5.1.12

PyykkipäiväMoikkis murmelit! Onks teillä ollut kiva päivä tänään? Mulla on :) Mitään erikoisempaa en ole kylläkään tehnyt, mutta seura on kai korvannut sen :) Pieni miinus päivään tulee siitä, etten päässytkään tapaamaan erästä ystävääni (Ellu nähdäänhän sitten sunnuntaina?!) ristiin menneiden aikataulujemme takia.. No mutta, nyt mulla on sitten menossa täällä varsinainen pyörremyrsky, kun siivoan joulua pois ja pyykkään vaatteita kone toisensa jälkeen! Asukin on kyllä sen mukainen, kun puhtaana ei ollut oikein mitään raflaavaa ;)  Ja hei, edessä on taas pidennetty viikonloppu, kivaa! Mitäs te meinaatte tehdä? :)

9 kommenttia:

 1. Viikonloppuna voisi käydä vähän aleostoksilla :P

  VastaaPoista
 2. Tiia: Kuulostaapa hyvältä! Itse oon kyllä surkea alennusmyyntiostaja, kun en ikinä löydä sieltä alepuolelta mitään vaan sorrun normaalihintaisiin uutuuksiin ;)

  VastaaPoista
 3. Joo sunnuntaina sitten otetaan vahinko takaisin ja tärskyt silloin :) Miiiikäs se sellainen pitkä viikonloppu on ;) Mutta hyvä,että siivouspäivä oli hyvänä korvikkeena meidän tapaamiselle :D heh. Mä otan joulukuusen pois vasta,kun alkaa tipttaa neulasia! Tai ehkä vähän aikaisemmin... Valaisee hienosti huonetta,kun on niin huono valo kattolampussa!:) -eee

  VastaaPoista
 4. Aattelin tehdä töitä ja samalla taistella flunssaa vastaan joka yrittää kovaa vauhtia viedä voiton :) ens viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä koluamaan hieman alennusmyyntejä jos silloin on enää mitään jäljellä. Kelpaa tosin ne normaali hintaisetkin vaatteet ;)

  VastaaPoista
 5. Hei täällä on kans ollu pyykkipäivä! :) Harmiksi ei silti tunnu, että olis mitenkään erikoinen tai pidempi viikonloppu tulossa, huominen menee kuitenkin opiskellessa. Ja muutenkin sitä on jotenkin jo niin tööt työviikosta, että varmaan viikonloppu menee vaan nukkuessa ja kotona ollessa. Tuntuu vaan, että voi ei, olisko muka pitänyt jotain erikoista tehdä kun kaikki muutkin kai tekee.. Myös baareilut taitaa jäädä tässä säästöliekissä nyt käymättä. No, vaihtelua se on tämäkin, ei kai sitä aina tarvi olla jotain ihmeellistä ja hienoa meneillään. :D

  Ja mulle muuten käy samoin noissa aleissa, ne normihintaiset vaatteet on paljon kiinnostavimpia. Tai sitten se perus, ei ole enää pieniä kokoja jäljellä aletuotteissa ja niinpä jää ryysyt rekkeihin. Huh, palkkapäivää odotellessa, ja jospa laittais pienen keväisen tilauksen HM:lle menemään, sillä ei ainakaan paikallisessa ollut vielä juuri mitään uutuuksia, mitä nettisivuilla on.. ;)

  Oikein mukavaa viikonloppua!! :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
 6. tää on kyllä niin täynnä sun omia kuvia että blaah...

  VastaaPoista
 7. ellu: Siivoilu on aina paikallaan ja ihan kivaa puuhaa ;) Sii juu sunnuntaina ♥ :)

  iii: Voi että, pistähän lujasti hanttiin sille flunssalle, ettet tuu tosissas kipeeksi! Eiköhän siellä aleissa jotain vielä ensi viikollakin ole - ja jos ei, niin onhan niille uutuuksillekin tilaa kaapissa ;)

  Kristiina: Emmä tiedä tarviiko sitä niin ihmeellisiä tehdä, itse tuskin ainakaan teen :) Lepo tekee välistä oikein hyvää ja baarit ajattelin minäkin kiertää vähän kauempää tänä viikonloppuna ;)
  Mä en olekaan vielä ehtinyt tutustumaan kauppojen kevätvalikoimiin, mutta netissä tein jo pienen kevätvaatetilauksen ;) Niitä odotellessa!
  Ihanan rentouttavaa viikonloppu Sinulle, Kristiina! :)

  Anonyymi: No blaah :D En tiedä ootkos huomannut, mutta se on yllättävän monessa blogissa aika tavallista ;)

  VastaaPoista
 8. Meilläkin pyykättiin, kuin sitä pestävää kerääntyykin aina matkoilla? Ei jaksa millään ymmärtää. :D

  Kauniina olet ollut pyykkipäivänäkin. =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 9. Tiiu: Hih on se kyllä jännä, miten reissun jälkeen pitää heti alkaa pyykkäämään ;))) Kaunis kiitos, ihana ♥

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design