11.1.14

Kukkasia ja kuulumisia


Lauantai -huomenta! Täällä ollaan heräilty hyvin nukutun yön jäljiltä ja masu on täynnä maittavaa aamiaista :) Olen piakkoin lähdössä keskustaan kahvittelemaan ystävän kanssa, mutta sitä ennen voisin vähän kertoilla viime päivien kuulumisista.

Olen viettänyt koko kuluneen viikon kotosalla ja samalla linjalla tullaan jatkamaan vielä seuraavat 2 viikkoa. Sain lääkäriltä määräyksen rauhoittaa tilanne ja pysyttelemään pois suhteellisen fyysisen työni parista kivuliaiden supistusten vuoksi, joita on ilmaantunut tihenevässä määrin viime aikoina. Supistukset sinälläänhän ovat aivan normaaleja, mutta tässä vaiheessa niihin ei kuuluisi liittyä kipua. Tilanteeseeni liittyy myös muita tekijöitä, joiden vuoksi on parempi katsoa kuin katua. En halua millään tavoin riskeerata vauvan terveyttä ja teen aivan kaikkeni, jotta pikkuinen pysyttelee masuni turvissa vielä monen monta viikkoa!


Olenkin siis pyrkinyt nyt olemaan mahdollisimman rauhassa ja murehtimatta liikaa :) Onneksi en sentään täyskieltoa saanut liikkumiseen, joten pientä ulkoilua koitan harrastaa kevyen kotona puuhastelun ohella. Kummasti oon ainakin tähän asti saanut aikani kulumaan - löytyyhän sisältäni kuitenkin pikkuinen kotihiiri ja pala erakkoluonnetta ;)



Tässä kotona ollessani koitan myös panostaa syömiseeni entistä paremmin. Olen kyllä mielestäni syönyt ihan kiitettävästi, mutta painoni ei ole noussut vielä yhtään. Vasta nyt olen saanut nipin napin takaisin ne raskauden alussa menettämäni kilot, joten nyt mennään ns. normaalipainossani. Tärkeintä kuitenkin on, että pikkukaveri kasvaa kaikkien käyrien mukaisesti :)


Ja kasvua on totisesti tapahtunut! Palleron liikehdintä on jo sitä luokkaa, että luulisi poitsun treenaavan vähintäänkin Sotshin kisoja varten ;) Voimaa ja kokoa on niinkin paljon, että nyt potkut voi nähdä jo paljaalla silmällä! On lähes mykistävää ja ihmeellistä katsella iltaisin sohvalla tai sängyllä makoillessani masusta työntyviä pikkuisia käsiä tai jalkoja On tää jännää :)

Sellaista tänne kukkaloiston keskelle :)
Olen jotenkin ihan täpinöissäni keväästä vaikka talvi taitaa tehdä vasta tuloaan :P
Fiilistelen silti kauniilla kukkasilla ja odotan innolla ensi viikoksi povattua auringonpaistetta!

Kivaa viikonlopun jatkoa! :)

16 kommenttia:

  1. Uusi lukija hyppäsi mukaan. Kiva blogi sinulla. Tervetuloa myös meille vierailulle: www.kotiaurorassa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kivaa! Lämpimästi tervetuloa mukaan :) Ja kiitos kutsusta, käyn ehdottomasti kurkkaamassa mitä kivaa löytyy tuon linkin takaa :)

      Poista
  2. tarviiko aina jokaiseen postaukseen laittaa masu kuvia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anonyymi! Eipä niitä ole läheskään jokaisessa postauksessa, mutta lienee kai ihan luonnollista postailla itselleen tärkeistä ja ajankohtaisista asioista :)
      Ja ps. blogia ei oo pakko lukea, jos noin ärsyttää :D Voin meinaan luvata, että masukuvia tullaan näkemään jatkossakin ;)

      Poista
  3. Oi miten kauniita kuvia! Ihanaa iltaa :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti maksukuvia! Blogimaailma on siitä ihana, että jokaiselle löytyy jotakin ja valinnanvaraa on! Jokainen toteuttakoon itseään siis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että joku on tuota mieltä!! ♥ :) Ja hei just noinhan se on: eiköhän se ole juuri blogin tarkoitus, että bloggaaja kirjoittaa omaa sydäntää lähellä olevista asioista :) Muutoin menee teennäiseksi ja pelkäksi lukijoiden miellyttämiseksi koko homma!

      Poista
  5. Tuo orkidea"kimppu" on todella ihana! Sellaisen haluan ehdottomasti synnäriltä päästyäni (niin kunhan nyt ensin päästäisiin sinne, laskettu aika meni jo..)! Muistaakseni tuollainen oksa kestääkin tosi kauan maljakossa..

    Käynti kirjaston lehtiosastolla ja pino erilaisia lehtiä saattaa auttaa paikallaan olon paineeseen.. Tavallaan on jotain tekemistä! :) Rauhallista odotusaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, orkidea säilyy tosiaan melkoisen pitkään! Ja niin kauniskin se on :) Sellainen olisi tosiaan aivan ihana saada sitten kun se pikkuinen nyytti on kainalossa ♥ Mutta voi, sä olet jo niin lähellä h -hetkeä!! Nyt oikein paljon kärsivällisyyttä, positiivisia ajatuksia ja hyvää vointia loppumetreille :))

      Ja hei, kirjasto onkin hyvä idea! Taidankin tehdä sinne visiitin pikapikaa :))

      Poista
  6. Voi jestas, tottakai laitat masukuvia! Masun kasvatteluhan on nyt elämääsi ja varmasti kokoajan pinnalla ja mielessä, joten luonnollista, että siirtyy myös tänne blogiin :) Ihan mykistävän ihmeellistä, että tosiaan jalkoja ja käsiä voi nähdä noin vain jo nyt! Oli ylipäätään ihan uusi juttu mulle vielä joku aika sitten, että ne näkyy masun läpi, kun olen aina ajatellut, että se masu on vähän kuin kova panssari :D Oijoi, siinä varmasti meinaa pakahtua onnesta kun katselee <3 Nautiskele olosta ja lueskele lempparilehtiä, katsele sarjoja, ota valokuvia kävelylenkeillä jne. Varmasti kaikkea kivaa puuhaa keksit :) Tsemppiä ja haleja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin rakkahin Cherrysein ♥ Blogi on mulle kuten varmati monelle muullekin bloggaajalle se paikka, johon voi sanoin ja kuvin purkaa niitä omia ajatuksia, arkea, ajankohtaisia asioita ja mielenkiinnon kohteita. Tuntuisi jotenkin hölmöltä alkaa karsimaan niitä vain siksi, ettei joku vahingossakaan ärsyyntyisi :D

      Täytyy sanoa, että olin itsekin melkoisen hämmentynyt kun eka kerran näin masun muljailevan ulospäin! En missään tapauksessa odottanut sitä tapahtuvan vielä tässä vaiheessa vaan vasta sitten ihan loppumetreillä :) Mutta hienoahan tää on, ja saa mieskin konkreettisemman tuntuman tulokkaaseen ;))

      Kiitos ihanista tsempeistä murunen :) Nuo jos mitkä lämmittävät mieltä ja auttavat jaksamaan ♥

      Poista
  7. Täälläkin yksi, joka ehdottomasti haluaa jatkossakin vauva-aiheisia juttuja! <3 Ihana lukea sun kokemuksia lähes samoista asioista, mitä itse juuri kokee! Täällä nimittäin myös jo useamman viikon pikkuisen liikkeet tuntuneet; multa tosin jäi kaikki pienet kutittavat tuntemukset välistä ja pikkuinen päätti alkaa heti potkia niin, että masussa oikein selvästi näkyi liikkettä.:D Niin ja muuten, meillekin tulossa keväällä pikkuinen poika. Voi miten toi tieto onkaan muuttanut todellisemmaksi koko raskautta. Voisin pakahtua kyllä tästä onnesta!:)
    - Tanja

    Ps. Taisit olla miehesi kanssa lauantaina elokuvissa? Oltiin nimittäin samassa näytöksessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huraahuraa :) Niin kiva, että sieltä ruutujen toiselta puolen löytyy lukijoita, joita oikeesti kiinnostaa nämä mun jutut ja elävät mukana ♥ Ja mullekin on motivoivampaa kirjoitella, kun tiiän siellä olevan naisia, jotka itse läpikäyvät näitä samoja ihmeellisen ihania juttuja :)

      Paljon onnea sinnekin keväisestä poikalupauksesta ♥ Kyllä tuollaiset asiat auttaa hurjasta koko ihmeen käsittämisessä ja ymmärtämisessä :)

      Ja joo, oltiin leffassa! Hih hauskaa ja jännää, että tunnistit :))

      Poista
  8. Oon niin onnellinen et kommentoit mulle ja löysin sitä kautta sut!! Tykästyin sun blogiin ihan hurjan paljon :) <3
    T. Korinna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihana!! ♥ Tosi kiva, että tulit visiitille ja tykkäsit :))
      Mä löysin sun superkivaan blogiin tuossa jokunen hetki sitten, kun etsin samassa "siunatussa tilassa" olevien, samanhenkisten neitosten blogeja ;) Tuo sun päätyi heti omalle lukulistalleni! ♥ :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design