1.4.12

Muutosta ilmassa

Tässäpä vielä muutama kuva eiliseltä :)

Tiedättekös...
Olen tässä vähän mietiskellyt ja päädyin pohdintojeni päätteeksi seuraavaan:
tänään aion vielä levätä, nauttia ja herkutella,
mutta huomenna mulla alkaa uusi elämä!
Mulle tuli ihan sellainen olo, että nyt tarvitaan jotain radikaalia muutosta
ja ajattelin heittää koko ruokavalion uusiksi ja aloittaa tiukan treenikauden.
Tuntuu, että ruokailu on mennyt ihan pullamössöksi ja kuntoilu on ollut lähes olematonta.
Oma olo vaatii nyt jotain muutosta.
En kyllä tiedä kuinka tiukkana pystyn olemaan itseni kanssa, mutta yritän nyt ainakin ;)
Onko teille tullut tarvetta tehdä jotain uutta näin kevään kynnyksellä? :)

18 kommenttia:

 1. Mulla on ruokavalio ollu myös tolla pullamössölinjalla vähän turhan kauan nyt, ja huomisesta alkaen oma ruokavalionikin muuttuu paljon terveellisempään suuntaan. Aion myös alkaa treenaamaan useamman kerran viikossa. Tai ainakin suunnitelmat ovat tällaiset.. jos vielä onnistuisi toteutuksessakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa!! Hienoa, että meitä on muitakin :)) Se on musta jo paljon, että tällaiset asiat on edes suunnitteluasteella menossa parempaan suuntaan ;) Toteutuksessa kyllä vaaditaan rautaista selkärankaa, mutta pitää ottaa vaan päivä kerrallaan, sallia itselleen tiettyjä vapauksia eikä liikaa kärvistellä hampaat irvessä, eiks niin :)

   Poista
 2. Itselläkin on kova kuntolu meneillään, mutta ruokavalioon en ole jaksanut puuttua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kun oikein kovaa kuntoilee, saa syödäkin paljon vapaammin ;))

   Poista
 3. joo aina välillä tulee noita kuukauden spurtteja mutta sitten menee sille pullamössölinjalle. Kun ei omista enää sitä 20v aineenvaihduntaa. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että herkut on välillä turhan vaikeita vastustaa ;)) Mut pakko se on edes joskus saada herkutella, mutta pitää tiukka linja kuitenkin suurimman osan ajasta :)

   Poista
 4. Oi jes ihanaa, koska nimittäin minäkin olen tämän päivän ajan pohtinut asiaa ja päätin että huomenna se uusi elämä alkaa!:) Olisi kiva, jos kertoilisit täällä bloginkin puolella, että miten urakkasi onnistuu, koska siitä saa aina uutta puhtia itselle kun toisella on samantapainen kuntokuuri menossa. Aurinkoista kevättä ja kesän odotusta sinulle Taru! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa! :) Joo voisin kyllä kertoa täällä blogin puolella miten projekti on edistynyt, kun teitä vastaavan päätöksen tehneitä on täällä useampiakin :)) Tsemppaillaan sitten puolin ja toisin, niin päästään kaikki mahtavaan kesäkuntoon ;)
   Voi kiitos paljon, oikein paljon aurinkoa Sinunkin päiviisi :)))

   Poista
 5. Voi hitsi, ajattelin itse aloittaa huomenna aivan saman jutun! Söin siis tänään loput jädet pakkasesta ja keksit kaapista!! =) Pelottaa jo huominen kuinka sokerihammasta mahtaakaan kolottaa... Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, loistava ajoitus ;D Tietkö mulla on ollut ihan sama meininki! Söin loput leivät ja pakkasesta mokkapalat :D Täällä on vähän samanlaiset tunnelmat - ahdistaa ja pelottaa huominen, mutta samalla oon aika innoissani :)) Tsemppiä tosiaan, ja oispa kiva jos kertoisit menestyksestäsi omassa blogissasi ;)

   Poista
 6. Mä en oo 3 viikkoon syönyt mitään herkkuja. No tänään rkoin sen mutta huomenna alkaa taas herkuton aika. Jumpallekin ajattelin mennä :) painoakin oon hieman saanut pois kun oon jättänyt hiilarit melkein pois. Hyvä me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sullahan on siis jo hyvällä mallilla! :)) Pienet herkuttelut on mun mielestä ihan sallittuja välillä, kunhan pääasiallisesti pysyy herkuttomalla linjalla ;) Mä toivon saavani sellaista yleistä turvotuksen oloa pois ja muutenkin "kevyemmän" fiilisen. Todellakin, hyvä iii ja hyvä me! ;)))

   Poista
 7. Mä aloitin uuden elämän jo tänään! Kausi alkaa parin puolentoista kuukauden päästä, eli on ikäänkuin PAKKO ottaa itseään niskasta kiinni ja laittaa samalla ruokavalio takaisin kuntoon.

  Tsemppiä sulle elämänmuutokseen, ja kaikille muillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli varmasti kanssa hyvä päivä alottaa, kun kuukausi vaihtui :)) Se on toisaalta hyvä, että on joku kiintopiste mitä varten treenata. Mä koitan pitää omana päämääränäni tuota tulevaa kesää ;)

   Kiitos, ja kovasti tsemppiä myös Sinulle! :)

   Poista
 8. Mulla on kuntoilut pysyneet aika kivasti koko vuoden aktiivisina, mutta nyt olen ihan tietoisesti vähentänyt namien syömistä ja se onkin ylläripylläri ollut aika helppoa! :) Silloin jos oikein tekee mieli niin voi jotain ottaa, mutta olen huomannut että mitä pitempään on ilman, sitä vähemmän tekee niitä nameja mielikään. Vaan odottakaas kun pääsiäinen suklaamunineen ja pashoineen saapuu.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj nej :D Pääsiäinen on totta tosiaan täynnä houkutuksia ;) Mutta se on kyllä juurikin niin, että kun saa syömiset ja kuntoilut hyvään vauhtiin, ei niitä tule rikotuksi enää ollenkaan yhtä helposti :))
   Hurjasti tsemppiä ja vauhdilla kohti kesäkuntoa! ;)

   Poista
 9. Mulla ei oo ollu pullamössölinjalla tuo ruokavalio vaan pikemminkin pizzamössölinjalla eli kyllä, elämäntaparemontti olis kyllä paikallaan!! Taidanpa siis aloittaa huomenna, tosin tänäänkin syönyt ihan normi kotiruokaa eli kai tämänkin päivän voi laskea mukaan? :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, Tiiu! Ihan mahtavaa, että säkin lähdet mukaan tähän muutokseen :))) Ja kyllä, ehdottomasti voit laskea tämän päivän aloituspäiväksi, jos tosiaan olet jo ollut oikealla linjalla ;) Nyt hirvee tsemppi päälle ja tule sitten kertomaan tänne miten oot edistynyt! :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design