13.7.14

Perjantai-piknik



Perjantaina mulla oli vapaailta :) Kaipasin pientä happihyppelyä ja ystävien seuraa. Täällä kotikylässäni alkoi parahiksi Pori Jazz ja ilma oli kerrassaan täydellisen kesäinen, joten me pakattiin tyttöjen kanssa kassiin pientä purtavaa ja sihijuomaa ;) Sitten vain nenänpäät kohti Kirjurinluotoa ja jazz-katua!


Päälleni valitsin mustan maksimekon, johon heitin myöhemmin illalla lämmikkeeksi farkkutakin.
Toimiva kombo eikä tullut edes kylmä :)



Tällä kertaa ei menty mitenkään pitkän kaavan mukaan, vaan kotiin kipiteltiin puolenyön jälkeen. Nähtäväksi jää, tuleeko tulevalla viikolla lähdettyä vielä uudemman kerran jazzailemaan joko konserttiin tai kadulle :) Sää näyttäisi ainakin kerrankin suosivan jazz-kansaa!

Onkos teillä muilla jonkinmoisia jazz-suunnitelmia? :)

6 kommenttia:

  1. Mistä teidän olohuoneen matto on?

    VastaaPoista
  2. Mukavalta kuulostaa tuo teidän jazz-ilta! Minä olen tulossa ensi viikonloppuna ensimmäistä kertaa jazzeille. Ihanaa, kun lupailevat hyvää säätä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa! :) Oih, oikein paljon tervetuloa Jazzeille! Toivottavasti nautit kokemuksesta :) Ps. Pienenä vinkkinä suosittelen varautumaan jonkinmoisiin ruuhkiin - erityisesti lauantaina. Se kun on se "pääpäivä", jolloin IHAN KAIKKI on jazzailemassa ;)

      Poista
    2. Haha, no just silloin lauantaina mekin ollaan tulossa! Eli hyvä tietää, että ruuhkaa voi olla... no onneksi lomalla ei hermotkaan mene kovin helposti. :)

      Poista
    3. Hih noniin mutta just tuollainen oikea asenne pelastaa paljon! ;) Kun on valmiiksi varautunut siihen, että jonottaa saa ja ruuhkaa piisaa, niin festareista tulee takuuvarmasti onnistuneet :) Nauttikaahan jazz-vierailustanne! ♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design