22.2.14

Vauvan vaatetusta

Heippa! Oon tässä hiljalleen alkanut valmistautumaan pienen tulokkaan saapumiseen tekemällä erinäisiä hankintoja ja laittamalla lastenhuonetta kuntoon. Vaatteita alkaa olemaan sopivasti, mutta muutamia tavaroita pitää vielä hankkia. Niillä ei tosin mikään hirmuinen kiire ole, ja ehtiihän sitä sittenkin, kun poitsu on syntynyt. Jostain syystä olen onnistunut olemaan sen suurempia stressaamatta ja uskon, että pärjätään kyllä vaikka pikkuinen päättäisi tupsahtaa maailmaan heti huomenna ;)

Muutama lukija on toivonut postausta vauvalle tehdyistä hankinnoista, ja niinpä napsin kuvia suurimmasta osasta pojan tämänhetkisestä vaatevarastosta samalla kun laitoin niitä pesuun :) Yllättävän maltillisesti meiltä noita vaatteita löytyy, mihin olen hurjan tyytyväinen! Pikkuinen kuitenkin kasvaa niin nopeeta tahtia, että harmittaisi, jos iso osa vaatteista jäisi vallan käyttämättä. Ja kuten arvata saattaa, vaatetus on väritykseltään hyvin vaaleaa ja neutraalia ;)




Pitkähihaiset bodyt 7 kpl


Lyhythihaiset bodyt 9 kpl

Neulepusero 1 kpl

Housut 5 kpl




Hupparit 2 kpl

Haalarit 3 kpl ja yöpuvut 2 kpl

Neulehaalarit 2 kpl


Takki 1 kpl
(ensi syksyksi - oli pakko ostaa, kun osui kohdalle 70 % alessa :D)


Kaikki vaatteet on hankittu Lindexistä, KappAhlista ja H&M:ltä. Tykkään kovasti näiden merkkien mallistoista ja hintakin on niissä aivan kohdillaan :) Kuvissa näkyvien juttujen lisäksi laatikosta löytyy muutama muu vaate, kasa sukkia, lapasia sekä pipoja, ja sitten tulon päällä on vielä äitiyspakkauksessa olevat vaatteet tykötarpeineen. Eiköhän näillä siis alkuun päästä :)

8 kommenttia:

  1. Supersöpöjä vaatteita, pojasta tulee yhtä tyylikäs kuin mamasta!<3 KappAhlin Newbie-mallisto on ihana, olen hiplaillut niitä nyt kun poikaystävän veljen perheeseen syntyi vauva. Heille tosin ollaan ostettu heidän mieltymysten mukaan vähän värikkäämpiä vaatteita, mutta uskon että jos minulle joskus lapsia suodaan, tulen myös pysymään tällaisella neutraalilla linjalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi lili ♥ Mamman tyylikkyydestä en olisi niin varma, mutta toivotaan, että poitsun vaatevarasto miellyttäisi myös käyttäjää itseään ;) Välillä kyllä tuntuu, että osaankohan pukea pikkukaveria kun oon ihan untuvikko näissä pienten poikien jutuissa :D

      Newbie on tosiaan valloittavan ihana, ja KappAhlilla tulee kieltämättä itsekin käytyä tämän tästä hiplailemassa milloin mitäkin supersuloisia minivaatteita ♥ :)

      Poista
  2. Ihania vaatteita pienelle<3 meidän toinen poitsu "jo" 10kk ja ehkä noin 80% noista suloisista kuteista löytyy myös meiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii kiva kuulla! :) Nämä mini -ihmisten vaatteet on kyllä mahdottoman suloisia ♥

      Poista
  3. Aivan ihania juttuja olet ostanut poitsulle, hänestä tulee todellakin yhtä tyylikäs kuin äidistänsäkin! :) Olen itsekkin juuri saanut tietää odottavani pientä ihmettä, joten ainakin tänne kaikki raskausjutut, hankinnat vauvalle ja raskausajan päivänasut ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Kiva olisi nähdä vaikka ihan kotiasujasikin, nyt kun ilmeisesti kotona joudut levossa olemaan..? Olisi myös kiva lukea jonkinlaista tarinaa susta ja miehestäsi! :)

    Mukavaa sunnuntaita sinne ja oikein paljon voimia sinulle! <3

    T. uusi vakkarilukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Sinä, suurkiitos kauniista sanoistasi! ♥ Ja voi, oikein paljon onnea maailman hienoimmasta asiasta ja paljon tsemppiä raskauteesi :) Koitan toteutella esittämiäsi hyviä postausideoita ja koittaa saada kuvia asuistakin! Paljon omatkin ajatukset pyörii raskauden ja vauvan ympärillä näin h-hetken lähestyessä, joten toivottavasti löydät täältä mieluista luettavaa myös jatkossa :) Tosi kivaa saada Sinusta uusi lukija - lämpimästi tervetuloa! ♥

      Poista
  4. Nuo Newbie-neulehaalarit ovat niin liikuttavia<3 Meiltäkin löytyi aikanaan monessa koossa ja värissä, olivat ehdottomat lempparini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Newbie on muutenkin merkkinä ihan lemppari, uutuuksista löytyy aina jotain liian suloista mikä on ihan pakko saada ;))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design