26.2.14

Jännää!


Helouhelou! Pari päivää olen täällä jännännyt ja järkkäillyt enkä tuossa tiimellyksessä osannut edes päivittää blogia ;) Meillä oli siis eilen raskausajan valokuvaus ja mua jännitti ihan hirveästi koko homma. Olin tutkaillut netistä erilaisia ideoita kuvia varten, miettinyt pääni puhki kuvausrekvisiitan ja oman kuvauslookin suhteen ja pelännyt miltä tuntuu olla valokuvattavana ihan alusvaatteisillaan :D Jälkiviisaana voin vain todeta kuinka hölmöä tuo kaikki oli - kuvaus nimittäin meni oikein hienosti, kuvaaja sai meidän molempien olon tosi helpoksi kameran edessä ja pari kuvaa nähtyäni tuntuisi lopputuloskin olevan varsin onnistunut :) Suurella innolla odotan saavani loputkin kuvat nähtäväkseni, ja niitä tulee ihan varmasti näytille tänne bloginkin puolelle!

15 kommenttia:

  1. Can't wait!! Näytät upeelta <3

    VastaaPoista
  2. Olet mahdottoman kaunis ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ♥ Kiitos kovasti, Jenny! Oli kiva päästä pitkästä aikaa laittautumaan - meikkasinkin varmaan melkein tunnin! :D

      Poista
  3. Oi, ihanaa!! Varmaan upeita kuvia :)
    Missä Porissa kävitte kuvassa?
    Mietitään kanssa, mihin mennään ja mennäänkö :) innolla odotan kuvia :)
    Ps/ tämä on aivan ihana blogi, kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että kuvat olisi onnistuneita :) Kuvat kävimme ottamassa Vida Studiolla ja kuvaajana oli Nelly Stenroos. Suosittelen lämpimästi! Meillä kuvat otettiin vähän "etuajassa", koska tuon pikkukaverin syntymäajankohta on niin suurta mysteeriä ;) Ajateltiin, että otetaan hyvissä ajoin, että varmasti ehditään saamaan kuvat :)

      Ja hei kiitos! ♥ Tosi kiva kuulla, että tykkäät blogistani :)))

      Poista
    2. Pakko laittaa että Nelly mielestäni paras kuvaaja Porissa tällä hetkellä. Paljon ihania ideoita ja olo on rento hänen seurassaan!!!:)

      Poista
  4. Oot niin kaunis ♥ Ihanan suuret silmät ekassa kuvassa!
    Innolla odotan kuvia, varmasti onnistuivat upeasti, olette kyllä niin kaunis pari. :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww Tiiu, kiitos tuhannesti! ♥ Niin ihanasti sanottu :) Kuvia odotellaan innolla täälläkin, saas nähdä millaisia tuli, hih! ;))

      Poista
  5. Voi että miten kaunis olet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua. Tässähän ihan hämmentyy näin hienoista kommenteista ♥ Kaunis kiitos, iii! :)

      Poista
  6. Voi vitsi tota sinun masua, niin söpö. ♥
    Tsemppiä loppuraskauteen!

    VastaaPoista
  7. Vitsi miten ihanaa! Minua harmittaa ihan hirveästi, kun emme menneet raskausvalokuvaukseen. Ja syy oli juuri se, että minua jännitti niin paljon ja pelkäsin, että en todellakaan osaa olla luontevasti valokuvissa.. Jos vielä kolmas lapsi tulee, niin sitten on pakko mennä, kaikkine raskausarpineen! :D

    Blogissani on muuten sinulle pieni haaste! :) Ihanaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi masukuvausta! Kuvaajaan kannattaa ihan tosissaan panostaa, sillä hän jos joku vaikuttaa siihen miltä se olo tuntuu kuvattavasta. Tykkäsin meidän tapauksessa just siitä, että koko kuvaustilanne oli tosi rento ja luonnollinen, eikä meitä aseteltu sen enempää mihinkään "asentoihin". Oltiin sen näköisiä kuin oltiin ja sen toivon kuvista välittyvänkin :)

      Ja hei, kiitos haasteesta! Vaikutti kivalta, joten varmasti toteutan piakkoin :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design