19.8.14

Kolme lempparia

Ajattelin, että jospa kehittelisin tällaisen uuden postaussarjan.
Esittelisin vaikka kerran kuukaudessa kolme sen hetken ehdotonta lempparia.
Vai kerran viikossa?
Katsotaan :)
Tässä kuitenkin tämän hetken lempijutut.

Sain mahdollisuuden valita Nunuco Design Companyn upeasta valikoimasta yhdet kuoret puhelimeeni. Valinta oli älyttömän vaikea, sillä tarjolla oli liian monta hienoa vaihtoehtoa! Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin kuitenkin tuohon suloiseen pingviiniin :)

Tämä yhteistyö oli monella tapaa erittäin mieluisa. NDC on suomalainen, kahden nuoren opiskelijan perustama yritys, ja tuen varsin mielelläni kotimaista yrittäjyyttä ja itsensä työllistämistä. Kaikki yrityksen valmistamat kuoret ovat käsin maalattuja tai piirrettyjä. Jokainen tuote on siis yksilöllinen ja tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tällaista näin hienoa juttua voin vilpittömästi suositella teillekin :)

Nunuco Design Company löytyy myös Instagramista (josta muuten pystyy helposti bongaamaan uutuuskuoret!) sekä Facebookista.

Toinen lemppari on nämä Nellyltä tilatut espadrillot. Näille mustavalkoisille menopeleille tulee olemaan alkusyksyn aikana vielä paljon käyttöä!

Kesän aikana löysin kirjaston uudelleen noin seitsemän vuoden tauon jälkeen :D Käsittämätöntä, miten pitkä aika ehti kulua edellisestä lainauskerrasta! Kirjasto on kuitenkin ihan älyttömän hieno keksintö ja kirjat loistavaa ajanvietettä - erityisesti syksyn sadepäivinä. Uudelleen löytynyttä lukuintoa varten mun piti tietysti saada uusi, hieno kirjanmerkki :)


Postaus sisältää mainoslinkin.

16 kommenttia:

  1. Todella kivat kengät. Mustavalkoinen on raikas yhdistelmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan? Mustavalkoinen ei petä koskaan ;)

      Poista
  2. Eikä!! Niin söpöt kuoret, pakko saada itekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii pingu on ihana kuori, mutta niin oli kyllä tosi moni muukin :))

      Poista
  3. Kauniit kuoret! Kiitos vinkistä, oli ihan uusi yritys minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä kiittää :) Hieno yritys, hienoja tuotteita!

      Poista
  4. Suloiset espadrillokset! Sulle olis tyyliaiheinen haaste mun blogissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oooh vaikuttipas kivalta haasteelta! Pitääpä alkaa suunnittelemaan omaa kollaasia ;)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Nuo on kyllä nätit ja vielä niin mukavat jalassakin :))

      Poista
  6. Oi, ihanat nuo espadrillot! Ja tuo kuori, niin nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, aika ihania molemmat vai mitä? :)

      Poista
  7. Kävin yrityksen sivuilla katselemassa, ja onpa tosiaan ihania kuoria! Tulisipa myyntiin vielä enemmän printtejä ihan paperisinakin, en kaikista huokailuistani huolimatta halua puhelimeeni kuoria, jotka jättävät näytön paljaaksi. Vaikka just ne sellaiset pelkän takakuoren suojaavat on aina kaikkein hienoimpia! :)

    Kirjastot on ihan huippuja paikkoja. Olin lapsena himolukija, mutta nyt ainakin viimeiset 10 vuotta on olleet hiljaisempia sillä saralla ja lukeminen on ollut lähinnä lehtiä ja opiskeluihin liittyvää. Valmistuminen häämöttää ja NIIN haaveilen siitä, että sitten alan taas lukea kaikkia kivoja kirjoja. Käytiin jokin aika sitten lainaamassa matkaopas kirjastosta ja olin aivan fiiliksissä jo siitä kirjastotunnelmasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, toivotaan että printtejä tulisi tulevaisuudessa lisää! Kannattaa laittaa toivetta Nunucolle sähköpostitse, jospa he vaikka ryhtyisivät nopeallakin aikataululla tuumasta toimeen ;)

      Joo mä muistan tuon, että opiskeluaikoina ei aika kertakaikkiaan enää riittänyt tavallisten kirjojen lukemiseen - kurssi- ja tenttikirjat veivät kaiken lukuinnon :D Ja tunnelma kirjastoissa on kyllä ihan omanlaisensa. Viimeksi tosin jouduin suoriutumaan lainattavien valinnasta melko vikkelään, sillä poika ei oikein innostunut tuosta hiirenhiljaisesta ympäristöstä :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design