15.11.11

Kiilakorkodilemma







Neuletakki Saint Tropez - Toppi H&M - Farkut Pieces - Kengät Ellos

Eilen tuli kommenttiboksissa tyttöjen kanssa juttua näistä Elloksen kiilakoroista :) Tilasin nämä siis parisen viikkoa sitten, ja olen nyt muutamien päivien ajan pähkäillyt pitäisinkö näitä vai en. Värihän on jonkun verran tummempi kuin mitä nettisivuilla oleva kuva antaa ymmärtää. Lisäksi mietin, miten pitkä käyttöaika näillä mahtaa olla... Tekoturkisreunus tekee sen, ettei niitä voi kovin aikaisin syksyllä jalkaan laittaa ja sitten taas talviliukkailla nämä voi olla melkoiset luistimet. Nätithän ne silti on :) Auttakaa nyt taas naista mäessä! ;)

Ps. Kengät on nyt todella hyvässä alennuksessa, ja pääset niihin suoraan tästä!

Postaus sisältää mainoslinkin.

7 kommenttia:

  1. Its tilasin H&M:ltä hyvin samanlaiset nilkkurit tekoturkisreunalla, ja kovasti odottelen niitä postiin saapuvaksi! Mielestäni oikein nätit :) Pidä ihmeessä! Jos ovat talvella liukkaat, suutarilla voi teettää sellaisen pohjan ettei liukastele!

    VastaaPoista
  2. Väri on paljon kauniimpi näissä sinun kuvissasi, kuin nettisivulla!

    Käytännöllisyyshän niissä tietysti on hieman kyseenalaista, kuten mainitsit ;) Mietin vielä liukastelun lisäksi, miten lämpimät kengät ovat Suomen talvessa kun niissä on tuo kangasvuori...

    Itse ehkä miettisin vielä jotain toista mallia, että niille tulisi enemmän käyttöä, mutta siis tosi kivaltahan nuo jalassa näyttävät :)

    VastaaPoista
  3. ericas: Mustakin on kyllä nätit, mutta taitaa olla vanhuuden merkki kun alkaa tosissaan miettimään sitä käytännöllisyyttä ;) Hei nyt alkoi kyllä kiinnostamaan millaista pohjaa tarkoitit? Onko se kovin näkyvä juttu vai mitenkä mahtaa toimia? :)

    Petra Pauliina: Juurikin niin! Mun varpaat on vielä sitä laatua, ettei edes villalla vuoratut superlämpökengät varmaan pitäisi lämpimänä talvipakkasilla ;) Pakko nyt pohtia vielä tuota käytännöllisyys -aspektia... :)

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä noi näyttää tosi upeilta, mutta tosiaan, se käytännöllisyys on vähän niin ja näin.. Eli plussaa on se et ne on upeet ja et niihin voi vaihdattaa sen pohjan suutarilla (kuten ericas jo mainitsikin) :) ja miinuksia on se vuorittomuus... :/ Eli lopputuomio minulta on että vaikka ne ihanan näköiset onkin, niin pistä takaisin jos vähänkin epäilyttää!! =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  5. Itselläni ei ole sellaisia pohjia ollut, mutta paras ystäväni laitatti viime talvena kenkien pohjiin sellaiset pohjat, että kengät eivät liu'u lainkaan. Kannattaa käydä kysäsemässä suutarilta, hän osaa varmaan paremmin selittää! :-D Mutta hyvin ovat ainakin ystävälläni toimineet, eikä muuten ole liukastellut niillä kengillä!

    VastaaPoista
  6. Ja tietysti niitä voi käyttää näin kun ei vielä ole lunta eikä liukasta, ja keväälläkin ne varmasti menee siinä kun on vielä kylmä mutta silti jo lumet sulaneet! =) eli välikausikengiksi ne kyllä sopisivat... Vaikeeta tämmönen pähkäily. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
  7. Tiiu: Sulla on kyllä hyviä pointteja! Ja siis todella vaikeeta tämä pähkäily :S En nyt osaa yhtään päättää.. Pitää nyt vielä vetäistä ne jalkaan ja tepastella täällä kotona, niin josko se vastaus sieltä selkiintyisi ;)

    ericas: Ok, kuulostaa ainakin tosi näppärältä! Pitääpä tosiaan kysyä omalta suutarilta, miten homma käytännössä toimii :) Kiitos vinkistäsi!! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design