11.8.14

Inspiraatiota

Selailin viikonloppuna piiiitkästä aikaa Stadshemin sivuja ja yritin inspiroitua. Sisustuksesta ja kodeista. Meidän kodista. Jotain uutta tekis taas mieli kehitellä ovella kolkuttelevaa syksyä ajatellen, ja nyt mulla onkin pari kivaa ideaa takataskussa ;) Mies varmaan hyppii ilosta, heh :P Mutta niin se vaan on, ettei koti ole koskaan valmis vaan aina löytyy jotain pientä fiksailtavaa ja vähintään ne uudet sohvatyynyt on saatava joka sesongille. Eikös juu? :)

Noh. Tässä kyseisessä kodissa mua viehätti - ylläripylläri - valkoisuus, mutta myös tuo kauniin luonnollinen puunsävy. Se tuo sopivasti mielenkiintoa, jottei koti muutu liian kliiniseksi ja persoonattomaksi. Sinne tänne asetellut minimalistiset viherkasvit tuovat nekin kivasti ilmettä valkeaan asuntoon.














You likey? :)

3 kommenttia:

  1. Aah, ihana keittiö - juuri tuollainen sopisi minullekin! :) Vaikka unelmoinkin okt-talosta, on kyllä tuo asunto kuolattava :P Eli kyllä, me likey! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiö oli munkin lemppari tässä asunnossa! Ja vaikka ruskea ei erityisemmin oo mun lemppareita, niin tässä asunossa se väri toimii erityisen hyvin tuossa lautalattiassa :) Kyllä kelpais tämä koti mullekin! ;)

      Poista
  2. On kyllä hieno sisustus!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design