15.2.12

Pinkit housut - check!

Miten olenkaan unohtanut tuoda näytille näitä kevään ehdottomia ykköspöksyjä? Kovan sovittamis- ja metsästysruljanssin jälkeen löysin vihdoin itselleni sopivat yksilöt Vilasta Nämä pinkit farkut ovat korkeavyötäröiset ja takapuolelta löytyy niin taskut kuin vetoketjukin. Oikein näppärät ja napakat byysat, ja ovatpa ne jo kertaalleen olleet koekäytössäkin. Toimii!! Löytyykö teidän vaatekaapista tänä keväänä värikkäitä housuja? :)

19 kommenttia:

  1. Hienot! :) Juuri viikonloppuna löysin pinkit pöksyt Tukholmasta Massimo Duttilta! En voinut uskoa tuuriani, kun bongasin tylsän harmaasta ale-rekistä yhdet parit, omassa koossa ja vielä 450 kr alennuksella :D

    Ihanaa, että kevät tulee ja saa käyttää värikkäitä vaatteita. Tukholmasta kun lähti mukaan myös oranssi COS-neuletakki... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, vitsi mikä mäihä sulla on ollut!! Ne oli kyllä ehdottomasti just sulle tarkoitettu, kun kerran kokokin oli oikea ;) Onnentyttö :))
      On tosiaan kivaa saada vähän piristystä vaatetukseenkin :) Oranssi ja pinkki sopii muuten (yllättävän) hienosti yhteen ;)

      Poista
  2. Ihanan väriset! :) Pinkit olis kyllä ihanat omaankin vaatekaappiin! Mä ostin hiljattain vihreät, en kyllä vielä oo uskaltanu julkisesti esiintyä niissä, mutta enköhän rohkene kun kesää kohti mennään... Nyt "harjoittelen" pinkillä jakulla :P

    -I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää on aika sähäkät! ;) Minäkään en kyllä päiväsaikaan vielä rohkene näillä pöksyillä julkisesti hiihdellä, mutta illanvietossa ystäväporukalla uskalsin antaa housuille ensi-iltansa ;)
      Vihreät farkut ois kyllä kanssa ehdottoman kivat! Erityisesti sellaiset mintunvihreät :))

      Poista
  3. Vielä ei löydy, mutta hankintalistalla on :P

    VastaaPoista
  4. Samaiset housut löytyy harmaan minulta ja varsinkin housujen vetoketju on kiva yksityiskohta :) Ja pinkit housut myöskin löytyy viime kesältä! :)

    Ihanaa päivää kaunokainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei Elisabete! :)) Ja mäkin tykästyin tuohon vetskariin :) Oi sä olet ollut niiden ekojen joukoissa, jotka hankkivat värikkäät housut jo vuosi sitten! Mä en ollut silloin vielä niin rohkea, mutta nyt oon kyllä lämmennyt väriin ihan totaalisesti ;)

      Poista
    2. Niin, ja oikein ihanaa päivää sullekin ihanainen ♥ :))

      Poista
  5. Just eilen katselin ohi mennen H&M:n pinkkejä pökiä, ja ajattelin jossain vaiheessa käydä testaamassa.. Minä, pinkeissä housuissa.. Hieman epäilyttää, mutta ei sitä koskaan tiedä!! :D

    t, Suide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis ihan ehdottomasti käyt testaamassa!! Tämä väri sopis ihan varmana sulle, usko pois ;)) Sitten kun nähdään niin valloitetaan vaikka se Turun yö molemmat pinkeissä pöksyissämme ;D

      Poista
  6. Löysin ihastuttavaan blogiisi sattumalta :) Vierailen varmasti toistekin!
    Täältä löytyy mintunvihreät farkut, jotka on muuten sen verran piukeet, että ei passaa liikaa herkutella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Johanna, ja onpa kiva kun löysit tänne! Olet lämpimästi tervetullut toistekin :))
      Oi, mintunvihreät olisi ehdottomasti saatava itsellekin! Näyttää varmaan tosi upealta etenkin kesällä, kun on saanut hiukan väriä iholle :) Hihii, joo aika piukeet on omatkin pöksyni, joten tarkkana saa olla! ;D

      Poista
  7. Ihanat housut - ja ihanaa, että jotkut uskaltaa pukeutua noin värikkäästi! ;) Itse tyydyn värikkäisiin puseroihin ja ballerinoihin, myös kodin sisustuksessa saa olla väriä, mutta siihen se sitten jääkin. :D Kodikkaampi olo luonnonläheisissä väreissä. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Nojoo, vähän olen itekin ihmeissäni, että niin kovin halusin väriä vaatekaappiini, vaikka tavallisesti pysyn hyvinkin neutraalilla linjalla :) Nähtäväksi jää, kuinka paljon noille väriläiskille löytyy käyttöä kevään ja kesän aikana ;)

      Poista
    2. Sulle kyllä sopii tuollaiset kirkkaat värit, kun sulla on noin tummat piirteet. =) Asukuvia sitten paljon noista väriläiskistä päälläsi! ;)

      - Tiiu

      Poista
    3. Aww voi kiitos ihana ♥ :)) Lupaan napata asukuvaa mahdollisimman usein näistä pöksyistä ;)

      Poista
  8. Vaikuttaa ihanilta! Omalta ostoslistalta löytyy myöskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli kyllä hyvä löytö! :) Ihana saada väriä katukuvaan tämän harmaan ja mustan kauden jälkeen :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design