31.5.12

Flunssa

Eilen nappasin hätäpäissäni kaupasta mukaani tällaiset kaverit, koska olen nyt pari päivää tuskaillut alati pahenevan flunssan kanssa. Kuumetta ei onneksi ole, mutta tukkoisuutta senkin edestä. Nyt ollaan siinä pisteessä, että näytän vetisine silmineni siltä kuin olisin koko ajan purskahtamassa itkuun (mikä on tietysti asiakaspalvelutyössä kauheen kiva;)). Oloa ei myöskään auta yhtään se, että mulla olisi jo kova hinku päästä treenailemaan ja saada taas isompi vaihde päälle kuntoilun suhteen. Niinpä käännynkin nyt teidän puoleenne, ja tiedustelisin jotain hyviä kikkoja mahdollisimman pikaiseen paranemiseen ;) Onkohan sellaisia?

8 kommenttia:

 1. Ootko kokeillut höyryhengitystä. Kun mulla on flunssainen olo pistän karmolis tippoja veteen ja hengittelen sitä. Toinen joka avaa tukkoisen nenä on vicksin voide jota löytyy apteekista.

  Pikaisia paranemisia, muista lepäillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä vinkki! Taidan kokeilla vielä tänään höyryhengitystä, josko saisin sitten nenän tukkoisuuden loppumaan :)) Kiitos neuvostasi, Annika :)))

   Poista
 2. Mulla auttoi lepo, tuore inkivääri teessä hunajan kera ja kuuma mustaherukkamehu. Pikaista paranemista pirtsakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm tee ja muut lämpimät juomat ei muuten olisi varmaan yhtään pahitteeksi... Kaunis kiitos kommentistasi ja paranemistoivotuksistasi ♥ :))

   Poista
 3. Kohtalotoveri! Olen kans viikon paininut flunssan kans. Ja ei taida auttaa, kuin lepo. Tsemppiä paranemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinäkin siellä kipeänä! :/ Mulla taitaa olla pikkuhiljaa voiton puolella (tarmokasta puun koputusta tähän kohtaan), mikä on erittäin hyvä, koska oon ihan lopenuupunut tähän niiskuttamiseen :P
   Toivottavasti paranet pian :)))

   Poista
 4. Itse taistelin koko maaliskuun ja huhtikuustakin puoliskan ja vielä toukokuun alullakin uhittelevan flunssanalun kanssa. Ensimmäiset kuukaudet uudessa työpaikassa enkä halunnut olla saikulla. Ostin apteekista sinkkitabletteja ja omalla kohdallani tuntuivat oikeasti auttavan. Muuten voin kyllä allekirjoittaa muidenkin kommentoijien neuvot.

  Pikaista paranemista!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sullapas on ollut sitkeä flunssanpoikanen :/ Sinkkiä, ohhoh tuo olikin ihan uusi juttu! Ei niistä varmasti haittaakaan ole, joten laitan ehdottomasti tämän vinkin korvan taakse ;))
   Kiitos, Anumaaria ♥ :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design