2.10.14

Sweet home of Lauren Conrad












Jo Laguna Beachin ajoista Lauren Conrad on ollut yksi niistä, joiden tekemisiä seurailen vielä tänäkin päivänä. The Hills on Sinkkuelämän tavoin katsottu niin moneen kertaan, että sarjan muistaa aikalailla ulkoa etu- ja takaperin :) Laurenistahan tuli vastikään rouvaihminen hänen avioituessa William Tell- nimisen komistuksen kanssa. Nyt bongasin InStylen- sivuilta nämä upeat kuvat pariskunnan Beverly Hillsin kattohuoneistosta.

Jonkun verran näyttäisin Conradin- tytön sisustusmaku muuttuneen sitten Hillsin aikojen, mutta hyvältähän tuo edelleen näyttää :) Omaan kotiini en silti ihan kaikkea sulattaisi. Kuten eka kuva hienosti demonstroi, jenkkilässä kaiken totta tosiaan pitää olla vähän suurempaa. On meinaan jonkun verran kokoa tuolla kasvilla ja pöytälampuilla ;) Samoin kirkas keltainen ja oranssi sekä kukkakuosit ovat omaan makuuni himppasen turhan räikeitä.

Mutta sitten. Olohuoneen tiiliseinä, kierreportaat, keittiön ja kylppärin valkoisuus, vaatehuoneesta puhumattakaan. Kerrassaan täydellistä!

Kokonaisuudessaan koti on mun mielestä hyvin omistajansa näköinen. Moderni, jossa on kuitenkin just Laurenin kokoinen ripaus tyttömäistä romantiikkaa :)

6 kommenttia:

  1. Kyllä Lauren tosiaan on ihana persoona jonka elämä on kiinnostanut täälläkin..Onkohan Laurenilla omaa blogia, olisi kiva alkaa lukea jos sellainen löytyy??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiva kuulla, että meitä Laureniin hurahtaneita on muitakin ;) Ja Laurenin blogi on ja ei ole olemassa. Toisin sanoen, on olemassa sivu https://laurenconrad.com/ jota kaiketi ylläpitää Laurenin kätyrit eikä Lauren itse. Silloin tällöin kyllä vierailen sivustolla, ja sieltä saa kyllä ihan kivoja vinkkejä ja inspiraatiota :)

      Poista
  2. Lauren on ollut myös itselläni seurattavien neitosten joukossa jo the Hills:in ajoista aikaen (taisin viime kesänä katsoa ne viimeksi... :D) Olikin todella mielenkiintoista päästä kurkkaamaan hänen kotiinsa, vaikka sisustusmaku ei ehkä olekaan ihan yhtä samanlainen omani kanssa kuin hänen tyylinsä muuten. Ihanan inspiroiva nainen joka tapauksessa, Pinterestin kautta häntä erityisesti seuraan :)

    - Eppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Pinterest, sen suhteen mun pitäiskin taas ryhdistäytyä :) Siellä on vaikka ja mitä ihania kuvia, myös Laurenilla! Ja ooh, The Hills on kyllä niin huikee, että vois itekin katsoo sen läpi pitkästä aikaa ;)

      Poista
  3. Kaunis koti, kelpais mullekin :) Uusi postaustoive: mitäpä jos tekisit videopostauksen teidän kodista? Myös Jasperin huoneesta olisi kiva nähdä uusia kuvia :)

    -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos toiveesta! Hauska sattuma sinänsä; oon jo hetken aikaa miettinyt, että tekis mieli tehdä joku videopostaus ja tuo kodin kuvaaminen vois olla hyvä aihe aloittaa :) Koitan siis saada aikaiseksi joku päivä! ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design