21.7.14

Jazzailua ja veneilyä


Moi! Se on kuulkaas tässäkin kaupungissa palattu takaisin normaaliin päiväjärjestykseen ja arkeen, kun Jazzit on taas tältä vuodelta kahlattu läpi :) Uusista konserttijärjestelyistä kuulin niin hyvää kuin huonoakin palautetta, mutta omakohtaista kokemusta en tänä kesänä konserteista kerryttänyt. Jännä nähdä millaisilla säännöillä ja ohjeistuksilla mennään ensi vuonna tämän "harjoituskerran" jälkeen! Jos sieltä ruudun toiselta puolen löytyy ulkopaikkakuntalaisia jazzailijoita, niin mielläni kuulisin miten te koitte festarit tällä kertaa :)Tällaista huikeen hienoa jazz-säätä koetaan varmaan kerran kymmenessä vuodessa, joten meidänkin piti ottaa tästä harvinaisuudesta kaikki ilo irti lähtemällä veneilemään konserttialueen välittömään läheisyyteen :) Niinpä me pakattiin niin Jasper kuin omat eväät paattiin ja suunnattiin jokea pitkin hyvälle kuuloetäisyydelle kuuntelemaan kun Hurts veti omaa settiään.Pieni seiloripoikamme vietti ensimmäisen veneretkensä pääasiassa unten mailla :)


Samaisella reissulla käytiin vielä kävelemässä katu päästä päähän ja syötiin ihan mielettömän herkulliset täytetyt leivät! Nämä oli helsinkiläisen Street Gastron käsialaa, ja voin suositella varsin lämpimästi tätä paikkaa niin pk-seudulla vierailijoille kuin paikkakuntalaisillekin :) Namimaiskis!
Kivaa kun oli Jazzit, mutta ihan kivaa kun ne on taas ohikin ;)

2 kommenttia:

 1. Mä niin tykkäsin jazzeista kun vielä Porissa asuttiin. :) Se toi sitä jotain mun mielestä muuten niin hiljaseen kaupunkiin. :) Tänä vuonna olisin erityisesti halunnut mennä jazzeille kun siellä oli Hurts, mutta kun ei vaan saanut aikaiseksi ja tosin toi meidän tyttelikin on vielä niin kovin pieni.

  Kiva saada sun blogin kautta pieni ripaus Poria.. tai no etenkin Jazzeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne Jazzit omalla tavallaan on kesän kohokohta, ja aina niitä odottaa :) Ei kesä Porissa oliskaan mitään ilman niitä! Ja just sitä eloa tähän kaupunkiin kaivataan tuossa muuten niin hiljaisen heinäkuun lopulla :) Hih, kiva että saat blogin kautta fiilisteltyä Poria ja Jazzeja ♥ :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design