18.1.14

Päivän asu




Lauantai -iltaa ystäväiset! Tämän päivän vietin mieheni siskon ja äidin kanssa teatterissa musikaalia kuunnellen ja sen jälkeen ravintolassa herkullisesta pitsasta nauttien :) Kivaa ja tervetullutta (ja sopivan rauhallista) vaihtelua näihin kotona vietettyihin päiviin!


Valitsin päälleni jotain mukavaa, mutta siistiä :) Tämä KappAhlista löytynyt valkoinen pitsipusero on ihan omiaan tällaisiin tilaisuuksiin ja tässä on onneksi riittämiin "kasvuvaraakin" ;)

Tiedä sitten onko masussa majaileva poitsu musiikkimiehiä vai oliko kyseessä protesti,
mutta musikaalin aikana saamani potkut olivat aivan omaa luokkaansa :D
Jäänee nähtäväksi ;)

Nyt taidan valita jonkun sopivan hömpän leffan katseltavakseni
ja nauttia sen seurana appelsiinin jos toisenkin!

Ps. Onko muut raskaana olevat koukuttuneet johonkin herkkuun? :)

8 kommenttia:

  1. Kun viimeksi olin raskaana , söin kilokaupalla vihreitä Granny Smith - omenoita ja vähintään saman verran salmiakkia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta omppuaddiktiosta oon kuullut muiltakin! Kai niissäkin on se kirpeys ja mehukkuus :) Tämänhetkisten suositusten mukaan salmiakki kaiketi kuuluu välteltävien listalle, joten sen suhteen oon koittanut pitää himoni kurissa ;)

      Poista
  2. Hedelmiä menee kyllä kieltämättä runsaammin! Täälläkin herkkuna omenat, ainakin pari päivässä terveellinen pahe hyvä niin ;) muita himotuksia ei vielä ole tullut. Vielä ehtii, rv 11 alkamassa vasta täällä. Hyvää vointia ja viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih juu kyllä niitä tosiaan ehtii vielä tulla! Itsekin mielenkiinnolla odotan vieläkö tässä tulee kehiteltyä uusia himotuksia ;) Appelsiini on pysynyt tiukasti mukana ihan alusta alkaen!

      Poista
  3. Minulla on myös ollut ihan hirveä hedelmähimo! Joka viikko olen syönyt 2-3 kiloa rapeita ja makeita rubinola-omenoita, ja granaattiomenaa on ollut pakko saada joka päivä.. Olen tilannut mieheltä granaattiomenakuljetuksen synnärillekin.. Kaikkea mehukasta ja makeaa tekee mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla siis mennään - makeaa ja mehukasta :))
      Mutta oih - nuo sun herkut kuulostaa paljon eksoottisemmilta ja jostain syystä kauhean houkuttelevilta! On ehkä pakko testata ;)

      Poista
  4. Aivan ihana blogi sinulla!

    "Ootko muuten lukenut sweet and lovely-blogia? Siellä ootellaan kans pikkuista ja asuvat Porissa, sieltä vois saada jotain vinkkejä? :)" Näillä sanoilla ihana ystävä vinkkasi blogistasi. Itse olen vielä kotosalla puolivuotiaan pojan kanssa ja 1.3. muutamme (uskaltaako sitä ääneen sanoa) Turusta Poriin. Kaupunki on meille vieras ja sukulaiset sekä ystävät ovat Turun seudulla. Innolla jään siis lukemaan blogiasi!

    Ainakin vinkki uudesta kahvilasta Porissa bongattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Rouva Y! Onpa hirmuisen kiva, että joku ihana lukija on vinkannut blogistani sulle :)

      Ja hei, tervetuloa Poriin! Uskon, että tulette viihtymään, mutta antakaa kaupungille aikaa ;) Täällä voidaan olla vähän hitaasti lämpeäviä, joten olkaa kärsivällisiä ja tutustukaa paikkakuntaan (ja paikallisiin) rauhassa :) Paljon kaikkea kivaa nähtävää ja puuhasteltavaa on varmasti - sekä vanhemmille että pikkuiselle lapselle! Kysyhän pois, jos haluat jotain lisävinkkejä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design