1.11.14

Avajaishulinassa


Heipähei ja pahoittelut parin päivän vaikenemisesta! Mulla oli tietsikka huollossa enkä päässyt päivittämään blogia vaikka sormet syyhysivätkin näiden Puuvillan avajaiskuvien kanssa ;) Oltiin siis koko pienen perheemme voimin paikan päällä katsastamassa upouutta ja odotettua ostoskeskusta. Tämä hieno kauppatila on rakennettu entisen Porin Puuvillatehtaan tiloihin, joka on ollut pystyssä vuodesta 1898 asti. Ostoskeskus on ulkonäöltään todella uniikki ja siellä on taidokkaasti yhdistelty uutta sekä vanhaa.

Avajaispäivänä kuhina oli melkoinen ja väkeä oli hurja määrä. Vaikka kurvasimme alueelle noin 10 minuuttia ennen ovien aukeamista, oli kaikki parkkipaikat lähiympäristöä myöden piukassa autoja. Parkkipaikkaa etsiessä missasimme siis alkufanfaarit, mutta lienee parempi ettei oltu siinä alkurynnistyksessä mukana rattaidemme kanssa ;)

Tänään oltiin Jasperin kanssa Puuvillassa jo toistamiseen ja saalista on kertynyt kiitettävä määrä. Pitihän se tietty hyödyntää hienot avajaistarjoukset ;)

Ainoan miinuksen paikalle antaisin lastenvaunujen kanssa liikkumisen hankaluudesta. Todella miniriikkisiin hisseihin ei mahdu kuin yhdet (!!!) vaunut kerrallaan, ja toisinaan joutuu umpikujaan portaiden takia. Noh, eiköhän noiltakin ongelmilta välty, kun oppii paremmin suunnistamaan ostoskeskuksen käytävillä :)

6 kommenttia:

 1. Samaan kiinnitettiin huomiota, esteettömyys oli hieman hankala. Myös ne liuskat siinä käytävällä olivat hieman hassut. Hienot ja huomaamattomat kyllä, mutta juuri sen tajua sellaiset etteivät ihmiset huomaa seisoskelevansa liuskalla.

  VastaaPoista
 2. mekin käytiin katsastamassa paikka ja vähän siellä sai vaunujen kanssa kiertää, mutta hisseihin kyllä mahtui kahdetkin vaunut, tarkoitan niitä lasisia hissejä tuossa käytävän oikealla puolella pääovelta katsottuna. Ne hissit oli siinä lavan lähettyvillä. Parkkihallista oli hyvä tulla myös vaunujen kanssa sitä liukuhihnaa pitkin. Kiva piristys koko paikka Porille! p.s mitäs ostit?

  -Piiku

  VastaaPoista
 3. Heh, itsekin porilaisena on tullut jo pariin otteeseen käytyä ihastelemassa tätä meidän uutukaista ostoskeskusta. Hieno se kyllä on! Itse taas olin positiivisesti yllättynyt, että vaunujen kanssa kulkeminen oli niin helppoa. Jotenkin liukuporrasliuskat oli tosi kätevät, kun kerrankin ei tarvinnut odotella hissejä. Ja yhden umpikujan itsekin löysin, tosin sieltä sitten pääsi pienellä hissillä alas. Mutta tosiaan eiköhän siellä vaunujen kanssa opi kulkemaan vieläkin kätevämmin, kun paikka tulee tutummaksi.��

  VastaaPoista
 4. Kävimme myös tänään Oulussa uuden ostoskeskuksen avajaisissa ja siellähän piti käydä katsastamassa uusi Bikbok myös. ;)

  VastaaPoista
 5. Hahahah Jethrolla vetskari auki :)

  VastaaPoista
 6. Hei,

  En halua olla töykeä, mutta haluaisin kysyä, että kuinka pitkä olet ja paljonko painat? :) Oot jotenkin vaan niin täydellisen mallinen vartaloltas! Kadehdin sun upeita hiuksia! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design