21.1.14

For all you SJP loversKaikille teille, jotka jaatte kanssani rakkauden
Sarah Jessica Parkeria ja kauniita kenkiä kohtaan ;)

Ps. Kuinka yyyyberhienoo olis omistaa itsensä SJP:n suunnittelemat kengät?!

5 kommenttia:

 1. Moi Taru! Luen blogiasi säännöllisesti ja kommentoin silloin tällöin, ja halusinkin nyt varta vasten kiittää isopivasti eri aiheita käsittelevistä teksteistä ja kauniista kuvista. Etenkin ihailen sisustustanne, todella tyylillä ja hyvällä maulla sisustettu, moderni mutta kuitenkin kodikkaan tuntuinen koti teillä.

  Mitä olet ollut mieltä kuvioidusta Askon polypropyleenimatosta (jos bongasin oikean maton Askon sivuilta), onko se toiminut hyvin vai tuntuuko se kylmältä ja kolkolta? Itse harkitsen nimittäin meidän nukkamaton vaihtamista tuohon, mutta mietiskelen, sopiiko se olohuoneen matoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Anna! Voi miten kiva, että oot löytänyt tänne blogiin ja jätit nyt ilokseni näin ihanan kommentin ♥ Kaunis kiitos siitä :))

   Joo, uskoisin, että Askon sivuilta bongaamasi matto on just sama kuin meillä on tuossa yhdessä huoneessa! Hmm, en mä kyllä sanoisi, että matto on kylmä tai kolkko. Onhan se toki aikalailla erilainen kuin nukka- tai villamatto, mutta tykkään siitä silti tosi paljon :) Helppo pitää siistinä ja värit sekä kuviointi on tässä oikein onnistuneet! Mutta niin...saattaa olla, että minäkin miettisin hetkisen laittaisinko mattoa olohuoneeseen. Riippuisi kai pitkälti muusta sisustuksesta, mutta ehkäpä sitten kuitenkin kallituisin villamattoon. Nukkamattoaika on omalla kohdallani ainakin toistaiseksi ohi ;)

   Poista
 2. Mattostalkkeri jatkaa kyselyä :) Toisena vaihtoehtona harkitsen Ellokselta samaa mattoa kuin teillä olohuoneessa, tosin eri värisenä. Onko se ollut laadultaan hyvä, eli ei "päästä" villaa eikä haise (niinkuin ainakin joillakin vastaavilla matoilla on tapana)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii jatketaan vaan vielä mattoaiheella ;) Sisustusjuttuihin ei voi koskaan kyllästyä!
   Mun mielestä tässä Elloksen villamatossa on hyvä laatu. Tosin tässäkin oli alussa melko voimakas haju, mutta siitä päästiin suht nopeasti (parissa viikossa), kun ensin tuuletettiin mattoa päivän verran. Haju siis tosiaan haihtuu ja häviää melko nopsaan :)

   Näistä kahdesta vaihtoehdosta suosittelisin kyllä ennemmin Elloksen villamattoa! Laadukkaamman ja aikaa kestävämmän vaikutuksen oon ainakin itse matosta saanut :) Toivottavasti en nyt saanut päätäsi enemmän pyörälle vaan sait jotain apua mattopohdintoihisi :D

   Poista
  2. SUURI kiitos vastauksistasi!

   Viikonloppuna surffailin ja vertailin mattovaihtoehtoja ihan kyllästymiseen asti, ja tuo polypropyleenimatto ei kyllä taida olla varteenotettava matto olohuoneen matoksi, jossa kuitenkin silloin tällöin ihan istutaan ja makoillaankin. Miehen ehkä ainoa nimenomainen toive oli, että maton on oltava pehmeä ja onhan se totta, että pehmeys lisää myös kodikkuuden tuntua muuten aika moderniin sisustukseen. Pitää varmaankin lähteä virtuaalikierroksen jälkeen kiertelemään sisustuskauppoja, josko sieltä löytyisi se oikea :)


   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design