28.10.14

Once in a lifetime


Tämä saattaa hyvinkin olla sellanen once in a lifetime juttu. Siis se, että oon ostanut kengät - tittididii - Halpa-Hallista :D Näin jossain mainoslehtisessä nämä kyseiset popot ja järkeilin asia näin: pitäähän tällaisella mammaihmisellä olla jotkut suht siistit, mutta silti sellaiset hälläväliä-kengät. Tiedättekös, sellaiset joilla voi helposti kipittää lapsen perässä eikä haittaa jos tulee vähän iskua ja kulumaa. Mun silmääni nämä olis just sellaiset :)

Niin. Kummasti sitä on tuon pienen palleroisen myötä noussut esiin erinäisiä uusia ominaisuuksia, joita ainakin osalla vaatteista ja kengistä pitää aivan ehdottomasti olla... ;)

7 kommenttia:

 1. Kivat kengät! Oliko kalliit? Voisin hommata itsellenikin.. Lapsen myötä kyllä kiinnittää huomiota ihan eri seikkoihin... Pitääkö takki tuulta ja vettä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kalliit, se tässä parasta olikin :) Kengät kustansi kokonaiset 29 euroa!

   Ja niinpä! Tässä vaiheessa nyös sisävaatteissa puklun tai kuolan näkyminen on yks olennainen juttu :D

   Poista
 2. Mä oon ostanut Halpiksesta parit kesäkengät, talvikengät, työkengät, urheilukerrastoja ja toppahousut pulkkamäkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis täytyy sanoa että olin todella positiivisesti yllättynyt Halpa-Hallin valikoimista, ja erityisesti edulliset hinnat saattaa houkutella tekemään löytöjä toistekin :) Never say never! ;)

   Poista
 3. Kivat kengät! :)
  Joko olet ehtinyt ostoksille Puuvillaan? Olen eilisestä asti käynyt täällä päivystämässä, josko olisit jo postannut siitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo, oon ollut ostoksilla! Postauksessa hieman kesti tietokoneprobleemien takia, mutta nyt teksti Puuvillasta on julkaistuna :) Käyhän lukaisemassa!

   Poista
 4. Mulla on noi samat mustana! Toimii! :)
  Terkkuja! T:Silja

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design