9.7.14

Wedges by Tommy Hilfiger

Hei, täällä sitä ollaan jälleen! Mun pitänee nyt hieman avata miksi tällaisia ennalta-arvaamattomia taukoja saattaa jatkossakin putkahdella blogin päivittämiseen. Mulle elämä kolme kuukautta sitten olleen synnytyksen jälkeen ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä. Synnytys tuntui olevan kropalleni melkoinen koetus, ja tässä on nyt tullut eteen jos jonkinmoista vaivaa tuon eittämättä hienon, mutta rankan kokemuksen jälkeen. Vauhtia on haettu useampaankin otteeseen sairaalasta asti ja olo on ollut melkoisen voimaton. Paino on tippunut luvattoman paljon ja veriarvotkin matelee ties missä lukemissa. Energiani on riittänyt juuri ja juuri pienen poikamme hoitoon, paljon muuta en ole kertakaikkiaan jaksanut tehdä. Nyt asiaan on puututtu lääkärin kera kaksin käsin ja toivon mukaan paremmat ajat on edessä. Näin ainakin haluan itse lujasti uskoa :)

En halua tuoda asiaa sen enempää esille täällä blogissa, koska musta olis kiva pitää tämä sellaisena hyvän mielen paikkana. Elämässä on toki nurjakin puolensa - believe me, I know - mutta toivoisin tämän blogin olevan sellainen, jossa sekä minä että te lukijat voitais keskittyä pääosin niihin hyviin juttuihin :)


Vaikka en koettelemuksistani ja vaivoistani halua tämän kummemmin avautua, musta oli kuitenkin paikallaan kertoa edes muutamalla sanalla missä mennään ja sanoa että hiljaisuudelle on kyllä syynsä, tällä kertaa vaan vähän tylsä sellainen.

Mutta nyt. Nyt siihen asiaan, eli näihin Rauman Westlookista löytämiini kiilakorko-kaunokaisiin :) Juuri tällaisia hiekanvärisiä sandaaleita olinkin havitellut, ja kun ne niin sopivasti osuivat eteeni 30 prosentin alennuksessa, ei ostosta tarvinnut kovin kauaa miettiä. Tarkalleen ottaen yhden vaniljamunkin verran ;)

Mitäs tykkäätte? :)

21 kommenttia:

 1. Nätit kengät! :) Toivottavasti olosi kohenee!

  VastaaPoista
 2. No voi ei mitä perseilyä :(. <3 Synnytyksen jälkivaivat olivat kieltämättä itsellenikin aivan täydellinen shokki ja yllätys, vaikka sen suuremmilta ongelmilta vältyttiinkin. Paranemista ja hyvää mieltä sinne, toivottavasti pääset parempaan kuntoon.

  Ja ihanat kengät, kyllä. Itsekin juuri toissapäivänä nappasin kivat wedget -50 prossan alesta, jesh.

  <3 Hannele
  http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, Hannele! Välillä on ottanut päähän ihan tosissaan, mutta pakko on ollut purra hammasta ja jaksaa pienokaisen vuoksi. Ja hei samma här, en mä ollut ollenkaan tietoinen, että ne todelliset ongelmat saattaa tosiaan alkaa vasta synnytyksen jälkeen!

   Kiitos Hannele ♥ Toivotaan, että tämä tästä tosiaan alkaisi muuttua iloksi :)

   Oih, sullapa oli käynyt todellinen kenkäflaksi! Vautsivau :))

   Poista
 3. Paljon voimia ja toivottavasti olosi kohonee mahdollisimman pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana ♥ Sitä mäkin todella toivon! :)

   Poista
 4. Ihanat kengät! :) Saman tyyppisistä olen itse haaveillut! Tosi nätit ja menevät monen eri asun kanssa, niin arkena kuin juhlanakin! :) Oikein paljon tsemppiä ja lämpimiä ajatuksia sinne-toivottavasti vointisi paranee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä näissä onkin ihan parasta, kun nää on niin helposti yhdistettävissä asuun kuin asuun :) Ja tosi paljon kiitoksia ♥ Kyllä mulla sellainen kutina nyt on, että pahimmat vaivat alkaisi vihdoin olla selätetty! :)))

   Poista
 5. Hurjasti tsemppiä sinne Taru! ♡ Kaikkea ikävää jälkihuoltoa tuohon ihanaan tapahtumaan liittyykin. Mutta ihanan löydön olet kyllä tehnyt. Nuo TH:t ovat upeat! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kiitos oikein paljon LeAnn ♥ Niinpä, kaikkea mahdollista vaivaa ja kolotusta tuntuu synnytyksen jälkimaininkeihin liittyvän, mutta jospa tämä tästä jo pian iloksi muuttuisi :) Niih, eiks ookin aikamoiset popot :))

   Poista
 6. Onpa ikävä kuulla, että synnytyksen jälkeinen aika on ollut hankalaa, kun olet niin aurinkoinen ja positiivinen henkilö. Toivottavasti lääkärit osaavat auttaa ja olosi kohenee pian! Kiitos kuitenkin, että jaoit tämän, koska itse en ole kuullut aiemmin synnytyksen jälkeisistä vaivoista. Mukava kuitenkin tietää, jos itse joskus on samassa tilanteessa. Kovasti tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Ihana kommentti Eveliina ♥ Ja oot oikeassa, näistä synnytyksen jälkeisistä vaivoista ei pahemmin kyllä varoitella ja ne tuli mullekin täysin puskista!
   Ja kiitos ♥ Onneksi lääkäreistä on kerrankin ollut jotain apua ja olo tuntuisi pikkuhiljaa kohenevan :)

   Poista
 7. Äh, voi harmin paikka :/ Toivottavasti saat energiat uuteen nousuun pikimmiten - ainakin noin nätit kengät varmasti antavat pientä kultareunaa arkeen! :) Olinkin katselevinani Instan kautta, että olit laihtuneen näköinen ja - sinua tuntematta - huolestuin hieman. Tsemiä koko tein perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kengät kyllä auttaa ja piristää kummasti mieltä ;) Ja voi kiitos huolenpidostasi ♥ Pahinta tässä just on ollut tuo painon tippuminen - se kun vaikuttaa niin kokonaisvaltaisesti kaikkeen olemiseen ja vointiin. Mutta kyllä täältä vielä noustaan! :))

   Poista
 8. Upeat kengät :) Tsemppiä kovasti arkeenne, toivottavasti lääkärit osaavat nyt auttaa sinua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna :) Lääkärit tuntuisi vihdoin ottaneen tosissaan nämä mun kipuiluni ja rattaat pyörii nyt ainakin oikeaan suuntaan ;)

   Poista
 9. Heippa! Olen jo jonkun aikaa lueskellut juttujasi kun siskoni tätä ihastuttavaa blogiasi mulle vinkkasi. Nyt vihdoin päätin kommentoida. :) Kurja kuulla, että sulle on synnytyksen jälkeen jäänyt vaivoja, toivottavasti saat nyt apua niihin, vaatii ihan varmasti veronsa. Ja totta että tuollaisista synnytyksen jälkivaivoista ei kyllä juuri kuule puhuttavan. Itselläni on la nyt sunnuntaina eli jänniä aikoja elellään ja kovasti jo odotellaan pientä ihmettä saapuvaksi tähän maailmaan. ♥ Olen täällä blogissasi kahlannut noita vanhempiakin postauksia ja erityisesti kaikki vauvajutut järjestäen läpi. ;) Hauska myös siinä mielessä lueskella sun juttuja, kun on tuttua ympäristöä ja paikkoja, asustelen nimittäin samassa kaupungissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja nuo kengät on aivan upeat! :)

   Poista
  2. Heips Niina ja kiitos kommentistasi! Musta on niin kiva kuulla teistä uusista lukijoista - ja mikä parasta - oot vielä täältä samoilta huudeilta :) Mahtavaa!

   Oih, onkohan teillä jo siellä uusi tulokas saapunut maailmaan vai vieläkö elätte jännityksessä? ♥ Pienokaisen syntymä ja erityisesti ne ekat päivät sen jälkeen on jotain ihan mieletöntä! Nautihan noista ainutlaatuisista ajoista ja kaikkea hyvää teidän uuteen arkeenne :)

   Poista
 10. Hienot! Olen kuullut juuri noista kengistä paljon hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En ihmettele, nää on meinaan ihan superhyvät ja mukavat jalassa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design