14.2.12

Välipala

Nälkäisen koululaisen välipala.
Pala leipää, rutkasti voita, kylmäsavulohta, kananmunaa ja gourmet -suolaa.
Kyytipojaksi lasi kylmää maitoa.
Oms ja noms :)

6 kommenttia:

  1. Oon ihan rakastunu tähän samaan mutta ruisleivällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele! ;) Varmasti herkkua ruisleivälläkin - harmi vaan kun itse en pysty tuota testaamaan :/

      Poista
  2. Päädyin tänään blogiisi ja jäin koukkuun - todella nättejä asuvalintoja ja muutenkin kauniita kuvia!

    Itseruskettavasta olisi kysymys - käytätkö tuota Dovea myös kasvoihin, vai käytätkö itseruskettavaa kasvoihin vain juhliin? Onko tuo Dove muuten minkä tuoksuinen (tai enemmänkin hajuinen), eli onko siinä vahvana tyypillinen itseruskettavan haju?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anna ja lämpimästi tervetuloa! :) Kiitos ihanista sanoistasi ja kiva kun löysit tänne :))
      Kasvoihin en käytä Dovea, vaan L'Orealin kuivasumutetta, joka on nimenomaan kasvoille tarkoitettu :) Tulos on tasainen ja luonnollinen, ja olen ollut tosi tyytyväinen tuohon tuotteeseen. Hmm vitsit mä oon vähän huono vastaamaan tuohon hajukysymykseen, kun itseäni ei ole haitannut minkään itseruskettavan hajut.. Mutta sanoisin, että on se aika mieto kuitenkin :) (Mahdoinkohan nyt olla ollenkaan avuksi..? ;D)

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi!

      Itse olen sen verran vasta-alkaja ja säikky itseruskettavien kanssa (en halua olla läikikäs appelsiini...), mutta ehkäpä uskaltaudun kokeilemaan noita L'Orealin Sublime Bronzeja. Onko nämä siis varsinaisia itseruskettavia vai vähän kerralla rusketusta antavia tuotteita? Miten muuten tuon vartalosprayn kanssa olet tehnyt, voiko jotenkin välttää tahraamasta koko kylpyhuonetta?!

      Poista
    3. Kyllä näistä L'Orealin tuotteista saa ihan hyvin väriä yhdelläkin kertaa, mutta riippuu toki paljon oman ihon sävystä ja siitä, kuinka tumman lopputuloksen haluaa :) Rusketus tulee näkyviin vasta tuntien kuluttua/seuraavana päivänä. Kun suihkuttelee tarpeeksi kaukaa niin lopputuloksesta tulee kyllä tasainen!
      Mulla nämä tuotteet ei ole tahrannut ollenkaan - tähtäilet vaan itseesi, niin ei sitä pääse muualle juuri lainkaan ;) Ihon pitää toki antaa kunnolla kuivua (itse pidän noin tunnin) ennen kuin pukee vaatteita päälle. Yleensä suihkuttelen näitä tuotteita illalla, jolloin ei tarvitse sen kummemmin enää pukea eikä siis tule rajoja esim. rintaliivien olkaimista :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design