1.2.12

Uudet kiilakorot ja ballerinat


Molemmat kengät H&M.
Muistattekos viime syksyltä kinkkisen kiilakorkodilemmani? :) Tämä kenkämalli jäi niin sinnikkäästi pyörimään mieleeni, etten voinut nyt olla tilaamatta näitä beigen värisiä nilkkureita. Uskoisin tällä kevääksi ajattelemallani kenkäparilla olevan käyttöä, kun ei tarvitse miettiä vuoren lämpöisyyttä tai pohjien liukkautta ;) Lisäksi klikkailin kotiin nuo söpöt rusettiballerinat :) Joko te olette kartuttaneet kevään ja kesän kenkävarastoja? :)

11 kommenttia:

  1. Eikää, mä kans niin haaveilen noista beigeistä nilkkureista! Käyn varmaan joka kerta sovittelemassa niitä, mutta yritän leikkiä säästäväistä enkä osta :D Näyttää ne vaan taas niin hyviltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii ja mä en voi kuin suositella näitä! :D En malta odottaa, että ilmat lämpenee, lumet sulaa ja pääsen tepastelemaan näillä keväisillä kaduilla :)) Harkitsehan nyt vielä... ;D

      Poista
  2. Mä ostin juuri nuo ballerinat molemmissa väreissä (musta ja beige) ja nyt en meinaa malttaa odottaa kevättä ja ballerinakelejä, on ne kyllä niin ihanat!! =) Myös noita nilkkureita kokeilin, mustana tosin, mutta ei tuntunut ollenkaan hyvältä jalkaan, jotenkin kovalta, niin kauppaan jäi. :/

    Ja nää ois kans kivat:

    http://psilovefashion.indiedays.com/2012/01/29/cuties-from-zara/

    En löytänyt parempaa kuvaa, mutta ei kai se haittaa. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt aloin minäkin himoitsemaan vielä noita beigen/nuden sävyisiä ballerinoja :)) Kai sellaiset pitää ottaa mustien kaveriksi ;)
      Voi että, onpa harmi ettei nuo nilkkurit sopinut sulle :/ Omaan jalkaani ne tuntuu oikein passeleilta ja sopivan napakoilta!
      Ja voi kyllä, itekin ihailin noita Lindan löytöjä! Mä tulen niin ylistämään sitä päivää, kun Zara avaa nettikaupan Suomessa ja pääsen vihdoin käsiksi niiden täydelliseen valikoimaan!!! ;)))

      Poista
    2. Sama täällä, innolla odottelen nettikaupan avautumista. =) Joku jossain blogin kommenttiboksissa sanoi että tämän vuoden (2012, koska se oli viime syksynä kirjoitettu kommentti) syksyllä Suomeenkin voisi jo tilata mutta en ole yhtään varma pitääkö paikkaansa. :O Täytyypä pitää silmät auki! ;)

      - Tiiu

      Poista
    3. Oijoi, vitsi miten mahtavaa jos nettikauppa tosiaan aukeaisi tänä vuonna!! Mä ainakin pidän kaikki sormet ja kädet ristissä, että niin tapahtuisi :))

      Poista
  3. Hih, nuo samat ballerinat kotiutin hetki sitten :) Tein siitä postauksenkin, kun viikon sisään ostin jopa 4 baltsut;D Kesä tule jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kävin kurkkaamassa, ja oioi miten suloisilta näyttääkään nuo nudetkin!! Pitäisiköhän sellaisetkin vielä laittaa tilaukseen..? Koska baltsuja ei vaan voi olla liikaa ;)))

      Poista
    2. No ehdottomasti ;) Niin halvatkin vielä! hih

      Ihanaa pakkaspäivää sinne!

      Poista
  4. Oon myös niiiiiin ihastunut noihin kiilakorkokenkiin! Onko ne suht tukevat jalassa, ettei nilkat nitku? :D Pitäisi pistää kanssa tilaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Mun jalassa nämä on tosi tukevat, just sopivan napakat ja jalka tuntuu tuetulta :)) En malta odottaa, että saan nämä ihanuudet käyttöön :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design