6.1.12

Dream

Kuten eilen mainitsinkin, aloin laittamaan joulua pois ja tein keväälle tilaa :) Vielä en kuitenkaan pinkille linjalle lähde - se saa odottaa vielä hetken. Valkoisuus sen sijaan näyttää ottavan entistä isompaa jalansijaa kodistani, mutta ehkä se on paikallaan ennen kevään väriloistoa ;) Kaappeja järjestellessäni törmäsin näihin vanhoihin kirjaimiin, ja ajattelin laittaa ne pitkästä aikaa esille. Onko teillä kodin sisustuksessa kirjaimia tai sisustustekstejä? :)

8 kommenttia:

 1. Meiltä ei löydy minkäänlaisia, vaikka ne nättejä ovatkin :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on noita kirjaimia, mutta mä alan olla oikeastaan jo niihin aika kypsä :D Joissain tapauksissa ne on ihan jees, mutta välillä tosi mauttomia..

  VastaaPoista
 3. meillä on pojan huoneen ovessa valkoisilla puukirjaimilla hänen nimensä

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo kirjaimet! Meillä on sellaset jouluset XMAS-kirjaimet mutta muita ei vielä ole. Mulle ei ole oikein osunut sellasia sopivanlaisia nenän eteen..

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sulla, ihania kuvia! :) Minäkin tykkään käyttää tekstejä sisustuksessa, mulla on esim Peace ja Hope yksissä tauluissa. :)

  VastaaPoista
 6. Tiia: Mua on alkanut vähän kiinnostaa ne sisustustekstit, mutta en tiiä uskaltaisinko sellaista seinään laittaa kun olen aika nopea kyllästymään.. Kirjaimet on hyvä vaihtoehto, kun ne saa helposti ja nopeasti napattua pois ;)

  Nanna: Jeps, kaikki ei voi tykätä kaikesta!

  maikku: Toi on kyllä kiva idea! Jos itselle joskus lapsia siunaantuu, niin tuo nimi tai ihan koko aakkoset saattaisi helposti päätyä lapsosen huoneeseen :)

  Reetta: Kiva kuulla!! :) Mä olen ajatellut ensi jouluksi hankkia hopeansävyiset NOEL -kirjaimet jos sopivat vain eteen osuvat :)

  Soikku: Lämmin kiitos kivasta kommentistasi! :))) Hei tuo on kanssa kiva ajatus käyttää tekstejä tauluissa! Mullakin on itse asiassa yksi ikuisuusprojekti menossa yhden tekstitaulun kanssa...katsotaan tulisiko siitä pian valmista, niin voisin laittaa näytille tänne bloginkin puolelle :)

  VastaaPoista
 7. Minusta nuo on kauniita, meiltä löytyy n. 15cm korkeat mustat kirjaimet joista muodostuu sana 'home'. =) Valkoisia olen etsiskellyt mutta mieleisiä ei ole löytynyt vielä... Etsinnät jatkukoon siis! ;)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 8. Tiiu: Kiva kuulla :) Jos teilläpäin vain on Stockmann niin siellä olen ainakin valkoisia kirjaimia nähnyt! Omani tilasin jostain nettikaupasta, niistä ainakin löytää :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design