14.1.14

Wanties for baby



Olen kehitellyt päässäni jo pidemmän aikaa tällaista pientä toivomuslistaa pienelle tulokkaallemme :) Kuten kuvasta näkyy, tykkään kovasti tuollaisista luonnonläheisistä pehmeistä sävyistä, ja veikkaanpa, ettei pikkukaverin vaatevarastossa tai huoneen sisustuksessa tulla mitään räikeitä värejä ihan hetkeen näkemäänkään ;)

Kilpa -auto olisi alkuun kaunis sisustuselementti, mutta myöhemmin voisin kuvitella sen olevan hauska harjoitteluun sopiva menopeli ennen pojan siirtymistä oikeiden moottorivempainten pariin ;) Veikkaan nimittäin, että mieheni tulee tutustuttamaan lapsukaisemme varsin varhaisessa vaiheessa omaa sydäntään lähellä olevan moottoriurheilun ihmeisiin :D Pupusta, nallesta ja tähdistä koostuva lelu on niin syötävän suloinen, että sellainen pitää ehdottomasti saada killumaan pinnasängyn reunalle! Pentikin halipupuja tuskin voi olla koskaan liikaa ja näitä voisin ajatella pienokaisen huoneeseen useammassakin eri koossa ja värissä :) Tähtikuvioinen sitteri olisi omiaan kaverin ollessa hereillä, jotta saisin puuhastelua jotain pientä siinä vierellä, kädet vapautettuina. Pentikiltä on myös tuo suloinen, nallekuvioinen torkkupeitto, jolla saisi peiteltyä pienen pojan vaunuihin tai levittää lattialle pötköttelyä varten :)

Näiden juttujen ohella olen pähkäillyt lastenhuoneen erilaisten seinämatskujen välillä. Vaihtoehtoja on niin päätähuimaavan paljon, etten tiedä miten ihmeessä tässä pystyy ikinä mitään päätöksiä tekemään?! Ensinnäkin pitäisi saada päätettyä vuoraako tehosteseinän maalilla, tapetilla vai sisustustarroilla. Ja sitten kun siitä pääsisi itsensä kanssa yksimielisyyteen, täytyisi tehdä se mahdottomalta tuntuva valinta noiden tuhottoman monien, toinen toistaan hienompien vaihtoehtojen kesken. Kääk. Mie romahan!

6 kommenttia:

  1. Toi auto on kyllä ihan paras! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Autoa on tullut ihasteltua jo kauan ennen raskauttakin, joten jotain erityistä siinä on pakko olla ;)

      Poista
  2. Meidän vaavihuoneen seinät tulee olemaan helmenhohtoista valkoista tapettia. :) Muutenkin sisustus tulee olemaan oikeastaan valkoinen, jota tehostan sitten sukupuoleen liittyvillä sisustusjutuilla. Esim. tarkoituksena aloittaa tämä virkkausprojekti, kun varmistus sukupuolesta tulee. http://prinsessajuttu.blogspot.fi/2013/03/vauvan-virkattu-peitto.html Virkkaan myös koreja, tähtiä yms. kun saan vaan tietää mitä väriä käytän. :) Valkoinen juhannusruusu matto ja valkoinen iso sangallinen kori leluja varten ovatkin jo valmistuneet. <3 Huoneesta on siis tulossa aika maalaisromanttinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, sullahan on jo tarkat suunnitelmat! Kuulostaa hyvältä ja teidän kodin tyyliin sopivalta :) Ja hei, tuolla Prinsessajuttu -blogissa on paljon kaikkia ihania ohjeita! Täytyy pistää korvan taakse, jos joku kaunis päivä innostuisin opettelemaan uusiksi tuon virkkaamisen taidon :P

      Poista
  3. Heippa!

    Sen verran vinkkaan että kannattaa harkita sitterivaihtoehdoksi Babybjörnin sitteriä. Meillä on enkä vaihtaisi. En ole juuri tuota mamasin sitteriä kokeillut joten voi ollakin ihan ok, mutta kaikki muut mitä olen kokeillut on olleet aika turhia. Babybjörnissä vauva pääsee oikeasti liikkumaan ja se on suunniteltu tukemaan lapsen motorista kehitystä. Uutena maksavat 150€ paikkeilla mutta itse ostin omani torista käytettynä 50€:lla. Sieltä kannattaa katsoa jossei uutta raaski ostaa. Hyvää kamaa jotka myydään nopeasti. :)

    Muuten suloisia juttuja, kelpaisi mullekin! Tosin lelun laittaisin ennemin hoitopöydälle tms, meillä ainakin pinnis on nukkumista, ei leikkimistä varten. Tämä kaikki vaan vinkkinä ja tietenkin teet niinkuin itse parhaaksi näet ja aikanaan vauvan kanssa hyväksi koet.

    Kivaa talvipäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan! Suurkiitos neuvoistasi :) Arvostan suuresti kaikkia vinkkejä, sillä tässä ollaan tosiaan aika tietämättömiä vielä ihan kaiken vauvoihin liittyvän suhteen ;) Otan siis varsin mielelläni tuotesuosituksia yms vastaan!

      Tuossa lelun sijoittamisessa on muuten pointtinsa - se on varmasti hyvä opettaa ihan alusta alkaen, että sänky on tosiaan nukkumista varten :)

      Kiitos vielä kerran kommentistasi ja auringonpaisteisia talvipäiviä myös sinne!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design