunnelmaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, voin kyllä uskoa, että koti-ikävä iskee välillä - varsinkin kun näkee kuvia tutuista maisemista ja paikoista! Mutta nämä odottavat täällä, kun taas seuraavan kerran pääset itse piipahtamaan kauniissa kotimaisemissasi ♥ :)

      Poista
  5. Ihania kuvia. :) Itse en ole koskaan käynyt Raumalla, mutta tuo vanha kaupunki houkuttelee suuresti, samoin kuin vanha Porvoo (jossa sielläkään en ole koskaan käynyt)! Pitääpä sanoa tuolle toiselle puoliskolle josko ensi kesän roadtripin teemana olisi Suomen vanhat kaupungit. ;D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sun pitää kyllä ehdottomasti korjata asia näiden vanhojen kaupunkien suhteen viimeistään kesän aikana! Sekä Rauma että Porvoo ovat ihan mielettömän upeita tunnelmaltaan, kahviloidensa puolesta ja tekeepä niissä usein pieniä, ihastuttavia ostoslöytöjäkin :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design