22.4.14

Tervetuloa arki!


Heippa! Pääsiäinen on onnistuneesti takanapäin ja arki on otettu ainakin täällä ilolla vastaan :) Jotenkin jo odotin pyhien päättymistä, jotta saisin paremmin kiinni meidän uusista arjen rutiineista. Pallero pysyy hienosti omassa ruokailurytmissään ja toistaiseksi vielä nukkuu tyytyväisenä syömisten välit. Siinä ei siis ole ongelmaa. Mun pitäisi vain löytää ne omat rytmit ja jotain logiikkaa siihen, mitä kannattaisi puuhastella missäkin järjestyksessä pienokaisen nukkuessa. Hetki varmasti menee opetellessa, mutta eiköhän ne omat, itselle parhaiten sopivat tavat sieltä ajan kanssa löydy :)


Tänään meillä oli neuvolatäti kotikäynnillä, ja saatiin yhteistuumin todeta pienokaisen kasvaneen tosi hienosti :) Painoa oli kertynyt mainiosti sitten viime torstain, joten kaikki on mennyt just niinkuin pitääkin. Me siis jatketaan samalla linjalla ja nautitaan täysin siemauksin tästä ihmeellisen ihanasta pienestä miehestä, joka meillä nyt asuu :)

20 kommenttia:

  1. Hienoa, että arki on lähtenyt rullaamaan mallikkaasti :) Pikku poika on kyllä uskomattoman suloinen <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! :)) Kyllä kotona on vaan ihana olla tuollaisen pikku käärön kanssa ♥

      Poista
  2. Voi miten ihana pieni, onnea teille <3

    VastaaPoista
  3. Ihana kuva teistä <3 Tsemppiä arkeenne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Nanna ♥ Eiköhän tämä arki ala tästä rullaamaan :)

      Poista
  4. Kaunis kuva. ♥

    Rutista, rapsuta, rakasta,
    silitä pientä päätä.
    Lähelle ota ja lämmitä.
    Älä suukkoja säästä.
    Ole tuhlari hellien sanojen,
    kosketa poskea, kättä.
    Tuudita, helli ja hyväile, ota syliin,
    pois älä päästä.
    - Tuntematon -

    - Tiiu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiiu ♥ Ja ai että miten kaunis runo! Täynnä aivan ihania ohjeistuksia, just noin sen pitääkin mennä ♥ ♥

      Poista
  5. Ihana kuva ja niin ihanan pikkuruinen vauveli ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Hän on tosiaan hirmuisen pieni, mutta suloisuutta on tuhannen kilon edestä :)

      Poista
  6. Voi kun ihana yhteiskuva teistä, täynnä rakkautta! <3

    -Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, lämmin kiitos ihanista sanoistasi Anne ♥ :)

      Poista
  7. Mielettömästi onnea pienestä pojasta ja tsemppiä uuteen arkeen! <3 nämä uusimmat postauksesi ovat niin ihanaa luettavaa ja vaikutat todella onnelliselta! :) näitä lukiessa tulee ihan itsellekkin tippa linssiin ja hyvä mieli.. Olet varmasti todella hyvä äiti <3 kiitos, kun jaksat päivittää blogiasikin vielä, näitä postauksia on aivan ihanaa lukea! :)

    Haluaisin kysyä, kun kirjoittelit jokin aika sitten raskautesi kulusta..en tiedä muistaako näitä vaivoja enää vauvan saatuaan, mutta kerroit kärsineesi raskauden alussa pahoinvoinnista. Kuinka pahaa pahoinvointia sinulla oli, kerroit että laihduitkin silloin useamman kilon? Pystyitkö käymään töissä silloin, entä kauan pahoinvointi kesti? Osaatko antaa siihen mitään vinkkejä, kuinka selvitä siitä? :) itse olen raskauden alussa ja aivan kamala pahoinvointi ja oksentelu vaivaa :( kaipailisin asiaan vinkkejä ja vertaistukea, sinun tuntemukset kuin kuulostivat ihan samoilta kuin omani! Kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin älyttömän otettu tällaisista uskomattoman hienoista kommenteista, että meen ihan hämilleni. KIITOS. Iso kiitos Sinulle ♥

      Joo, muistan toki edelleen tuon raskauden alkuajan! Mulla ei ollut varsinaista oksentelua, vaan etomistunnetta ja totaalista ruokahaluttomuutta. Laihtuminen johtui tosiaan siitä, etten kertakaikkiaan saanut syötyä. Mua takaisin ruokien pariin auttoi appelsiinit. Ja ylipäätään kaikki raikas. Hedelmiä tuli siis naposteltua aika reippaasti raskauden aikana :) Muutamia päiviä olin töistä poissa tuon huonovointisuuden vuoksi, johon liittyi samanaikaisesti aivan käsittämätön väsymys. Olisin voinut nukkua vuorokauden ympäriinsä ja olo oli silti täysin voimaton. Suosittelen hakemaan saikkua, jos työ tuntuu ylivoimaiselta! Itseäni nuo muutamat lepopäivät auttoivat suuresti ja käytin ne nimenomaan täydelliseen lepäämiseen. Pahoinvointi kesti omalla kohdallani noin viikolle 13 asti. Sitten alkoi ruoka maittamaan oikeinkin hyvin :)

      Miten selvitä tuosta haastavasta alkuraskaudesta... Neuvoisin kuuntelemaan omaa kehoasi. Mieti, mitä voisit edes joinkuin syödä ja syö sitä! Oli se sitten mitä tahansa :) Mulla ne tosiaan oli ne raikkaat jutut. Niin, hedelmien ohella meni mehujäätä ja mehukeittoja! Mua auttoi se, että ruoka oli helposti nieltävässä muodossa eikä mitään isompaa pureskelutyötä tarvinnut tehdä ;) Kavereilta olen kuullut, että vihreä omena ja kylmät viinirypäleet on auttaneet oksenteluun - voisitko ajatella niitä?

      Toivottavasti tästä oli edes jotain apua :) Toivon sulle oikein paljon tsemppiä raskauteesi! Sulla on niin paljon kaikkia ihania, jännittäviä aikoja edessä ♥ Nauti, kuuntele kroppaasi ja pidä huolta itsestäsi :)

      Poista
  8. Ihana pieni nyytti! Ja hauska tuo ensimmäinen kuva, josta saa käsityksen siitä, miten pieni vastasyntynyt onkaan.. Muuten sitä ei pysty vähän ajan päästä enää hahmottamaan, jos ei ole vertailukohdetta kuvassa! :) Ihanaa arkea!!

    VastaaPoista
  9. Älä turhaan mieti vielä rytmejä... ne muodostuu sitten ajan kanssa... nyt nautit vaan joka hetkestä pikkuisen nyytin kanssa, kun ovat niin hetken pieniä. terv. eräs 8kk ja 11kg "vauvan" äiti...:)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design