5.8.14

Ostoksia Tukholmasta

Oli varmaan ihan hyvä, että meiltä loppui aika Tukholmassa kesken ja kaupat sulkivat ovensa vaikka mun listalla oli vielä vaikka miten monta liikettä ja putiikkia. Ostoksia siis kertyi ihan kivasti enkä mä tosiaan ehtinyt edes kurkistamaan yhteenkään sisustusliikkeeseen ;) Tällä kertaa saalis on siis kosmetiikka- ja vaatepainotteinen!











Aloitetaan kosmetiikasta, jota haalin pääasiassa laivalta. Mennessä Victoria's Secretin hylly komeili melkeinpä tyhjänä - jäljellä oli vain yhtä vartalotuoksua ja yhtä kosteusvoidetta, joiden tuoksu ei onnistunut huumaamaan mua. Takaisinpäin tullessamme hyllyä oli onnekseni täytetty, ja nappasin mukaani tuon raikkaan Sheer Love -tuoksun :) Laivalta niin ikään on myös Dolce & Gabbana hajuvesi, The Body Shopin voide, Essien kynsilakka ja Snön rannekoru. Kicksin Blur Primer -pohjustusvoiteesta olin lukenut netistä niin paljon kehuja, että päätin hankkia kyseisen tuubin itsellenikin :)

Gallerianissa sijaitseva Mangon myymälä oli melkoisen pieni, joten se oli nopeasti kierretty. Mitään sykähdyttävää vaatetta ei osunut silmiini, mutta tämän huivin väri ja materiaali oli kerrassaan täydellisiä. Must have. Ja entäs sitten tuo BikBokin pipo? Liian söpö :) Ja ihan ehdoton kaveri samaa sävyä olevalle huiville, minkä sain kuukausi takaperin siskoltani hänen Tukholman reissultaan :)


Zara, oih ja voih ♥ Niin paljon kaikkea uutta ja ihanaa, mutta mukaani kelpuutin tällä kertaa vain tämän talvitakin. Rekissä riippui myös yksi aivan upea syystakki, mutta johonkin oli vedettävä raja eikä ihan kaikkea voinut ostaa. Niinpä päädyin tähän karvakauluksiseen (karva on irroitettava), perusmalliseen, tyköistuvaan talviversioon :)


Onkohan kukaan muu pyörinyt hölmönä ympyrää, tavannut Google Mapsia ja yrittänyt epätoivoisesti löytää Hollisterin liikettä? Me käveltiin putiikin ohi varmaan kolme kertaa ennen kuin tajuttiin, että Hollister oli se beach housen julkisivua jäljittelevä kohta, jossa ei tosiaan ollut puolella sanallakaan mainintaa liikkeen nimestä! Turisti meinasi ihan tuskastua ;) Noh, myymälän ollessa avoinna enää 20 minuuttia, tein nopean ja tehokkaan täsmäiskun hupparipuolelle ja mukaani lähti nuo tummansiniset housut ja siniharmaa huppari :)


DinSkosta löytynyt kenkäpari oli puhdas heräteostos. Popot maksoivat vain 99 kruunua, joten päätöstä ei tarvinnut kovinkaan kauaa miettiä :) Björn Borgin tennarit löytyivät puolestaan laivalta. Ei ehkä ihan sitä mun ominta tyyliä, mutta joku näissä viehätti ja veti puoleensa! Jalassa ihan supermukavat ja väristäkin tykkään :)

Loppuun vielä Jasperin ostokset :) Nämä kaikki on NK-tavaratalosta. Mini Rodinin osasto oli täynnä kaikkea ihanaa, erityisesti ihastuin erääseen tummansiniseen takkiin ja ulkoiluhaalariin! Käykö muille koskaan niin, että jos ei osaa päättää minkä valitsisi niin sitten ei valitse yhtään mitään? :) Ihan tyhjin käsin en osastolta kuitenkaan pystynyt lähtemään, joten kiikutin kassalle tuon söpön seepra-pipon :) Lisäksi me löydettiin laivalta Jasperille huikeen hieno asu parin viikon päästä oleviin häihin, näette sen siis viimeistään silloin!

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia olet tehnyt! :)
    Mulle on käynyt monet kerrat noin, että jos en kaikesta ihanasta osaa päättää, en osta mitään ;) Yleensä se on hyvä päätös, joskus tosin kaduttaa! Mutta kun kaikkea ei voi kotiinkaan kantaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Hih kaikkea ei tosiaan voi kotiin kantaa ;) Ja hei totta, joskus käy sitten niinkin, että alkaa kaduttaa miksei tullut ostaneeksi jotain! Mutta Mini Rodinin tapauksessa pääsee onneksi turvautumaan nettiputiikkien puolelle, jos alkaa liikaa kaihertamaan... ;)

      Poista
  2. Kivat nuo huppari ja housut. Tykkään tuollaisista "kotiasuista". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotiasut on parhaita, ja sellaiseksi tuota settiä kaavailinkin :) Vielä se ei tosin ole käyttöön päässyt - on ihan himppasen liian kuuma tohon asuun! ;D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design