29.6.14

Sunday Outfit


Sunnuntai-iltaa ystäväiset! :) Tämä Suomen kesä osaa kyllä pitää jännityksessä eikä sitä ikinä tiedä millaisessa säässä taas huomenna mennään. Kulunut viikonloppu on oiva esimerkki tästä: Eilen hengailtiin oikeastaan koko päivä ulkona kauniissa auringonpaisteessa, shortsit jalassa, aurinkotuoleissa köllötellen ja terassilla jätskitöttöröitä nautiskellen. Tänään puolestaan sytytettiin takkaan tuli ja pikaisella ulkoiluretkellä oli pakko laittaa takki päälle. Erästä herrashenkilöä lainatakseni: "En halua valittaa, mutta miksi Suomessa on kesälläkin neljä vuodenaikaa?" ;)




Paitapusero Lindex | Farkut Gina Tricot | Huivi H&M | Saappaat Hunter

Noh. Jotain positiivista tällaisista sadepäivistä hakeakseni, voisin olla iloinen saadessani käyttöön nämä suhteellisen äskettäin hankitut kumisaappaat :) Päätin investoida kunnon kumppareihin, jotka on jo muutaman käyttökerran jälkeen osoittautuneet mainioksi ostokseksi! Nyt mun pitäisi vielä tilata se saappaiden hoitoon tarkoitettu suihke, jonka oon ymmärtänyt olevan melkoisen ehdoton :)

Toivotaan nyt silti edes hiukan lämpöisempää
ja aurinkoisempaa alkavaa viikkoa! ;)


Postaus sisältää mainoslinkin.

14 kommenttia:

  1. Kauniit on saappaat. :) Itselläni on Tretornin mintunvihreät saappaat, sellaiset mattapintaiset, ja nyt ne ovatkin liki ruskeat ja haluaisin ne entiselleen, mutten lainkaan tiedä millä saan liat pois. :( Harmittaa jo nyt jos edessä on uusien osto vaan siks, kun edelliset on ihan kamalan väriset ja sopii korkeintaan mökille. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan itku! :/ Onkohan ne Tretornin saappaat myös luonnonkumia? Kun nämä Hunterit on, ja nimenomaan tuo luonnonkumi reagoi valon kanssa niin, että pinnan väri muuttuu sellaiseksi sameaksi, oikeastaan vaalean harmaaksi tässä mustassa versiossa, jos niitä ei hoida. Ehkä voisit kokeilla tuota suihketta myös sun saappaisiin, jos ne tosiaan on luonnonkumia? :)

      Poista
    2. Ovat luonnonkumia juu! Pinta tuntuu sileältä, mutta ulkonäöstä päätellen ovat jokseenkin huokoiset, ovat nimittäin sen verran imeneet savea ja multaa pintaansa ettei hevillä mintunvihreiksi uskoisi! Pitänee kokeilla tuota suihketta, mistä sitä mahtanee saada? :)

      - Tiiu

      Poista
    3. Noniin, kokeile hei ihmeessä tuota suihketta! Uskoisin, että ainetta löytyy Huntereita myyvistä kenkäkaupoista, ja netissä näyttäisi olevan ainakin täällä:

      http://www.hunter-boot.com/rubber-buffer-2013/clear

      Tuo on kylläkin ulkomaalainen nettikauppa, joten postikuluja tulee melko runsaasti :/ Joten jos vaan löydät jostain kivijalkamyymälästä, niin pääset edullisemmalla :)

      Poista
    4. Kiitos vinkistä! Täytyy katsella kenkäkauppoja sillä silmällä, jos löytyisi täältä koti-Suomesta. :)

      - Tiiu

      Poista
    5. Jep! Helsingistä saa kaiketi Ziosta ja Stockalta :)

      Poista
  2. HAHAHA :D Nimenomaan, neljä vuodenaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii Sanna, todellakitodellakitodellaki ;D

      Poista
  3. Hahaa, ei pääse tylsistyyn näitten säitten kanssa ;) Mut tänäänkin menin lenkille ja nautin oikeesti niin paljon siitä, että vesi piiskas kasvoille eikä pururadalla ollut tungosta. Ah, virkistävää <3 Ens torstaina kun alkaa loma, voi toki paistaa myös aurinko, en laita vastaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih nojoo, nämä säätilat pitää tosiaan mielen virkeänä ;) Mutta kyllä, toisinaan tuo sade ja viileys tekee ihan hyvää, ja eihän ne nätit ilmat tuntuis niin kivoilta ilman tällaisia vastakohtia :) Oijoi, sulla alkaa loma!!! Nauti, murunen, nauti koko sielullasi <3

      Poista
  4. Ich kann's zwar nicht auf finnisch schreiben, aber Jeans und Hunter find ich trotzdem ganz toll.
    Gruß
    Uli

    VastaaPoista
  5. Kauniit on saappaat, mutta olis tietty kiva jos näin kesällä vois käyttää välillä jotain kevyempiäkin kenkiä ;).

    Ihana tuo teidän olkkarin pöytä, olen tuon tyylistä etsiskellyt, mistähän olet mahtanut omasi löytää?

    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tyylikkäistä saappaista huolimatta käyttäisin paljon mielummin kevyitä sandaaleita ;)

      Pöytä on hankittu viime vuoden puolella Sotkasta :) Tykästyimme miehen kanssa tähän tummanruskeaan versioon, mutta tarjolla oli myös valkoinen pöytä! Uskoisin, että tämä löytyy edelleen heidän valikoimistaan!

      Ihanaa alkanutta viikkoa myös sulle, Anu! ♥ :)

      Poista
  6. Kiitos ihana, täytyy käydä siis Sotkassa, miten minä en ole tuollaista löytänyt sieltä....

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design