10.7.14

Kiilakorot kera pitsimekon

Kesä on ihan parasta aikaa kuvailla aivan kaikkea - myös näitä tällaisia asukuvia. Mutta nyt kun mulla on menossa tämä harmillinen kukkakeppi-vaihe eikä olo ole kovinkaan nätti, huomaan olevani vastaavien kuvien suhteen vähän kahden vaiheilla. Julkaistako tällaisia vaiko eikö.

Asukuvia on kiva ottaa, mutta nyt kameraan tallentuneita otoksia katsellessa olo on hirveän ristiriitainen. Ja äärimmäisen kriittinen. Lopputulos ei menekään yksiin sen kuvan kanssa, jonka on tottunut peilistä näkemään ja sitä on niin kovin malttamaton, että saisi sen vanhan, tutun minän takaisin.

Puuh. Onkohan jossain jotain Anonyymit Kukkakepit-ryhmää? :P

12 kommenttia:

 1. Äh, oot kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Minustakin kuvat ovat kauniita. ♡ Toisaalta ymmärrän tuon tunteesi, kun olo ei ole oma ja ei näytä itseltään omasta mielestä. Tsemppiä tähän vaiheeseen! Kyllä se parempikin aika koittaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, niin ihana kuulla LeAnn ♥ Tää on haastavaa aikaa, mutta kyllä tän jaksaa kun tietää, että paremmat ajat on aivan varmasti edessä :) Kiitos kannustavista sanoistasi, ne merkitsee paljon ♥

   Poista
 3. Voi nättiä, hempeätä asua ja nuorta äitiä :) Älä huoli, kaikki me joskus käännähdetään pohjalla ja noustaan sieltä taas! Kauneus on katsojan silmissä, eikä sulla kyllä huolen häivää ole sen suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toden totta, Jossu! Pohajlla käymisessä on se hyvä puoli, että sieltä tie on vain ylöspäin, ja yleensä sieltä noustaan entistä vahvempana :) Kyllä täältäkin siis vielä pinnistetään kohti uusia korkeuksia! ;))

   Poista
 4. Kaunis asu ja kampaus :) Täältä myös peukku asukuville, sinulla on aina niin ihania asuyhdistelmiä! Ihastelen myös noita uusia kiilakorkoja, onko niillä hyvä kävellä? Minulla on kaksi pientä lasta ja mietin olisiko käytännölliset meidän menoon.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä ♥ Kiitos oikein paljon! Tosi kiva kuulla, että asukuvat on mieluisia :) Niitä kun tekisi tosissaan mieli napsia nyt kun tuota valoa ja kivoja kesävaatteita riittää ;)

   Siis tietkö nämä kiilakorot on ihan yllättävät mukavat ja hyvät kävellä! Tietty riippuu kuinka aktivisesti osallistuu lasten menoon ja meininkiin, ja kuinka vauhdikasta se meno on, hih ;))

   Poista
 5. Katsoin juuri että oot niin kauniin näköinen tuossa mekossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että ♥ Tällaset kommentit sitten piristää meiltä :) Kiitos Reetta :)

   Poista
 6. Kaunis asu sekä asun kantaja! Hyviä vointeja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Anna sulle ihanista sanoistasi ♥ :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design