10.1.14

Kevättä kohti







Erinäiset verkkokaupat alkavat hiljalleen tyhjetä joulunajan aletuotteista ja tilalle on putkahdellut kiitettävä määrä kaikkea kevät - ja kesäkivaa :) Ellos on pitkään ollut yksi suosikeistani mitä tulee kodin sisustukseen. Sieltä löytää helposti kaikkea tekstiileistä huonekaluihin, ja etenkin verho- ja mattopuolella olen useampaan otteeseen hyödyntänyt tämän nettikaupan antimia :)

Kokosin nyt parin kollaasin verran omia lemppareitani Elloksen kevätuutuuksista. Mitään väri -iloittelua ei siis ole tarkoituksenani tänäkään keväänä toteuttaa, mutta astetta hempeämpään suuntaan saatetaan silti mennä ;) Samalla kun mietin pientä uudistusta kodin yleisilmeeseen, koitan myös pikkuhiljaa hahmotella keväällä syntyvän poikamme oman huoneen ilmettä :) Aika menee kyllä sellaista vauhtia, että pian sitä pitäisi kai ihan oikeasti ryhtyä tuumasta toimeen!

Elloksen ihastuttavia kevätuutukaisia löydät lisää täältä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No niinpä! Ei ollenkaan hyvä tällaiselle pesänrakennushuuruiselle sisustusfanaatikolle ;D

      Poista
  2. Voi ei mitä ihanuuksia! Pakko oli laittaa pari tyynynpäälistä tilaukseen:)
    -Netta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih eikös vaan ookin? ;) Kyllä sitä tuli pieni tilaus itsekin tehtyä!

      Poista
  3. Voi ei, tuo nojatuoli on aivan ihana! :)) Onneksi meidän opiskelijakaksioon ei moista mahdu, muuten lähtisi varmasti tilaukseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii-i, se on ihan täydellinen! ♥ :) Heh joo onhan se periaatteessa ihan hyvä, ettei omaan kotiin kertakaikkiaan vaan voi mahduttaa aivan kaikkea ihanaa ;))

      Poista
  4. Noita verhoja oon katellut jo siitä asti, kun kevätkuvasto kolahti postilaatikkoon! Pakko se kai on tilata, joka katselukerralla vaan ihanammat! :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mä ihastuin kanssa tuohon kuosiin! H&M:llä on vielä tuohon loistavasti sopivia tyynynpäällisiä, joten alkaa olohuoneen uusi ilme pikkuhiljaa hahmottua... ;))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design