14.2.12

Done!

Puuh! Lyhyen koulupäivän jälkeen olen istunut tattina tietokoneen edessä, koska päätin olla inahtamattakaan ennen kuin yksi luvattoman kauan rästissä ollut (typerä) tehtävä on valmis. No, nyt se on! Mutta voi pojat oli työn ja tuskan takana pusertaa koko komeus palautettavaan kuntoon. Miksi sitä on niin hölmö, että lykkää vaikealta tuntuvaa tehtävää vaikka tietää, että jossain kohtaa se nakki kuitenkin napsahtaa? ;) Onkos linjoilla muita velvollisuuksia pakoilevia? :)

8 kommenttia:

 1. Niin mitäs sä opiskeletkaan?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markkinointia ja viestintää (liiketalous) :)

   Poista
 2. Ihanaa ystävänpäivää muru. <3
  Mun blogissa on arvonta, jos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle, ihanuus ♥
   Hei kivaa, käynkin pikimmiten osallistumassa! :))

   Poista
 3. No arvaa vaan! Kummasti löytyykin nyt aikaa blogin pitoon kun pitäisi istua kotona tehtäviä tekemässä.. :) Oh nou, pakko ryhdistäytyä ja määrätä itselleen joku työaika jolloin en tee yhtikäs mitään muuta.

  Missä muuten opiskelet/asustelet tällä hetkellä? Itselläkin olisi samat opinnot vuotta vaille valmiina ja ehkä nekin pitäisi vääntää tässä loppuun kunhan valmistuu tosta nykyisestä paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä onkin, että keksii kummasti kaikkea muuta hommailtavaa kun pitäisi täydellä teholla pakertaa tehtävien parissa? ;) Esimerkiksi blogiin kirjoittelu ja siivoilu tuntuu paljon tärkeämmiltä siinä kohtaa.. ;)

   Voi mä en ikävä kyllä ole tässä blogissani paljastanut nykyistä asuinpaikkaani. Länsirannikon suunnilla kuitenkin majailen ja tämän alueen amk:ssa suoritan hieman roikkumaan jääneitä opintoja loppuun :) Vuoden loppuun mennessä pitäisi valmistua, ja pidän kyllä kaikkia sormia ristissä, että näin tosiaan tapahtuisi!! Kovasti paljon tsemppiä omaan urakkaasi :)))

   Poista
 4. Täällä ilmoittautuu myös yksi välttelijä! Tosin harjoittelun keskelle sattui juuri muutama sairaspäivä, jolloin sain itseäni niskasta kiinni ja tehtyä myös kirjalliset työt. Nyt työ on viimeistelyä vaille valmis ja olo on helpottunut vaikka nenä on tukossa ja kuume pukkaa päälle :) (Tekoa kuitenkin häiritsee hieman suosikkiblogien tarkistaminen, jos vaikka olisi uusia päivityksiä, mutta ainahan saa/täytyy pitää pieniä taukoja ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee onneksi meitä on muitakin! ;)) Oi sä olet ollut ahkerana sairasteluistasi huolimatta, oot kyllä ollut reipas :) Hihii tiedänpä hyvin tuon tilanteen, kun koneella tehtäviä kirjoitellessa lipsuu vähän väliä kurkkimaan blogipäivityksiä ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design