26.8.14

Kuvat kehyksissä


Kerroinkin jo aiemmin, että kävimme toukokuussa Nellyn studiolla valokuvattavana ja otoksista piti valita ne omat lempparit suurennoksia varten :) Pienoisen pohdinnan jälkeen saatiin päätös tehtyä ja kehyksetkin hankittua. Nyt taulut komeilevat keittiömme seinällä, ja pari pienempää kuvaa olohuoneen puolella hyllykön päällä. Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen ja joka kerta näiden kuvien ohi kävellessäni pieni hymy pääsee livahtamaan kasvoille :)







Tämä hylly tulee aikanaan katoamaan tästä, kunhan saan koottua riittävän määrän erilaisia kuvia ja mustia sekä valkoisia kehyksiä. Tarkoitukseni on nääs tehdä tälle seinälle sellainen kuvakollaasi, tähän tyyliin :)




Se on muuten jännä, että jo näillä muutamalla
valokuvalla kodista tuli taas himpun verran persoonallisempi.
Kodikkaampi.
Enemmän meidän näköinen:)

13 kommenttia:

  1. Ihania nuo kuvat ja teillä on kyllä kaunis koti. Oletko mistä hankkinut nuo isojen kuvien kehykset? Kiva tuo mustapohjainen juttu uunin kaapin seinustassa, ovatko ne liitutaulutarraa vai mitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Anu! Kaikki kuvien kehykset ovat löytyneet Ikeasta :) Sieltä saa kyllä edullisesti nättejä kehyksiä, nuo isoimmat maksoivat 20 euroa/kpl! Ja ne mustat ruudut kaapin sivussa on nimenomaan liitutaulutarraa - jos haluat kurkata, oon kertonut niistä enemmän tässä postauksessa:

      http://sweetandlovelyblogi.blogspot.fi/2014/07/gift-from-sis.html

      Poista
    2. Kiitos! Paitsi että blogiasi on kiva seurata ja inspiroitua, on myös ihanaa kun ehdit/ jaksat/ viitsit vastailla kaikille kommentoijille!

      Poista
  2. Todella kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! Meillä oli tosi taitava kuvaaja :)

      Poista
  3. Niin hienoja kuvia! Sopivat hienosti teidän sisustukseen, tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos, ihanainen ♥ :) Tykkään itekin ihan superpaljon noista kuvista, ja kehystettyinä ne näyttää jotenki vieläkin kivemmilta :))

      Poista
  4. Upeita kuvia! Ja aivan ihana sisustus. Ostin itseasiassa nuo samat tarrat viikonloppuna Granitista blogisi inspiroimana, joten kiitos vinkistä! :)
    -sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Sini ♥ Onpa ihana kuulla, että oot saanut inspiksen blogista! Nuo tarrat on kyllä hurjan kätsyt, toivottavasti ne ovat päässeet sullakin jo hyvään käyttöön :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ihanasta perheestä <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design