2.1.14

My year 2013 - part II


HEINÄKUU



Heinäkuussa uutta keittiötä alettiin kasailemaan ja saatiin pitkästä aikaa uuni ja liesi käyttöön :) Uuteen keittiöön piti tietysti hankkia myös uusi ruokapöytä ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä tuohon heinäkuiseen hankintaan! Remontin ohessa ehdittiin myös jazzailemaan ja tekemään viikonloppureissuja muihin kaupunkeihin.


Kesän lempparikuukauteni piti lisäksi sisällään ajanviettoa Yyterissä, vesijetteilyä ja totaalorentoutumista mökillä, omien synttäreitteni juhlintaa ja mansikkakakulla herkuttelua :)

ELOKUU




Elokuussa pukeuduin useasti raitoihin ja Zarasta ostamiini farkkuihin, nautiskelin hitaista aamuista maittavan aamiaisen kera, keräsin miehen kanssa marjasatoa talteen ja hullaannuin Cheekista Porisperessä ;)


Peplum -toppi pääsi käyttöön useampaan otteeseen myös tämän kuun aikana :)



Elokuussa vietimme miehen kanssa ekan yhteisen kesäloman :) Suuntasimme Helsinkiin, jossa tuli mm. vierailtua Korkeasaaressa ja nukuttua makoisti Glo -hotellissa. Viron puolella tuli vierailtua Pärnussa, shoppailtua Tallinnassa ja herkuteltua Vapianossa :) Viileästä ja sateisesta säästä huolimatta meillä oli tosi onnistunut loma!


Ja mikä parasta: keittiö tuli kokonaisuudessaan valmiiksi!

SYYSKUU






Syyskuu oli omistettu inspiraatiolle.
Innostuin syyskengistä, ruutukuosista, raitamatosta ja DSW -tuoleista :)

LOKAKUU



Lokakuussa olohuoneemme päivittyi uuden sohvapöydän myötä ja remontti jatkui pienen tauon jälkeen viimeisen huoneen eli meidän makuuhuoneen parissa. Juhlistin ystävän syntymäpäiviä ihan parhaassa seurassa ja pukeuduin mukavasti pehmoisiin ja lämpöisiin kotivaatteisiin :)


MARRASKUU


Marraskuun pimeyden keskelle hankin pitkään himoitsemani pallovalot ja hemmottelin itseäni ihanilla I love -tuotteilla. Makuuhuone tuli lähes valmiiseen kuntoon ja saavutti lopullisen ilmeensä juuri ennen tupareitamme :) Tässä kuussa paljastin teille myös uutisen masussani kasvavasta pienen pienestä ihmeestä

JOULUKUU



Joulukuun alussa vilautin teille kuvia koko kodistamme ja pari päivää aiemmin vietetyistä tupareista. Kuun aikana tuli ihasteltua upeita sisustusjuttuja Villa Sallassa ja vietettyä mukava päivä Joulumarkkinoilla :)





Vuoden viimeisenä kuukautena poltin lähes joka ilta kynttilöitä. Ihmettelin kasvavaa vyötärönympärystäni ja ilahduin sydänpohjiani myöten saatuani kuulla meidän odottavan tervettä, pikkuista poikavauvaa Joulua vietettiin perhepiirissä ihanien lahjojen ja herkullisten ruokien parissa :)

Ps. Kiitos kaikista kivoista kommenteistanne aiempiin postauksiin! Niitä on aina niin ilo saada ja lukea :) Vastailen kommentteihin huomenna ajan kanssa, sillä nyt mun on ihan pakko mennä pötköttämään tuohon sohvalle ennen kuin selkäni sanoo poks :/ Huomiseen!

11 kommenttia:

  1. Siis aivan ihania nää postaukset mitä missäkin tapahtuu, ihanaa ihanaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! Nämä on itsellekin tosi mieluisia, kun pääsee konkreettisesti näkemään mitä kaikkea sitä tuli edellisenä vuotena puuhasteltua ja voi hetkeksi palata noiden ihanien muistojen pariin ♥ :)

      Poista
  2. Voi apua, enhän mä osannut ees oikein ilmaista sitä mitä tarkoitin :D

    VastaaPoista
  3. Tämmöset merkinnät on munkin mielestä kivoja :) Kauniita kuvia tärkeistä tapahtumista, tykkään!
    Sattumalta löysin blogisi joskus kesällä ja siitä asti olen jämähtänyt vakilukijaksi vaikka harvakseltaan tuleekin kommentoitua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla! :) Tosi hienoa, että oot löytänyt tänne blogiin ja aina silloin tällöin ilahdutat kommenteillasi ♥ Toivottavasti viihdyt jatkossakin mukana :)

      Poista
  4. Voi mitä ihania kuvia! :) Ja toi teidän kämppä, LÄÄH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunotar ♥ Koskahan sitä osais olla itse täysin tyytyväinen omaan kotiinsa...? ;D

      Poista
    2. Haha, joo tiedän tunteen!! :D

      Poista
  5. Pitkästä aikaa, muistin sun blogin olemassaolon ;-) Huh, ihania kuvia, mahtavia onnentäyteisiä tekstejä, itku tirahti - onnenkyyneleet :-)

    -Sanna

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design