7.8.14

New in | Alebyysat


Tukholma -postauksessa vilahtikin jo tämä kiva alelöytöni :) Iskin silmäni näihin mustavalkoisiin pöksyihin useampi viikko sitten, mutta jäin vielä empimään ja jätin byysat roikkumaan alerekkiin. Paria viikkoa myöhemmin housut alkoivat kummittelemaan mielessäni, ja mun oli palattava takaisin KappAhliin tarkastamaan, josko ne olisivat siellä edelleen mua odottamassa. Olihan ne, ja kaiken kukkuraksi osuin paikalle parahiksi, sillä jo alennettujen housujen hinnoista sai sillä hetkellä vielä puolet pois!


Mulle tulee näistä etäisesti mieleen By Malene Birger -kuosi,
mikä on mm. näissä himoitsemissani kännykänkuorissa.
Ja onhan tuo mustavalkoinen kombo aina aika pop :)

8 kommenttia:

 1. Ihan superhienot! Itsekin olen pohdiskellut tuollaisten housujen hankkimista kun viimein olen tottunut ajatukseen siitä, että ehkä osaisin printtiä alaosassa käyttää. Mutta nyt pallomahaisena taidan sittenkin lykätä hankintaa vielä ensi kesään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on muuten ihan totta, että vaatii pientä totuttelua pitää printtikuvioisia housuja :) Yksivärisen, simppelin yläosan kanssa ne menee kyllä kivasti! Hih sun pitää etsiä käsiisi jotkut kivat kuviopökät kun olet saanut pienokaisen saatettua maailmaan ;) Ja hei hurjasti onnea raskauteesi ♥ :)

   Poista
 2. Komppaan edellistä, ihanat! :) Näyttää muuten myös just sopivan rennoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Hannele! Nää on ihanan rennot, ei purista eikä kiristä :))

   Poista
 3. Todella makeet housut! Mustavalkoinen näyttää aina hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, Reetta :) Sanos muuta, mustavalkoisen kanssa ei tosiaan voi mennä pieleen ;)

   Poista
 4. Hyvä löytö! Joskus pieni harkinta-aika näin aleaikaan kannattaa kun aleprosentit kovenee, vaikka on tosiaan aina mahdollisuus että joku muu ehtii ensin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni! Hih no sepäs se! Sitten kun olin päättänyt, että munhan on PAKKO saada ne housut, menin melkoisen pelonsekaisin tuntein kauppaan ja pyöritin vimmatusti alerekkiä ympäri, kun housuja ei meinannut ensin löytyä :D Onneksi ne sitten osui silmiini, viereisestä rekistä ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design