17.6.14

Long time no see



Heiiii kaikki! :) Mun pitäisi kaiketi olla pahoillani näin pitkäksi venähtäneestä täyshiljaisuudesta, mutta mun täytyy sanoa, että en mä oikeastaan ole. En vaan mitenkäänpäin voi pyytää anteeksi sitä, että oon kohdistanut jakamattoman huomioni tuolle pienelle nyytille ja nauttinut sanoinkuvaamattoman paljon meidän yhdessä vietetyistä päivistä (jotka muuten vilahtaa ohi yhdessä hujauksessa!). Päivistä, jotka on ollut pullollaan mitä koskettavampia, ihastuttavia hetkiä, kun ollaan toisiimme tutustuttu. Ollaan nukuttu päikkäreitä nenät vastakkain, pidetty toisiamme kädestä kiinni ja sitten taas tuijoteltu toisiamme. Ollaan vierailtu isovanhempien luona, käyty kaupungilla ja nähty ystäviä. Ollaan luettu kirjoja, laulettu ja opeteltu hymyilemään. Niin, ja syöty. Se taitaa olla tätä nykyä yksi Palleroisen lempparijutuista ;)



Tiivistäen; meille kuuluu tosi hyvää :) Tämä pikku kaverimme on ihan hurjan mahtava pakkaus, ja ainakin toistaiseksi vielä todella "helppo". Poika herää kerran yössä syömään ja nukahtaa aikalailla samointein saatuaan masunsa täyteen. Itku pääsee ainoastaan nälkäisenä ja joskus harvoin väsymyksen mentyä yli. That's it. Muutoin pikkuinen tarkkailee ympäröivää maailmaa silmät suurina, tutti suussa töyssyen, hipihiljaa ja ilmeisen tyytyväisenä :) Oon siis saanut harjoitella äitinä olemista ihan rauhassa ja astua tämän uuden roolin saappaisiin omaan tahtiini.



Vaikka minimiehemme onkin äärimmäisen armollinen tuoreille vanhemmille, on tässä uudessa elämäntilanteessa totta kai totuttelemista. Kaikki on edelleen uutta ja ihmeellistä, pienokainen menee nyt ihan kaiken edelle ja elämisen rytmi on aivan toisenlaista kuin ennen. Ja tästä haluaisinkin vielä sanoa muutaman sanasen erään edelliseen postaukseen tulleen kommentin kirvoittamana.

Suurin osa teistä on ollut mielettömän kärsivällisiä ja tiedän näiden ihanien lukijoiden odottavan siellä ruudun takana ilman tarvetta hoputtaa tai "painostaa" bloggaamaan. Mutta sitten on niitä, jotka eivät ehkä näe tätä asiaa harrastajabloggaajan näkökulmasta - koska sellainenhan minäkin olen. Työkseen blogia kirjoittavien täytyy tuottaa postauksia säännöllisesti - oli elämäntilanne mikä tahansa - tai palkka jää hyvin pitkälti tulematta. Mikäli itse heihin lukeutuisin, olisi blogin päivittymisen tahti täälläkin osoitteessa epäilemättä hieman eri ;) Mutta nyt mennään täysin ja totaalisesti omilla ehdoilla enkä halua ottaa blogin kirjoittamisesta mitään paineita - etenkään nyt. Tämän haluan sanoa siksi, etten vielä itsekään tiedä millaiseksi postaustahti tulevaisuudessa muodostuu. Sen tiedän, että blogi tulee pysymään pystyssä, mutta tekstien määrä menee nyt täysin vauvan ja oman innokkuuteni ehdoilla :)

Lämmin kiitos kaikille, jotka siellä vielä on lukemassa tätä postausta - ja niitä tuleviakin :)

24 kommenttia:

  1. Heippa Taru! Teillä on kyllä suloinen pikkumies, ihastuttava hurmuri! :) Olen lukenut blogiasi jo pitkään, ja se onkin yksi lempiblogeistani! Innolla jatkan blogisi lukemista, ja ehdottomasti kirjoittelet vauvelin ja oman jaksamisen ehdoilla! Oikein ihanaa kesää ja juhannusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Vilhelmiina ja kiitos sydäntä lämmittävästä kommentistasi ♥ Just tuollaiset sanat saa pinnistämään sen ajan jostakin näiden postausten tekoon! On niin kiva tietää, että siellä on joku, joka mielellään lukee meidän kuulumisia :) Ihana, että oot siellä odottamassa ♥

      Poista
  2. Teidän arki kuulostaa aivan ihanalta!:) Ottakaa siitä kaikki irti, tuo vauva-aika kun on niin pian ohi!! Kirjoittelet tänne kuulumisia juuri silloin kuin se teidän aikatauluihin ja arkeen sopii, tämä on sun juttu ja me lukijat saadaan vaan olla iloisia, että olet tälläisen mahtavan blogin saanut aikaan!:) Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Ella! ♥ Vau mitä sanoja!! :))) Ja tietkö, sitä tässä just oon panikoinut, kun tuo ei enää niin pieni palleroinen kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia, että ehtiikö sitä oikeasti "imemään" itseensä jokaikisen ihanan hetken :)

      Poista
  3. ihana postaus, kaikkee hyvää teidän perheelle <3

    VastaaPoista
  4. Tämäkin lukija jatkaa edelleen eikä katoa minnekään. Nauttikaa yhteisistä hetkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen mä halusinkin luottaa ♥ ;) Ihana, että oot siellä :))

      Poista
  5. Ihania kuulumisia vauva-arjesta! Ihan siihen tahtiin kirjoittelet, kun maltat. Se on ihan täysin normaalia ja ymmärrettävää. Elämäntilanteet muuttuvat, oli vauvaa tai ei. Minulle blogin kirjoittaminen vauva-arjessa oli ihanaa omaa aikaa ja vaihtelua siihen vauvapuuhaan. Hyvää ensimmäistä perhe kesää teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta, elämässä saattaa tulla eteen jos jonkinmoista mullistusta mitkä vaikuttaa bloggaamiset tahtiin :) Mutta oikeessa oot myös siinä, että blogi on oiva tapa viettää hetki sitä aivan omaa aikaa ja saada hetkeksi jotain muutakin ajateltavaa!

      Poista
  6. Ihanaa kuulla, että teillä rullaa hienosti! Tottakai pienokainen on number one tällä hetkellä :) Todellakin postailet omaan tahtiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä olla ehdottoman tyytyväinen, että alun hankaluuksien jälkeen meno on nyt näinkin tasaista ja saadaan nauttia yhteisestä arjestamme :)) Kiitos kannustavista sanoistasi, Reetta ♥

      Poista
  7. Ihanaa Taru! älä välitä lukijoista, jotka heti pienen tauon tullessa alkaa länkyttämään. Sä elät nyt sun pienen pojan ehdoilla ja keskität kaiken aikasi häneen, ja koko perheeseen. Kyllä sun todelliset blogin lukijat ja seuraajat malttavat odottaa taas uutta postausta ja mitä uutta ihanaa teille kuuluu. Uusi perheenjäsen on ihana uusi asia, mikä vie varmasti aikaa ja voimia. Näytät niin onnelliselta ja poika terveeltä! Ihanaa kesän jatkoa teille :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi veljet. Tää kommentti oli pakko lukea useampaan kertaan, aivan kertakaikkisen upeita ja rohkaisevia sanoja!! Siihen mun täytyykin täydellä sydämellä luottaa, että blogista aidosti kiinnostuneet jaksaa kyllä odotella, jos blogi uinuu hetkisen Ruususen untaan :) Mää oon niin onnellinen, että mun sivustolle on löytänyt noin huikeita tyyppejä ♥ :)

      Poista
  8. Voi mikä söpöläinen! :) Olen lukenut blogiasi jo vähän kauemmin, ja olen iloinen teille tapahtuneesta perheenlisäyksestä. Kirjoittelet sitten taas kun tuntuu siltä ja aikaa on. Ihanaa juhannusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiih ihana Suvi ii ♥ Muistankin sut aiemmista kioista kommenteista, ja oon tosi iloinen, että oot meidän matkassa edelleen! Sun kaltaiset vakkarilukijat on ihan aarteita ♥

      Poista
  9. Ihania yhteiskuvia teistä! Mukavaa kuulla että kaikki sujuu hyvin :)

    VastaaPoista
  10. Olipa mukava kuulla teidän kuulumisia! Hienoa, että kaikki on mennyt hyvin tähän asti, ja toivottavasti menee jatkossakin. Ihanaa kesää teidän perheelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva kuulla, että tämä postaus oli mieluinen :)) Ja kiitos, auringonpaisteista kesän jatkoa myös sulle, Eveliina! :)

      Poista
  11. Niin suloisia olette <3 Blogia ehtii kirjoittaa, vaikka viiskymppisenä, mutta teidän pieni poika on noin pieni vain kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muru ♥ Niinpä, samaa mieltä oon minä, mutta joiltakin tahoilta sitä ymmärrystä ja empatiaa ei aina välttämättä heru :/

      Poista
  12. Älä välitä edellisistä kommenteista, on se kumma kun ihmiset ei ymmärrä, että blogia tehdään pääsääntöisesti itseä varten, omana harrastuksena, oman hyvinvoinnin ja inspiraation voimin, ei siksi mitä muut haluavat!

    Tällä hetkellä sinun on erityisen tärkeätä suunnata energiasi ja huomiosi pieneen poikaasi, sillä vauva-aika on niiiiin nopeasti ohihujahtavaa, ettet edes huomaakaan! Me vakkarilukijat kyllä pysymme linjoilla ja jaksamme odottaa uusia postauksia, sillä tiedämme, että perhe menee muun edelle ja toivotamme paljon onnea ja iloa perhe-elämäänne ja mahdollisimman paljon aikaa vauvan hoitoon! ♥♥

    - Tiiu

    ps. Jätin tähän postaukseen jo aiemmin kommentin, mihinkähän se lienee kadonnut? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiu ihanuus ♥ Valtaisa kiitos lämmöllä kirjoitetusta kommentistasi! :) Eritoten te vakkarilukijat ootte mulle hurjan tärkeitä, ja teidän vuoksi saatan tuntea huonoa omatuntoa blogin viettäessä hiljaiseloa. Mutta onneksi mä syvällä sydämessäni tiedän teidän kyllä odottavan ja ymmärtävän ♥ Ootte todella tärkeitä! :)

      Hmm voi kökkö, mihinköhän se sun aiempi kommentti tosiaan katosi? Mulle tulee aina sähköposti-ilmoitus jätetyistä kommenteista, mutta en kyllä muista saaneeni tuosta aikaisemmasta viestistä ilmoitusta... :/ Internet on mystinen maailma!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design