6.2.12

Sähköisille hiuksille

Maanantaiaamupäivää! Pahimmat pakkaset on nyt selätetty, mutta niiden jättämät jäljet tuntuvat edelleen -  ainakin hiusten sähköisyydessä. Itse laitan karkeat ja kohti kattoa nousevat hiukseni kuriin tällä Goldwellin Rich Repairilla. Sipaisen seerumia erityisesti latvoihin, mutta lopuksi käyn läpi loputkin hiukset. Tärkeää näissä öljymäisissä tuotteissa on muistaa laittaa tuotetta tosi vähän kerralla! Muutoin hiukset näyttävät hetkessä rasvaisilta ja littanoilta. Myös aivan hiusten tyveä kannattaa välttää. Tätä seerumia laitan kädelle ihan pikkuisen tipan, ja se riittää mainiosti omiin hiuksiini :) Onko teillä jonkin tuote sähköisyyden hillitsemiseen? :)

10 kommenttia:

 1. Sähköiset hiukset ovat kylläs itten niin raivostuttavat :D Itselläni kaikki tuollaiset tuotteet auttavat vain hetken ja niitä saisi olla kokoajan lisäämässä :D Vielä en täydellistä ja toimivaa tuotetta ole itselleni löytänyt sähköisyyttä taltuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, erittäin raivostuttavat! Menee samaan sarjaan sähköisten vaatteiden kanssa ;) Mulla tuo seerumi on ollut yllättävänkin pitkävaikutteinen, mutta uudet, paremmat tuotteet olisivat kyllä aina tervetulleita :))

   Poista
 2. Minä olen aina kärsinyt sähköisistä hiuksista, kunnes viime syksynä luin Yummy Jennin blogista noista Sexy Hairin tuotteista. Käytän Soy Tri-wheat leave in conditioneriä ja ensimmäistä kertaa hiukseni eivät kärsi sähköisyydestä talvella.

  Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, tuohan kuulostaa hyvältä! Täytyy ehdottomasti laittaa korvan taakse, josko tuo tuote osuisi joskun kohdalle :))

   Ja kaunis kiitos sanoistasi :))) IHanaa, että oot löytänyt tänne!

   Poista
 3. Musta tuntuu että mun sähkösiin hiuksiin auttaa vaan nuttura? Tosi turhauttavaa, en voi edes kuvitella että laittaisin jonku pipon päähän :D

  Oletko muuten aina ollu brunetti? :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikki hiukset tiukassa paketissa ei tarvitse murehtia sähköisistä ja karkailevista suortuvista ;))
   En ole aina ollut brunetti! Mulla oli monen monta vuotta pikimustat hiukset, ja vasta kolmisen vuotta sitten lähdin niitä vaalentamaan raidoilla :) Ja ennen mustaa hiukseni olivat todella vaaleanruskeat :)

   Poista
 4. Minä olen saanut avun kosteuttavista hiustuotteista. Tällä hetkellä käytössä Aussien Miracle Moist shampoo ja hoitoaine, eikä enää hiukset sähköisty lähellekään samalla tavalla kuin ennen. Toki suihkautan suihkun jälkeen vielä jätettävää hoitoainetta ja vielä ennen föönausta laitan pikkaisen Tigin Control Freak-seerumia. Näillä minä pärjään päivän ilman sähköistyviä hiuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista Aussien tuotteista olenkin kuullut nyt muutamalta taholta kehuvia kommentteja, ja tarkoitus olisi lisätä nuo omiinkin varastoihin! :)) Kiva kuulla, että niistä on apua myös sähköisyyttä vastaan :)

   Poista
 5. Mä oon käyttänyt 3 päivää Paul Mitchelin shampoota ja hoitoainetta. Hiukset eivät ole yhtään sähköiset, suosittelen :) antaa todella paljon kiiltoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paul Mitchel on kyllä kanssa sellainen merkki, jolla on monta uskollista käyttäjää :) Mulla oli tämän merkin hoitoaine käytössä viime kesänä, ja tykkäsin kyllä kovasti :)) Pakkasilla en vain ehtinyt tuotetta testaamaan..

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design