30.5.12

Kysymykset ja niiden vastaukset

Pahoittelut teille haasteilla minua muistaneille ihanille kanssabloggaajille, että tulen hieman jälkijunassa näiden vastauksieni kanssa. Tähän yhdentoista kysymyksen haasteeseen olen jo kertaalleen vastannut, mutta koska tässä kysymykset vaihtuvat haastajan myötä, halusin toteuttaa myös nämä Trinan keksimät kiperät kysymykset :)




1. Mistä haaveilet  lähikuukausina tapahtuvaksi? Haaveilen muutaman päivän kaupunkilomasta jonnekinpäin Eurooppaa siskoni kanssa :) Pieniä alustavia suunnitelmia ollaan jo tehty, ja nyt odotellaan, että töiden puolesta näytettäisi vielä vihreää valoa :)

2. Millainen oli rehellinen ensivaikutelmasi minusta/blogistani? Voi, tosi positiiviselta, iloiselta ja suloiselta nuorelta naiselta vaikutut, Trina :)

3. Pidätkö lapsista? Pidän kovasti :) Omiahan ei ole vielä siunaantunut, mutta toivon niidenkin ajan koittavan jonain päivänä.


4. Kauanko vietät aikaa netissä päivittäin? Hmm mitähän tuohon osaisin heittää... Kone on kyllä aina päällä kotona ollessani, sillä sieltä tulee kuunneltua musiikkia ja lisäksi Facebook on pakko olla auki. Miten muka voi toisten tilapäivitykset, tykkäämiset ja kuvat kiinnostaa niin paljon?? Sanokaa joku muukin, että ootte kanssa koukussa, jooko oottehan?

5. Suurin himotus asuste-kategoriassa? Voi että, mulla ei varmaan ole mitään isompia himotuksia tuolla saralla. Luis Vuittonit ja muut merkki-ihanuudet tuntuu niin kaukaisilta ajatuksilta, etten osaa niistä edes haaveilla. Himoitsen kai ihan tavallisia helmikoruja ja uutta konjakinruskeaa laukkua, kun vanha on sanomassa sopimustaan irti :)

6. Lempipaikkasi maailmassa? Koti ♥ Sitä ei yksinkertaisesti voita mikään.

Toppi Lindex - Farkut GT - Farkkutakki ja huivi H&M - Laukku Lindex - Kaulakoru Snö of Sweden


7. Mitä pelkäät? Sitä, että läheisilleni tapahtuu jotakin pahaa. Vakavia sairauksia. Ukkosta. Omakoti- ja rivitaloissa sitä, että joku hyypiö hyppää pimeällä ikkunan eteen silloin kun kun olen sulkemassa verhoja. Siksi suljen verhot aina katsoen muualle kuin ulos ikkunasta.

8. Jos saisit päättää mihin maahan syntyisit, niin mikä se olisi? Tätä mietin kauan. Karmaisevasta talvesta huolimatta mun on sanottava Suomi. On tämä sitten kuitenkin vaan aika hyvä maa olla ja elää :)

9. Missä paikassa ja tilanteessa haluaisit olla vuonna 2015? Eli kolmen vuoden kuluttua... Sen on saanut huomata, että tuollainen aika menee yhdessä hujauksessa ja elämä kulkee omaa polkuaan eikä juurikaan noudata tehtyjä suunnitelmia ;) Mutta voisin kyllä haluta olla valmistunut koulusta (parempi olisi, sillä sen pitäisi ihan oikeasti tapahtua jouluun mennessä!). Lisäksi haluaisin jonkun itseäni miellyttävän, vakituisen työpaikan vaikka en tiedä voiko sellaisesta nykyään haaveillakaan... Mutta haaveilen silti :) Ja olisihan se aika upeeta, jos tätä ihan tavallista arkea olisi jakamassa joku ihana, ihan tavallinen mies ;)

10. Oletko herkkä kivulle? En. Kipukynnykseni on kohtalaisen korkea ja pyrin olemaan valittamatta turhasta. Kun sanon että sattuu, niin sitten sattuu ihan tosissaan.

11. Paras elämänohje, jonka olet saanut? Sen olen saanut rakkaalta äidiltäni, ja se on tämä: Asioilla on tapana järjestyä. Niin totta, niin lohdullista ja niin moneen kertaan todeksi havaittu :)

10 kommenttia:

  1. Kivoja kysymyksiä ja ihania vastauksia. :)) Tuosta puserosta sanoinkin jo mutta ostin sen tosiaan eilen eri värissä, ihanan pirtsakka ruskettuneella iholla se pinkki. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vain kuvitella miten hienolta tuo pinkki versio näyttää! Oijoi, ja vielä ruskettunutta ihoa vasten....WAU! ;))

      Poista
  2. Hihii, et varmasti usko, mutta juurikin samoilla sanoilla olisin vastannut kysymyksiin: 4,6,7,8,9,10,11. Tuo nro 11 on täydellinen lopetus tälle postaukselle. :)

    Ihanaa viikonjatkoa sinnepäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh eikä? :D Onpas hauska että sieltä ruudun toiselta puolen löytyy niin samanhenkinen, ihana lukija ♥ :)))
      Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle, Anumaaria :)

      Poista
  3. Kohta 7 oli kyl loistava!!! Hahaha! :D Itsellä vähän samaa vikaa ollut, mut nykyään alkanu jo helpottaa. Allekirjoitan kohdan 11. se on tullut lähiaikoina niin tutuksi lauseeksi ja todettu toimivaksi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Kaikkea sitä täytyykin pelätä.. ;) Asioiden järjestyminen - ennemmin tai myöhemmin - on kyllä harvinaisen totta ;)))

      Poista
  4. Siis tuo verhojuttu on niin totta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii onpas huojentavaa kuulla, että meitä säikkyjä on muitakin ;)))

      Poista
  5. Ihana toppi! Onko tuo alustoppi ihan siinä kiinni, vai onko ne toisistaan irrallaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mulla on tuon pitsitopin alla toinen toppi, mutta pitsipaidassakin on kyllä "aluskangas" eli ei ole pelkkää pitsiä :)) (olipas monimutkainen selvitys, toivottavasti ymmärsit!) :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design