29.12.13

My year 2013 - part I

TAMMIKUU


Tämä vuosi alkoi tavoitteiden asettamisella, toiveilla ja haaveilla. Voi kun olisinkin tuossa vaiheessa tiennyt, mitä kaikkea ihanaa vuosi 2013 tuleekaan pitämään sisällään omalla kohdallani! Tässä vaiheessa aluillaan oli yksi elämäni ehdottomasti unohtumattomimmista vuosista



Tammikuussa tuli nautittua kauniista, auringonpaisteisista talvipäivistä, ajettua eka kertaa ikinä mönkijällä ja asuttua vanhaa suloista kaksiotani Porin keskustassa.

HELMIKUU


Helmikuussa hurahdin liukuväreihin, ja värjäytin omiin hiuksiini hienovaraista värivaihtelua. Remontti tulevassa yhteisessä kodissamme eteni pikkuhiljaa ja valkoista seinämaalia sudittiin harva se ilta :) Välillä ihan vain oltiin, nautittiin takkatulesta ja yhteisestä vapaa -ajasta. Jonkun verran tuli myös hipattua kavereiden kanssa ;)

MAALISKUU


Maaliskuussa upeat ulkoilusäät jatkuivat!
Tämän kauniin talvimaiseman ikuistin Kallossa.

Poriin avattiin ihastuttava uusi kahvila nimeltä Elba. Kävimme mieheni kanssa tutustumassa paikkaan ja maistelemassa heidän herkkujaan. Remontti jatkui, tapetteja revitiin ja kattoja maalattiin. Vanha Htc -puhelimeni sanoi sopimuksensa irti, ja niin koitti minunkin aikani vaihtaa iPhonen ihmeelliseen maailmaan ;) Kuun lopulla mies matkasi Miamiin, minä aloitin uudessa työpaikassa ja vietin kahden viikon mittaisen harjoittelujakson Turussa.

HUHTIKUU

Huhtikuussa pukeuduin mustan ja pitsin komboon, hurahdin proteiinipannareihin monen muun tapaan ja juhlistin koko muun kaupungin kera Porin Ässien mestaruutta. Lisäksi vierailin ihastelemassa Sisustustalo Mokan kevätuutuuksia :)

Omien hiusten mateleva kasvu sai jälleen turvautumaan pidennyksiin ja koin oloni niissä valtavan kotoisaksi :) Mies palasi ikuisuudelta kestäneen ajan jälkeen takaisin kotiin varsin mieluisten tuliaisten kera ♥ Pääsiäistä juhlistin yhdessä ystäväporukan kanssa ja vappua mieheni laajan kaveripiirin kera naamiastunnelmissa :)

TOUKOKUU

Toukokuussa kotia oli saatu yhä enemmän valmiimman näköiseksi. Kuun alussa heitinkin hyvästit vanhalle kodilleni, pakkasin kimpsut ja kampsut kasaan, ja muutin saman katon alle miehen kanssa :) Tässä kuussa hankin myös koko tulevan kesän lempparivaatteen: mustan peplum -topin! Myös Pentikiltä löytyneestä korikassista muodostui yksi kesän suosikeista :)

 KESÄKUU


Kesäkuussa vietin päivän ballerinana, hurahdin raitoihin jokakesäiseen tapaan ja vietin kauniina kesäpäivänä miehen sukulaisen häitä romanttisissa tunnelmissa :)


Noin kuukauden päivät elettiin suhteellisen askeettisesti täysin ilman keittiötä, kuoputettiin omaa pihaa ja nautittiin elosta ja olosta leppoisasti juhannustunnelmissa :)

Kas siinä oli tämän vuoden ensimmäinen puolisko tiivistettynä :)
Seuraavaksi luvassa heinä - joulukuu!

11 kommenttia:

  1. Kivalta vaikuttaa sinunkin vuotesi alku :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! :) Kiinnitin huomiota tuohon ihanaan "ballerina"-hameeseen, mistä se mahtaa olla peräisin? Pakko saada sellainen kevääksi.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Hame löytyi parisen vuotta sitten H&M:ltä :) Viime kesänä törmäsin lähes identtiseen sellaiseen Ginassa, joten uskoisin, että löydät omasi tulevanakin keväänä ;))

      Poista
  3. Hei! Kysyisin, mistä olet löytänyt vaalean tapettisi olohuoneeseen? Kauniin näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti on peräisin pienestä porilaisesta sisustusliikkeestä. Tapetin valmistaja on Designers Guild :)

      Poista
  4. Selailin alkuvuoden postauksiasi luettuani tämän ja pakko sanoa, että helmi-maaliskuun kuvissa oikein hehkut onnea! Samaa onnea on nyt vauvauutisen jälkeen ja jopa ennen sen paljastamista näkynyt, näytät niin kauniilta. :)

    Ihana ja onnen täyteinen vuosi Sinulla ollut, tähän väliin sanon, että en toivo, että sama jatkuu ensi vuonnakin, vaan olen siitä varma! Paljon onnea vuoteen 2014! ♥

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihana kuulla! Tuolloin helmi -maaliskuussa hehkun on täytynyt johtua vastarakastumisesta ;) Kiitos ihanista sanoistasi - niistä tuli tosi hyvä mieli ♥

      Tiedätkös, mäkin olen kerrankin melkoisen varma siitä, että vuodesta 2014 tulee ihan mieletön! ♥ Ihan parasta alkanutta vuotta myös sulle, Tiiu :) Toivottavasti ilahdutat mua kommenteillasi tänäkin vuonna edellisen tapaan ♥

      Poista
    2. Kiitos itsellesi, Taru! ♥

      Kyllä mä täällä seurailen, ei sun blogiasi voi olla lukematta, niin ihana ihminen olet ja ihanasti kirjoitat arjen pienistäkin iloista. :))

      - Tiiu

      Poista
  5. Valmistuitko jo koulusta? KIva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, no en :/ Kliseiseen tapaan se opinnäytetyö on jäänyt roikkumaan, mutta en ole vielä luovuttanut!! Oon päättänyt, että ne valmistumispaperit on kädessäni vielä joku kaunis päivä ;) Kiva kuulla, että postaus oli mieleesi :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design