7.9.14

Synttärijuhlia, asua ja ajatuksia





Pusero Lindex | Housut Vero Moda

Moi! Melkeinpä viikko ehti vierähtää, kun oon vähän suunnitellut uusia juttuja niin oman elämän kuin bloginkin suhteen. Syksy on kouluajoista asti pitänyt pintansa sellaisena pöydän putsaamisen, uudistautumisen ja vanhojen juttujen kyydistä karistamisen aikana :) Mun vuosi alkaa siis oikeastaan tästä, syyskuusta, eikä niinkään perinteikkäästi kalenterin mukaan tammikuusta. Jotenkin tämä kesän jälkeinen aika on vaan sellasta, että sitä oikein puhkuu tuoretta intoa ja on ihan tohkeissaan pistämässä elämää taas uuteen, parempaan järjestykseen :)

No mutta. Jutellaan noista jutskista vähän myöhemmin lisää, ja palataan ajassa hetkeksi taaksepäin. Viime lauantaina ennen tyttöjen illanviettoa me käytiin juhlistamassa pienen, 3-vuotiaan pojan synttäreitä. Synttäreillä oli tarjolla vaikka mitä herkkuja ja pikkuvieraille talon emäntä oli järjestänyt upean oman diskohuoneen :) Kyllä kelpasi pikkuisten juhlia!

Nyt edessä olisi jälleen uusi viikko uusine haasteineen. Ohjelmassa olisi ainakin vauvauintia, Jasperin kehityskontrollia ja se aina yhtä haastava, viikon ruokalistan laatiminen. Lyökö kenelläkään muulla yhtä paljon tyhjää kun taas pitäisi keksiä mitä tänään, huomenna ja yliylihuomenna syötäisiin?

6 kommenttia:

  1. Tee kaalilaatikkoa, kasvispaistosta, lihapullia ja porkkana-perunasosetta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo mahtavia vinkkejä! Kiitos Jossu :) Miten sitä itse aina pyörii ympyrää niiden samojen vanhojen ruokalajien parissa...? :P

      Poista
  2. Onpa ihanan raikas asu! Pidän muutenkin tyylistä paljon. "Vaatekaappini kulmakivet" tyylinen postaus olisi mieleeni, sillä saan usein asuinspiraatiota blogiasi lukiessani.

    Näytät olevan kyllä todella hyvässä kunnossa! :) Treenaatko tai jumppailetko säännöllisesti?

    Kyllä viikon ruokalista tuottaa täälläkin useinkin ongelmia ja pitkää pohdintaa! Tällä viikolla ajattelin tehdä ainakin kasvissosekeittoa ja sinun vinkkaamaa kesäkurpitsa-jauhelihavuokaa. :) Myös tuota Jossun ehdottamaa kaalilaatikkoa pitäisikin tehdä pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Eveliina! Ja kiitos myös postausvinkistä :) Tuossa on paljon ideaa, koitan saada sellaisen aikaiseksi!

      Mun jumppailut on tällä hetkellä hirmuisen epäsäännöllisiä :/ Oon kyllä tehnyt comebackin salille ja koitan saada aikaiseksi vähän paremmin suunnitellun treeniaikataulun. Kunhan saan rytmistä kiinni, mun on tarkoitus postailla myös noita treenijuttuja tänne blogiin :)

      Totesin omaa ruokalistaa suunnitellessa, että muista blogeista saa kyllä älyttömän hyviä ja helppoja ohjeita! Niitä täytyy hyödyntää jatkossakin, ja jaan herkullisiksi havaittuja reseptejä sitten eteenpäin täällä omassa blogissa :)

      Poista
  3. Yks päivä kokeilin tehdä jauhelihapihvejä ilman korppujauhoja, onnistuivat täydellisesti! Terveellisempi vaihtoehto kun laittaa vain yhden kananmunan ja maustaa haluamallaan tavalla. Suosittelen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu loistava idea! Kiitos, tuota täytyy joku päivä testata :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design