7.2.12

Kotihiiri

Kaiken maailman pöpöjä on nyt liikkeellä, ja tämäkin täällä on vähän sairastellut. Kodin seinät on tulleet harvinaisen tutuiksi viimeisten parin päivän aikana, mutta nyt alkaisi taas näkyä valoa tunnelin päässä. Arvon tässä parhaillaan pinnistäisinkö huomenna koululle, vai pitäisikö levätä vielä yksi päivä. Ehkäpä olen aamulla tuon asian suhteen viisaampi :) Niin, ja äiti oli taas ihana ja kiikutti kauppakassillisen mehuja, ja ilahdutti samalla kauniilla tulppaanikimpulla :) Tuli heti paljon parempi mieli :)

12 kommenttia:

 1. Parane pian. <3 Ehkä olisi parempi vielä levätä yksi päivä? Onpas suloisen värisiä tulppaaneita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Olit oikeassa, ei kannata hötkyillä vaan parannella ihan rauhassa - muut asiat kyllä odottaa :)
   Tulppaanit on tosiaan kauniin värisiä, ja tänään se on tullut oikeuksiinsa vielä paremmin kun kukat on alkaneet aueta nupuistaan :))

   Poista
 2. Koitahan parantua pian. =) Kauniita tulppaaneja, itse en ole vielä uskaltanut ostaa kun pelkään että paleltuvat kotimatkalla (varsinkin jos taas joutuu kävelemään..). =(

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiiu :) Olo on nyt huomattavasti parempi, huomenna taas takaisin ruotuum ;)
   Meidän äippä toi nuo kukat sellaisella kaupasta saatavassa (ostettavassa) kukkakassissa, joka estää kukkia paleltumasta! :))

   Poista
  2. Mä en ookkaan sellasta pussia vielä nähnyt. :o Pitääpä katsastaa ja vaikka kysäistä seuraavalla kauppareissulla. Josko sitä saatais meillekin tuoksuva kimppu tuoreita kukkia kotiin iloa ja piristystä tuomaan. :)

   - Tiiu

   Poista
  3. Mäkin kiinnitin kukkakasseihin huomiota vasta viime viikolla! Ainakin S-kaupoissa sellaisia on täälläpäin siinä kukkahyllyn vieressä :) Maksoi muistaakseni euron tai pari.. Ihan kätsyjä kyllä näillä ilmoilla ;)

   Poista
 3. Olipas kaunis ajatus tuoda toipilaalle kimppu tulppaaneja :) Paranemisia!

  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ♥ Äidit on kyllä sillä(kin)lailla ihania, että osaavat tehdä just tuollasia ihania asioita :)) Ja kiitos, täällä onneksi voidaan jo paljon paremmin :)

   Poista
 4. Kauniita tulppaaneja, kukat muutenkin piristävät aina mieltä! <3 Parane pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! pPieni, mutta mahtipontinen ele :))) Kiitos, ihana ♥

   Poista
 5. Ihania kukkia! Ne kyllä piristävät todella paljon arkea, varsinkin näin kevättä kohden

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kyllä se vaan pitäisi itsekin kiikuttaa silloin tällöin tuoreita kukkia kotiin :))) Ja nimenomaan näin kevättä kohden niiden piristävä vaikutus vaan suurenee ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design