18.10.14

Eilisen vaalea asu




Paita H&M | Farkut Dr. Denim

Mä koin jonkinmoisen ahaa-elämyksen. Noinniinku pukeutumisen suhteen. Tajusin, että mähän tykkään ihan hirveesti vaaleista sävyistä myös vaatteissa ja että mulla on sellaisia aivan liian vähän. Tottakai vaihtelun vuoksi pitää vaatekaapissa olla niitä tummiakin juttuja, mutta pääasiallisesti ihastun aina muiden päällä vaaleisiin kokonaisuuksiin. Miksen siis itse pyrkisi sellaseen, mitä kaihoten katson toisten yllä? Joo, vaalea on arka - varsinkin pienen lapsen äitinä - mutta sitten vaan pestään sitä mukaan kun sutataan :)

Vaaleiden kombojen kulmakiveksi hankin vastikään nämä valkoiset Dr.Denimit. Voi halleluja että voi housut olla mukavat päällä! Kyseiset farmarit on kyllä saaneet viime vuosina runsaasti kritiikkiä osakseen - erityisesti kai ne mustat, väriä päästävät versiot - mutta nää valkoiset on ainaki ollut näin alkuun ihan unelmat :)

Niin, ja toi paita. Se on siitä keijuasusta :)


Postaus sisältää mainoslinkin.

10 kommenttia:

  1. Ootpa kaunis <3 ja asukin on ihana.

    VastaaPoista
  2. Ihailen todella paljon tyyliäsi. Se on niin raikas. Nyt on vain kuljettava äitiysvaatteissa maaliskuuhun asti. Valikoima ei ole mikään suuri mutta onneksi mahdun ihan normaaleihin vaatteisiin farkkuja lukuun ottamatta. <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, kaunis kiitos ihana!!

      Ja voi onnea, onnea, onnea ♥ Teille siis totta tosiaan on tulossa pienen pieni oma palleroinen! Niin ihanaa :) Ootko voinut hyvin? Tiedättekö jo kumpi on tulossa? :)

      Juu, ei niitä äitiysvaatteita turhan paljo kannata haalia. Varsinkin loppua kohden inspiraatio pukeutumisen suhteen hiipuu entisestään ja mukavuus menee kaiken muun edelle ;)

      Poista
    2. Kiitos paljon <3 Alkuraskauden väsymyksestä ja pahasta olosta selvitty. Nyt on olo hyvä ja innostus kaikkeen itse tehtyyn on herännyt. Ennen olisin ostanut kaupasta :D Marraskuun alussa saamme tietää kumpi tulee jos pieni haluaa vain sen näyttää. ;)
      Hm:n äitiysvaatteet ovat niin isoja että hukun heidän paitoihin jonka vuoksi olen ostanut ihan perus paitoja kun niillä pärjää. :)
      Nyt vasta ymmärrän kun olen muilta kuullut, että tämä on elämän parasta aikaa niin se on aivan totta. Ihanaa kun pieni kasvaa ja potkii <3

      Poista
    3. Oii tulee niin oma raskausaika mieleen ♥ Se totta tosiaan on aivan erityisen ihanaa aikaa, ainakin esikoisen kohdalla :) Joo se on jännä miten sitä raskaushuuruissaan haluaa näpertää omin kätösin kaikkea uudelle tulokkaalle ;)

      Ja juu, mulla oli sama noiden yläosien kanssa! En ostanut kuin yhden raskauspaidan, muutoin mentiin normivaatteilla. Alaosia sen sijaan tuli hankittua useampi pari. Varsinkin siinä loppuvaiheessa mikään ei saisi puristaa eikä kiristää mistään :D

      Nauti ja voi hyvin, kaunokainen ♥

      Poista
  3. Kaunis olet, upea paita :)

    VastaaPoista
  4. Moikka!
    Ihana&raikas asu :)
    Huomioni kiinnittyi myös asun lisäksi upeaan mattoonne :D
    Osaatko sanoa minkä niminen tuo Asko-matto on ja onkohan sitä enää myynnissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippahei! Kiitos :)
      Tuo olkkarin matto on mun ihan lemppari! Vahingossa satuin sen aikoinaan bongaamaan ja oon kyllä ollut tositosi tyytyväinen hankintaan :) Mattoa näyttäisi edelleen löytyvän Askon valikoimista ja sen nimi on Agadir. Meillä on siis tuo vaaleanharmaa versio koossa 140x200 :)

      https://www.asko.fi/matot/kudotut-sileapintaiset-matot/13411/agadir-matto

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design